úterý, června 13, 2006

Modre Milice a Maoista Sinagel Neuspeli

S mírnou zlomyslností sleduji "velkou demonstraci" na Václaváku proti Paroubkovi. Minulý týden se tam sešlo 2-3000 lidí, tento týden jen 1000 - organizátoři slibovali ........ 20 000 /dokonce si natiskli 15000 antiparoubkovských samolepek/.

Možná lidé pochopili /nebo si dokonce pamatovali/, že veřejné odsouzení které navrhoval maoista Jan Šinágl /v bodu 3. programu demonstrace/ je komunistickým zvykem, velmi výrazně prosazovaným např. za kulturní revoluce v Číně.
Možná lidé si také uvědomili, že organizátoři kteří slibují rovnou daň a reformy podle ODS /team Game Over ve výzvě podnikatelům/ asi nebudou jen tak obyčejnými angažovanými občany nespojenými s žádnou politickou stranou.
A možná lidé pochopili, že ten kdo Paroubka nazývá prasetem /webové stránky organizátorů demonstrací/ a pak mu vyčítá neslušné chování asi moc věrohodný nebude.

p.s.
Organizátoři také "mírně" podvádějí své fanoušky. Nabízí zdarma na svých webech toaletní papír s Paroubkem /další ukázka jejich vysoké kultury o kterou prý bojují/, jenže to zdarma je za poslání sms, která stojí .......... 79 KČ.

p.p.s
Aktualizace. Jak je videt maoista Šinágl se snaží vytlouct politický kapitál i z tragické smrti Jána Langoše. Najednou demonstrace za odstoupením Paroubka má být i smuteční vzpomínkou na ředitele Ústavu Paměti Národa, který ale nikdy tyto demonstrace nepodpořil. Mrchožrout Šinágl ať se jde bodnout s takovými hnusnými zvyky. Z čí smrti nebo osobní tragédie si ještě tato nula bez mandátu bude snažit vytlouct politický kapitál ?

Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk