neděle, července 30, 2006

Komu zvoni hrana

Modrý šibal Topolánek pokračuje ve svých komických výstupech. Dnes v Otázkách Václava Moravce měl představit další řešení současného patu. Bohužel, jako vždy, jeho konstruktivní nabídky vyzněly jen jako prázdná komická gesta. Mávání prázdným papírem od člověka, který zároveň stále tvrdí, že má stovkovou koalici s podporou většiny lidí příliš rozumně a konstruktivně nevypadá, spíše velmi lacině a teatrálně. Ještě hůře dopadá výzva, ať Jiří Paroubek podá co nejrychleji demisi. Člověk pak nabírá dojem, že se nedívá jen na klauna, ale i na hloupého a sklerotického klauna.
Přece před měsícem, na Paroubkovu nabídku, že podá demisi, čestný předseda ODS ostře zareagoval, že ji v žádném případě nepřijme. Václav Klaus demisi vlády, ve chvíli kdy Sněmovna není funkční (30. června), považoval "za nezodpovědný krok a za útěk od zodpovědnosti vlády". Mirek Topolánků by měl popřemýšlet, co se za ten měsíc změnilo a či profesorissimova poučka, že "zájmy státu a stabilita ústavních institucí nemohou být obětovány krátkodobému politickému taktizování," už přestala platit.
Zároveň pokud se stále opírá o tu svoji většinovou (nebo ať jasně přizná, že má jen menšinovou, pokud si opravdu a ne pro chvíli potlesku idiotů myslí, že Jiři Paroubek mu může přinést 101 podpisů) koalici, tak by měl respektovat názor svých koaličních partnerů, kteří před měsícem prezidentovy argumenty podporovali.
Sněmovnu nemáme, situace je naprosto stejná, tak jediné co můžeme očekávat, je již tradiční obrat o 180 stupňů a Klausovo, Kalouskovo a Bursíkovo vysvětlení, že oni to tak doopravdy nemysleli a vždy podporovali demisi aktuálního premiéra a stabilita ústavních institucí či zájmy státu mohou být už obětovány Topolánkovu krátkodobému taktizování a jeho nepředstavitelné chuti si aspoň na chviličku sednout do Strakovky.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 18:

V 7/30/2006 3:06 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

co to psalo za magora? pane nechte se vyšetřit, jste svým fanatismem nebezpečný nejen sobě!

 
V 7/30/2006 3:11 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tato stránka vykazuje mnoho úsilí a mnoho práce, za to je třeba autora pochválit. S obsahem je to bohužel horší - chybí nadhled a nestrannost. Zaujatost pro a proti dvěma nejpodporovanějším stranám v ČR činí úroveň blogu nízkou jako příspěvky komentátorů na stránkách Novinek. Škoda, uvidíme časem.

 
V 7/30/2006 3:34 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Další ukázka vítězství ideologie nad realitou :-(

 
V 7/30/2006 4:57 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Škoda že se stejnou pílí neanalyzujete kroky a pohnutky páně Paroubkovy. Takhle tu jen kupíte snůšku zaujatých subjektivních blábolů...

 
V 7/30/2006 8:47 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tento blog je sice levicovým pohledem ale v čem se liší od "nestranných" komentářů novinářů typu pana Jakla ve většině našich médií (jejich vlastníci se vytříbii za Klausových vlád v 90letech)? Takže díky za něj průměrně inteligentním lidem nabízí možnost srovnání obou úhlů a najít si pravdu uprostřed. V čem se ale liší výrazně je jeho úroveň v porovnání s antiparoubkovskými stránkami v nichž vulgarita jen přetéká, narozdíl od argumentů, které chybí. Takže díky za tento blog a jen tak dál.

 
V 7/31/2006 2:14 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

co dodat? Vrchní blogař má super mindrák...ale spíš to bude markering a promotion Lidového domu..no nic soudruhu, žij si své levicové sny a pá pá ...:-((

 
V 7/31/2006 5:14 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Cenzura? Dete do rici smudlove spina KSCSSD patri do odpadu to te ve skole neucily? ty prasopse?

 
V 7/31/2006 7:56 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

skvělý a pravdivý komentář, jen tak dál

 
V 7/31/2006 8:14 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Díky za blog i články.
V záplavě "objektivních" informací je autorova nadsázka pohlazením. Páně Klausově a ODS aroganci je třeba nastavovat zrcadlo alespoň někde.
Přeji mnoho sil a výdrž.

 
V 8/02/2006 2:33 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

ad: "Tato stránka vykazuje mnoho úsilí a mnoho práce, za to je třeba autora pochválit." Cp je to za kecy. Vždyť jr to za deset minut hotový. Přestaňte se honit!

 
V 8/02/2006 6:20 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

díky! stop pravicovým tragédům a loserům, hahaha.

 
V 8/02/2006 12:06 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Koukam ze i tady se najdou blbci co nevedi o politice vubec nic, jen taci mohou napsat KSCSSD, holt asi kdyz maji v nemecku a polovine evropy levicovou socialni vladu, tak trpi pod komunistickou diktaturou, ze? Jestli ano, tak proc tedy odsaci-pravicaci voli FASISMUS?! Takto uvazovat muze proste jen kreten nebo uplny politicky tupec nebo primo analfabet.

 
V 8/02/2006 12:12 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Nene panove, zadni fanatismus ci idealismus, veci zde jsou popsany PRESNE tak jak jsou, a je nad nimi vyjadreno podiveni a s humorem poukazano na ABSURDITU jednani ODS, vse tu odpovida REALNYM dejum v politice, jak muzete rict ze ne? KDE ZIJETE? NEVITE CO SE TU DEJE? tak si to prectete zde www.novinky.cz, pokud je vas podiv dan tim ze skutecne nevite co se tu deje, prestoze sledujete media, je to nejspis tim ze sledujete tv nova, aktualne.cz, ci mladou frontu, kde jsou psane neskutecne lzi ve prospech ODS a poskozujici CSSD, tak se prosim podivejte i na jine zdroje, tam sezenete dukazy ktere ty vase VYVRAZEJI protoze jsou lzive, jednomu zdroji muze verit jen blbec, a nebo ten ktery tem LZIM verit CHCE!

 
V 8/03/2006 8:59 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

ahoj

 
V 8/04/2006 5:55 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

rada bych pripomnela tady vsem skalnim fandum CSSD ze tady na tomto blogu neni objektivni vubec nic...joo kdyz jsou noviny na strane ODS,tak je to taky spatne,ale na tomto webu neni objektivni vubec nic...je to CSSD-blog. autor at uz je to kdokoli s jakymkoli "vzdelanim", tady sice krasne popisuje Mirka Topolánka a vsemosne ho shazuje a znemoznuje, na coz vsichni jeho fandove a ctenari jasaji "ano! vic takovych "pravdivych"clanku!!" ha ha....:)))..to je snad vtip ne?..tyto stranky by mely byt oranzove a ne ruzove..velice tady vsichni vidi nefer propravicove noviny ale to ze je tato stranka prolevicova to uz nikdo z vas levicaku samozrejme nevidi, neni se cemu divit no.tak si tady ctete a fandete. Kdyztak mrknete na Slovensko,tam si podrizli volbama vetev. Meciar ten zlocinec jako tady mr. Parouback by mel byt za mrizema a misto toho dostane ministerstvo...no...dopadneli to podobne u nas, bude cas odstehovat se ze zeme a dat CR sbohem a zpatecnictvi zdar..

 
V 8/04/2006 7:42 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

to ssspagetka: Já sem si nevšim, že by tady někde bylo psáno, jak je to objektvní :-)

 
V 8/06/2006 5:51 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Podle mne tady autor nepise nic zvlastniho, co by nebylo znamo a co by bylo nepravdive. Myslim, ze je jen dobre, kdyz se vyroky politiku davaji do kontextu napr. toho, co tvrdili pred volbami. Zveda se mi totiz zaludek, kdyz mezi udajnymi komunistobijci se to byvalymi komunisty hemzi a nevahaji po volbach odhodit sva hesla a bratrickovat se s kazdym, kdo pomuze ke korytum. At si kazdy voli koho chce, ale kdyz na necem postavim svuj program, tak snad je normalni si za tim stat i po volbach. Uz mi ty opakovane "mobilizace" pripadaji fakt smesne.. Takze chvalim autora blogu, ze tohle pripomina, aby se nezapomnelo.

 
V 8/11/2006 6:37 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Je tu hodně pravdy

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka