pondělí, září 11, 2006

Vzpominky na Kubice

V sobotu Jiří Paroubek zveřejnil dokument, který popisuje různé varianty, jak pošpinit jeho osobu před podzimními volbami. Původ této nové zprávy není znám, ale její zveřejnění výrazně oslabuje jakékoliv snahy ODS znovu zneužít policii a pomluvy ve volební kampani. To, že takovéto snahy nejsou nějakým nesmyslem ukazují i vazby ODS na původní Kubicovu zprávu.
Když se předvolební preference ODS zastavily na mrtvém bodě a začaly se objevovat informace, že volby může znovu vyhrát sociální demokracie, předseda Topolánek v Nedělní Partii z 21. května na adresu Jiřího Paroubka řekl, že má kontakty s hlavami pražského podsvětí a s "opravdu organizovaným zločinem." Tehdy nějakou zprávu Kubice nikdo neznal (aspoň z různých pozdějších prohlášení politiků i plukovníka to vyniká), proto o dva dny později zveřejnil v tiskovém prohlášení 15 podezřelých kauz spojených s některými představiteli ČSSD. Bohužel, když se podíváme na tento seznam, není mezi celou patnáctkou jediná, která by dokazovala jakoukoliv vazbu předsedy vlády na oranizovaný zločin a hlavy pražského podsvětí. Takovou vazbu sugerovala teprve až "náhodně" zveřejněná, velmi špatně a účelově poskládaná z různých drbů a pomluv, které můžeme najít na každého politika, Kubicova zpráva o pár dní později. Jak ODS tak plukovník Kubice se stále zapřísahají, že se neznali - o nalezené u Topolánkova asistenta Dalíka vizitce plukovníka Kubice jsem psal již dříve zde. Pokud se neznali a Dalík vizitku našel na smetišti, jak je možné, že Mirek Topolánek v televizní debatě obžaluje svého politického protivníka (to že nemohl mluvit o čemkoliv jiném ukazuje právě jeho tiskové prohlášení, kde již ony hlavy pražského podsvětí záhadně zmizely) stejným způsobem, jak to o pár dní později udělá i ona zvláštní zpráva Kubice ?
Plukovník Kubice svůj elaborát údajně vytvořil, protože politici tlačili na tým prověřováním dvou jeho členů. Automaticky si to spojil s kauzami, které vyšetřoval teprve pár týdnů. Do dnešního dne se nátlak politiků neprokázal, ačkoliv by člověk logicky předpokládal, že pan Kubice pro svá tvrzení měl pádné důkazy. Ono to bude nejspíš dáno tím, že pochybení jeho podřízených inspekce začala vyšetřovat mnohem dříve (od podzimu loňského roku), než plukovník dostal do ruky papíry nalezené u Pitra.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 11:

V 9/11/2006 7:39 odp. , Blogger Unknown řekl...

Jirko prosim tě, pokud píšeš nějaké članky proti ODS, tak to neházej pod název modrá šance a radši se podepiš svým pravým jménem.

 
V 9/11/2006 8:49 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Hezky to tu vypada....tak krasne rude...i ty clanecky jsou tak krasne normalizacni.Jirka Praseroubek je tady pomalu za panaboha.Levicaci jste ubozaci!!!A ten vas upoceny jirka by mel zacit cvicit beh, az nebude mit ochranku za prdeli tak bude muset hodne rychle behat aby mu ji narod nenakopal.Hanba levici!!!

 
V 9/12/2006 3:22 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Hanba a fuj pravicovym lharum a intrikanum. Topolanek je sprosta svine.

 
V 9/12/2006 11:58 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Pane vy jste žlučovitá kreatura - píšete kraviny,ale to vy jistě víte.

 
V 9/13/2006 7:55 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Modří zloději, jen se neposerte. Stejně končíte!

 
V 9/14/2006 1:30 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Je docela zabavne sledovat reakce modrych bolseviku. Je to poucne. Mela by se z toho poucit i ODS - vedet, jaky typ lidi tvori tvrde jadro jejich volicu by mohlo byt uzitecne :-).
Obzvlaste prispevek z 8:49 odp. je velmi vymluvny. Vedle takoveho projevu si kazdy z nas muze pripadat jako dusevni gigant. Ja jsem jen zvedav, kdy tito fanatici sahnou k nasili a kdy nam po ulicich budou pochodovat modre bojuvky.

 
V 9/14/2006 1:52 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

No, ty asi duševní gigant nebudeš, protože dle všech průzkumů jsou voliči KSČSSD zejména ti s podprůměrnou inteligencí a vzděláním.....

 
V 9/14/2006 4:09 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Hlavne ze Jirka nepouziva stejne metody ze ? :) Ale tak je to vtipne :) Jedina radost v tomto state za coz dekuji te polovine co nedopustila aby se dostali komunisti s Paroubkem v cele k moci...

 
V 9/14/2006 4:10 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

1:52 odp: Predpokladam, ze se bavim s touz osobou, ktera hodnotne prispela i k postu vyse. Snazite se urazet a nadavat a pritom na sebe prozrazujete vic nez je zdravo. To vztekle prskani je docela zabavne. Lidi jako vy, povazuji za zabavne sasky. Podobna individua povazuji mimo jine take za typicke bolseviky s primitivnim schematickym myslenim (veliky Topol jim rekl, ze kdo nevelebi ODS a tzv. "pravici", je nevzdelany povl a tak to ti chudaci porad opakuji jako modlitbu). To, ze obratili znamenka a zdanlive tvrdi neco jineho nez bolsevici by nas nemelo mylit (jedna se jen o nater). Pouzivaji ten nejpokleslejsi jazyk, prevzaty od normalizacnich "kadru" a uz jen schazi, aby sahli k nasili. Uz jsem to psal na jinem miste, ale jsem zvedav, kdy nam tady za zvuku bubnu budou po ulicich pochodovat modre bojuvky s pochodnemi, pripadne kdy budou, na misto drzeni pochodni, zpivat modre revolucni pisne.

 
V 9/19/2006 11:41 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Článek je založen na lži.
Časová následnost totiž ve skutečnosti _není_ taková, že by Topolánek nejdřív něco řekl a pak se objevila Kubiceho zpráva, která to potvrzovala.
O Kočkovi a jeho vazbách na Paroubka se totiž psalo v otevřených zdrojích už několik měsíců před tím, než se o Kočkovi zmínil Topolánek. Každý si to mohl přečíst například i v knize "Džordžíno, politický buldozer", kterou sepsal bývalý člen volebního týmu "JP". To byla skupina podivných lidí (včetně "kluků Kočkových") který chystal volební kampaň ČSSD a za tím účelem se scházel v sídle Úřadu vlády (ano, pro Paroubka zjevně strana a vláda jedno jsou). Kluci Kočkovi podle jednoho akčního plánu měli dokonce vyvolávat rvačky na předvolebních setkáních ODS atd.
Že Kubiceho zpráva potvrzuje velice vážná podezření směřující ke Kočkům, jejich vazbě na Paroubka, pochybné podnikatele, podezřelé obchody a dokonce i k vraždám -- včetně policejního důstojníka, který byl nalezen mrtvý ve sklepě, zamčený zvenku, oběšený a sedmadvacetkrát bodnutý, i do zad, kde Bublanovo vyšetřování ukázalo na sebevrždu(!).
Prostě je jasné, že je tu někde něco odporně shnilého. Kdyby s tím Paroubek neměl nic společného, byl by první, kdo by požadoval důkladné vyšetření. Jenže on to neudělal, snažil se skandalizovat ty, kteří ony informace našli a celou věc ututlat. Pročpak asi, pane?

 
V 9/19/2006 1:36 odp. , Blogger ods řekl...

Článek není založen na lži, jen tvrdí, že Topolánek znal Kubiceho zprávu dříve než byla zveřejněna a uvádí pro to důvody. A zatím jsem si nevšiml, že by Kubiceho zpráva cokoliv potvrzovala.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka