pátek, června 23, 2006

ODS a Kubice

Náš hrdinský don Kubice prohlásil: "S Dalíkem, Tlustým, Topolánkem jsem se také nikdy v životě neviděl." a "Já nikoho z ODS neznám."

Zpráva vyšetřovatele Nováka ke kauze Kořistka rok 2004
"Při osobní prohlídce po zadržení byly u MARKA DALÍKA nalezeny dvě aktuální vizitky na policejní funkcionáře, konkrétně na ředitele Správy hl. m. Prahy, Ing Františka Snopka a ředitele Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Jana KUBICE."

Předpokládám, že Dalík našel tu aktuální vizitku někde na smetišti nebo ji dostal od nějakého náhodného kolemjdoucího (který od Kubiceho dostává vizitky a pak je dává asistentovi Topolánka), přece Kubice nelže a Dalíka nikdy neviděl a vizitky určitě rozhazuje po celé Praze. A to, proč si Topolánkův asistent držel vizitku sobě naprosto neznámé osoby to asi zůstane navždy jeho sladkým tajemstvím.

Ptát by se člověk asi měl i na to, jak Kubice během 9 dnů dokázal zpracovat 3 pytle dokumentů zabavených u Pitra. Měla by být zavedena Nobelova cena za dokonalou policejní práci a Kubice by měl školit policisty z celého světa. Taková rychlost v zpracování velkého množství materiálu a tak pečlivě vybrané nejdůležitější (jistě na základě pečlivého ověření věrohodnosti) kousky, které navíc jsou čistou náhodou mediálně nejzajímavější. Samozřejmě naprosto čirou náhodou mu z té zprávy vypadly otázky týkající se některých lidí z ODS (to že i takové otázky by se měly v kauze objevit se ukázalo, světe div se .... den po volbách).

Ale pokud Kubiceho brání ze Seychellských ostrovů i taková morální autorita jako pan Krejčíř, tak asi člověk nemusí klást jakékoliv otázky.

p.s. Legrační je, že teprve teď si pan Langer uvědomil, že on ten spis nezapomněl. Teprve teď útočí na Moravce, který jen opakoval mnohokráte užívanou informaci. Možná brzy se dočkáme pobouřeného výkřiku, že Vidím novinářům nic z tajné zprávy také nepředčítal.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk