čtvrtek, června 15, 2006

Zlocinci na demonstracich proti Paroubkovi

Zoufalství organizátorů antiparoubkovských demonstrací nezná hranic. Počítali, že na jejich demonstrace přijde 20 000 lidí což se samozřejmě nestalo /bylo jich 20x méně/. Jejich poslední pokusy o zviditelnění, ale již hraničí s nechutností a trapností.

1. Mrchožrout a maoista Šinágl parazituje na autohavárii a smrti Jána Langoše a snaží se svoji příští čistě politickou demonstraci spojit se vzpomínkou na ředitele Ústavu Paměti Národa. Dovede si někdo představit hnusnější spojení politické kampaně s lidskou tragédií ?

2. Další organizátor demonstrací Jiří Jehlička, dnes na Václaváku prohlásil, že již mnoho let ví o zločinech, ale je nikde nenahlásil. Zatajování trestných činů pane Jehlička je také zločinem, takže buď teď´účelově lže /a to se blíží zločinu křivého svědectví/ a nebo chránil několik let kriminálníky. Vyberte si, co je pravděpodobnější.
Mimochodem i normálně antiparoubkovská a antičssd média tyto egocentrické hovadiny ignorovala. Je tu kdokoliv soudný, kdo by věřil, že lidovky, nova nebo idnes nadšené zprávou Kubice by ignorovaly Jehličkovy bláboly, kdyby jim aspoň trošičku věřily ?

Modří milicionáři, ukažte svoji vysokou úroveň a jděte příští týden s hrdostí demonstrovat s těmito dvěma vykuky, kterým nic není svaté a parazitují na vaší naivnosti.

Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk