středa, října 11, 2006

Kdyz dva delaji totez, pry to neni totez

Když čestný předseda ODS několik dní před volbami hrozí, že pokud vybereme sociální demokracii, tak se vracíme ke komunismu, vše je v pořádku. Stejně rozumné a racionální je i strašení Mirka Topolánka toutéž komunistickou hrozbou a případným nástupem nové Národní Fronty. Pokud ale Jiří Paroubek ve svém povolebním projevu říká, že volební výsledek dosažený za pomoci policejní manipulace, je pro demokracii ranou srovnatelnou s rokem 1948, hned je oheň na střeše.

Když Martin Bursík říká, že nebude zvedat telefony představitelům sociální demokracie, tak máme do činění s žertovným chováním velmi konstruktivního politika. Pokud ale totéž směrem k ODS učiní Jiří Paroubek, tak tu máme nekonstruktivního buldozera odmítajícího důležitá jednání.

Když klub ČSSD se domluví na odevzdání v sekretariátu hlasovacích lístků, tak tu máme útok na demokracii a svobodu vykonávání poslaneckého mandátu. Pokud ale poslanci ODS (a později pod nátlakem silnějšího partnera i poslanci lidovců a zelených) chodí hlasovat v párech a vzájemně se kontrolují, jestli hlasují správně, tak jde o normální parlamentní procedury. Obranou demokracie a svobodným vykonáváním poslaneckého mandátu je i podpis lidovců pod závazkem, že nebudou podporovat jakoukoliv vládu opírající se o hlasy komunistů.

Když Mirek Topolánek prohlašuje, že chce podporu pro trojkoaliční projekt a později menšinovou vládu od nějakého sociálnědemokratického poslance, tak se jedná o hledání rozumného a čestného politika, který chce stabilní vládu. Pokud de facto totéž řekne Jiří Paroubek, tak se ihned mluví o nějakém bezcharakterním a možná i zkorumpovaném zrádci volebního programu své strany.

Když ODS kritizuje Sobotku za zahrnování příjmů z budoucí privatizace do rozpočtu či přilévání peněz do dopravního fondu, tak jde o špatný návrh připravený v rozporu s pravidly. Pokud totéž o pár týdnů později učiní vláda ODS, tak je to najednou přijatelný způsob potvrzený praxí minulých let.

Když Martin Bursík zakazuje členům Strany Zelených účast na ekologických debatách, tak jde o konstruktivní a správné nezatahování politiků do aktivit ČSSD. Pokud ale Jiří Paroubek odmítá účast ČSSD na Tlustého expertním týmu, tak se mluví o škození zájmům státu a agresivní politice.

Když Jiří Paroubek kritizuje některé novináře za tendenční články či jim vyčítá výrazně promodrou orientaci, tak velká část tisku křičí o omezování svobody slova. Když Vlastimil Tlustý kritizuje neodvysílanou reportáž, tak nikdo z modrých médií ani nepípne.

Když vláda ČSSD prováděla po volbách personální změny, tak jsme měli do činění s nemravnými personálními kroky. Když ODS bez mandátu začala se svou „nocí dlouhých nožů“ a objevují se náznaky, že i v demisi po porážce v parlamentu v ní bude pokračovat, tak jde o správnou výměnu starých kádrů a hledání kvalitních spolupracovníků, které je samozřejmé pro každou rozumnou vládu.

Takovýchto příkladů za poslední měsíce můžeme najít ještě mnoho. Jasně ukazují, že mluvení o výrazně stranickém přístupu velké části, prý objektivních, novinářů k aktuálním událostem není jen nějakým Paroubkovým výmyslem, ale smutnou realitou.

Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 47:

V 10/11/2006 4:17 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Výstižně popsaná realita. výborně.

 
V 10/11/2006 5:30 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Bravo!

 
V 10/11/2006 7:58 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

ty meles pekny sracky, bez se lecit!

 
V 10/11/2006 8:39 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Proboha ! Matko ! Vemte si to dítě ! Dyť je to blb

 
V 10/11/2006 10:05 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Samozřejmě to je popsáno pravdivě, ten dvojí metr bije do očí. Ovšem pouze pokud nejsou stiženy modrým zákalem.......

 
V 10/11/2006 10:46 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ty neumíš psát nadpisy s háčkama ty DEMENTE? když už házíš špínu na ods tak aspon spisovně pako

 
V 10/12/2006 2:27 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

tohle sedlo ;)

 
V 10/12/2006 4:48 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Když dva dělají totéž, není to opravdu totéž...
dement, blb, pako, bez se lecit
Má být toto přístup přívrženců Občanské?? Demokratické?? Strany k odlišnému názoru? Pak nemůžeme být jinde než jsme. Rád tedy budu nadále tou sockou, socanským pakem nemakajícím, co žebrá jen o sociální dávky (vzledem k mému zaměstnání a pracovnímu vytížení opravdu úsměvné) co podporuje to ROKO prase bradavičnaté. Lépe býti ideologickým kulakem dnešní doby než občanským demokratem.

 
V 10/12/2006 6:27 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Milý autore, kdyby blbost kvetla tak jste sám pupen. Celý článek se dá taky napsat úplně naopak.

 
V 10/12/2006 8:50 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

většina politických novinářů a politických zpravodajů jsou modré prodejné děvky. za všechny jmenujme tu dementní aktivistickou hyenu zvanou Tuna. Dobře, že ho z Novy vyhodili. Kdyby Nova měla zásady jako BBC, letěla by jich polovina. Dtto Prima a ČT.

 
V 10/12/2006 1:25 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

vzdyt uz je ta nase politicka scena jen pro smich.. politici berou penize, ze nevedi, co s nema, a protoze maji malo prace, tak se prehaduji, urazeji, obvinuji... materska skolka!!!

 
V 10/12/2006 4:41 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tady je to samý anonym... kolik z vás tuší o možnosti "Other" dole v psadle komentářů?

Milé ms, velice obdivuji slušné vyjadřování inteligentních voličů ODS.

Milý anonyme z 10:46 odpoledne, co když to není technicky na blogspot.com možné? Ne, vy prostě hnedka křičíte, že je autor článků dement.

Milý anonyme ze 6:27 dopoledne, uveďte jediný příklad z převážně modrých tiskovin a dokažte své tvrzení. A nezapomeňte se každý večer zalévat pořádně studenou vodou, jinak uvadnete.

Souhlasím s některými názory zde uvedenými, totiž že voliče ODS vyloženě s**ou jiné názory a byli by ochotní řezat se s námi do krve a nadávat nám do sockomunistů. Přitom jsou to právě oni, kteří nechápou pojem svoboda názoru a lze z toho usuzovat i na nedostatečné chápání dalších demokratických a morálních principů, jako například, že k cizím lidem se mluví pokud možno slušně apod.

 
V 10/12/2006 6:47 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

dobrý den,

mě se tenhle blog náhodou líbí a musím se přiznat, že se s jeho autorem shodnu tak z 90%, to je docela slušné.
A co se týče dvojího metru, zrovna včera jsem psal mejl ( ohledně podpisů a zbavení mandátu - ačkoliv je to neústavní ) panu Kalouskovi, bohužel zatím bez odpovědi. Taky musím přiznat panu V.Havlovi, ačkoliv ho zrovna nemusím, že se v politice nějak ztratilo slušné jednání a nahradila ho bezúčelná agrese a ze zásady odmítavost.
Poslouchal jsem paní Parkanovou na primě a ta řekla, že i kdyby komunisté měli dokonalý nápad, stejně ho nepodpoří, protože je od komunistů. Škoda, že je v politice tolik politiky a tak málo zdravého rozumu.

díky za tenhle blog a rozhodně se nedejte odradit, vždycky bude co kritizovat, vždyť politici jsou naši zaměstnanci a měli by jsme si je hlídat

 
V 10/12/2006 10:28 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ano ano ano ...

 
V 10/13/2006 6:50 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Dekuji autorovi, ze to napsal za mne.

 
V 10/13/2006 1:21 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

super Web, Mirek by sem taky nekdy měl zavitat... i kdyz ani na to nema

 
V 10/13/2006 2:59 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Mirek nemá internet...

 
V 10/13/2006 3:45 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak nám pan prezident obstaral pokračování článku. Nejmenuje vládu s podporou "přeběhlíka". Přitom zrovna na "přeběhlíka" čekal Topolánek jako na zázrak.

 
V 10/13/2006 5:37 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Výborný článek!

 
V 10/14/2006 9:44 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Je to boj komunistů proti komunistům. Nejsem barvoslepá a vím, že ten pták ODS není modrý, ale rudý ! Z celkového počtu 1,2 mil. "bývalých" komunistů přeběhlo díky sametové revoluci k ODS více kmenových komunistů, než je v ČSSD a KSČM dohromady. A především jsou tam ti nejbohatší, kteří posluhují zahraničnímu kapitálu jako bílé koně. Tito modří komunisté si platí volební a diskreditační kampaně v boji o voličské hlasy.

 
V 10/14/2006 1:20 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Poslední dobou stále více nabývám dojmu, že největší nebezpečí pro demokracii není KSČM, ale ODS. Ti lidé, kteří volí ODS jsou většinou úplně slepě zfanatizovovaní a vidí jen imaginární rudou hrozbu. To, že dnešní dluhy jsou zapříčiněny z největší části stamiliardovými podvody při privatizaci, nevidí. Nedávno jsem četl jednu diskuzi na idnesu, kde příznivci ODS vyslovovali proto, aby těm, kteří volí ČSSD nebo KSČM sebrali volební právo. Tohle vidím jako mnohem reálnější nebezpečí demokracii než název nějaké levicové strany, která dnes v podstatě nemůže udělat vůbec nic.
Já netvrdím, že všechno od ODS je špatné a od ČSSD dobré, ale to co říkají voliči a představitelé ODS - o sebrání volebního práva levici, vyhoštění Paroubka kamsi na Ural či co, to mě děsí mnohem víc než název nějaké strany.

 
V 10/14/2006 4:10 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To celebi 1:20
Že jsou ODS nejnebezpečnější stranou pol.spektra ČR, vím s jistotou již více let. Nechtíc, mám dva modré skalní "členy" v rodině a vím co mluvím. Ostatně, znáte-li poměry za komunistů, stačí si pozorně přečíst Klausův životopis na jeho vlastních stránkách a musí být jasno... :)

 
V 10/14/2006 8:02 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ja jsem si na tento blog přišel přečíst negativní reakci na Klausova tvrzení o nepodpoření vlády opírající se o 1 přeběhlíka. A musím smeknout před autorem článku, když tuto "reakci" v podstatě napsal dva dny před tím, než se prezident takto předvedl. A smekám i před Paroubkem (fakt toho paprdu jinak nemusim) že jej svými hláškami o 101. hlasu vystresoval až k takovému zesměšnění.

 
V 10/15/2006 11:27 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

jste uplne mimo a srovnavate hrusky z jabkama..... to ze Paroubek spochybnil demokraticke volby srovnavate s tim, ze mu nechteji dat moznost sestavit vladu s chabou a ne zarucenou podporou 101 poslancu.... s tim by chtel Paroubek vladnout 4 roky? Vase chaba argumentace, ze kdyby topolanek ziskal jen 101 hlasu, tak by prezident nic nerekl, je uplne nemistna a jde videt jaky mate politicky rozhled.... ale asi nikdy nepochopite rozdil mezi vladnout 4 roky s chabou podporou (Paroubek) nebo dovezt zemi k predcasnym volbam (Topolanek)...i kdyz by Paroubek vladnul, stejne by to nakonec skocilo predcasnyma volbama, ale treba o rok pozdeji.... S prezidentem souhlasim, i kdyz se to omezencum muze zdat jako ze strani ODS, chova se nestrane.... nebo by mela vladnout tak skorumpovana strana jako CSSD? Ano, nikdo neni cisty, ale proc nikdo nepozatykal tolik lidi z ODS? Nebo jste fakt jen ty ovce?

 
V 10/15/2006 1:25 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Hezké čtení, jenom by tom mělo vědět a přemýšlet víc lidí.

 
V 10/15/2006 5:58 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

anonyme z 11:27, ani Topolánek tolik hlasů nesehnal. Paroubek volby nezpochybnil, jen řekl, že je ODS prostřednictvím Kubiceho zprávy nechutně zmanipulovala. Předčasné volby jsou zesměšněním voliče - volič šel tedy předtím k volbám pro nic za nic. Co by dělali, kdyby to dopadlo stejně? Jo kdyby se radši hoši domluvili... a kdyby jeden proti druhému přestali štvát média a veřejné mínění. Přijde vám normální, že když Topolánek jedná s Paroubkem o možné podpoře vlády, tak přitom ODS neustále vykřikuje, že se ČSSD nechce dohodnout a neustále sociální demokraty očerňuje v tisku? Tomu oni říkají politika na úrovni? Ano, ona je možná na úrovni... na úrovni voličů, kteří to ODSce žerou i s navijákem. Snad když se chci s někým dohodnout a nutně jej potřebuju, tak do něj přece nebudu kopat... Teď vám to Paroubek vrací - Kubiceho, povolební jednání a další podrazy. To, co se děje teď - zatčení některých členů ČSSD za podvody... To se to médiím krásně rozmazává. Když zatkli Lopatu, který měl co do činění s představiteli ODS, tak další den bylo ticho a všechna média opět válčila proti Paroubkovi... tomuhle říkáte objektivita médií? Pěkně děkuju, sviňárny jsou to. Už se nikde nepíše o tom, že zloděj z ODS obvykle zůstane ve straně, kdežto zloděj z ČSSD je okamžitě vyloučen.

Namátkou věci, které se v médiích poslední dobou jen mihly:
Topolánková ruší členství v ODS, kandiduje za Politiku 21 v Ostravě do Senátu
Topolánkovo vykradené auto, které vlastně ani nebylo Topolánkovo
Zatčení podnikatele Lopaty
Nejasnosti ohledně financování VAE a Topolánkova bytu

Všimněte si též některých názorových posunů ODS:
Schodek rozpočtu: po volbách "odstraňme účetní triky, nebudeme započítávat privatizaci, schodek je 175... pěkně děkujeme ČSSD." nyní "schodek bude jen o 7 miliard vyšší než plánovala ČSSD, započítáme privatizaci části ČEZu."
Rovná daň: před volbami hlavní pilíř kampaně, po 3koaličních jednáních z toho nezbylo snad vůbec nic, spíše bylo přislíbeno snížení daní
Americká základna: po volbách žádné referendum, základna prostě bude. Dnes přišla zpráva, že nebude.

Já si skutečně nemyslím, že by ODS měla vládnout. Vnitřně je to takový slepenec, který ani na nejvyšších postech není jednotný a co řekne včera už dnes neplatí, příp. co slibuje jeden, to druhý odmítá.

A teď k vašemu příspěvku. Pan Paroubek by ji získal. Uvědomte si, že by ta podpora nemusela být chabá, neboť žádný poslanec není sám, ale je členem nějaké strany. Minimální počet poslanců, které by Paroubek získal, by byl 106, já bych si troufl odhadnout i více než 110. Já si myslím, že je to stabilní dost a že by taková vláda následujících tři a půl roku vydržela.

A pokud chcete mermomocí předčasné volby, tak jedinou ústavní cestou je rozpuštění Sněmovny, které nařizuje prezident po třetí nevyslovené důvěře. První důvěra už vyslovena nebyla, zbývají ještě dvě. Kdyby skutečně chtěl prezident předčasné volby, pověřil by třikrát Topolánka a bylo by do prosince vymalováno.

Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale jaksi jsem se rozepsal :| B.P.

 
V 10/15/2006 7:54 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Role odobnosti v dějinách

Za nejvíce neagativní lidskou vlastnost pokládám aroganci. Protože ona zakládá onen plamínek nesnášenlivosti mezi lidskými bytostmi. A tady vstupuje na scénu role osobnosti v dějinách. Každá revoluce představuje vzepětí a ohromný tvořivý potenciál lidí práce. Stojí za povšimnutí, že jenom jednou v novodobých dějinách státu byl tento potenciál pozitivně využit a to zásluhou osobnosti prvního presidenta, prof. Masaryka. Od té doby se to už nestalo ani jednou.

Sice se národ v roce 1968 vzepjal, avšak pozitivní potenciál byl potlačen bratskou intervenci přátel z Waršavské smlouvy. Stejně, tak po roce 1989 byl potenciál povznešení národa promrhán deficitem vůdčích osobností a transformován do rozkrádání státního jmění formou kupónové privatizace, tunelováním, aférami a plošnou korupcí na všech stupních společenského života. Arogance slavila svůj triumf a slaví jej dodnes, kdy se pohrává s transformací Ústavy, jako základního zákona státu. Je to krajní situace, kdy může stát přijít o svoji státnost a národ o svůj stát, protože si neumí vládnout.

A také proto, že jsou v realizaci vládnutí k nerozeznání komunisté modří, oranžoví a rudí, rozdělení sametovou revolucí v jednotlivých politických stranách a bojujících vzájemně mezi sebou před zraky občanů o jejich voličské hlasy. To všechno je o roli osobností v dějinách. Bude stát veden pozitivními osobnostmi schopnými jednat ? Jak bude zvládán krizový management pro udržení sociální rovnováhy v české společnosti ?

 
V 10/15/2006 11:02 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Klaus a jeho fanaticti priznivci...

 
V 10/15/2006 11:15 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

No sem volic ODS a nikda jinak... Ale na tomhle webu neco malo pravdy bude... No coz, politika je tvrda rezba!

 
V 10/16/2006 7:53 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Tento clanek psal clovek, ktery si hraje na obektivitu a pritom ma oranzove bryle jako hrom. Kdyz pise o hlasovani ODS v paru, tak to je JEN obrana proti levicakum, kteri drzi pohromade aprotoze je pravice roztristenejsi a demokratictejsi, tak aby neceho dosahli, musi pristoupit na takoveto praktiky. Dlasi tendencni je nazor na : ---"Když Jiří Paroubek kritizuje některé novináře za tendenční články či jim vyčítá výrazně promodrou orientaci, tak velká část tisku křičí o omezování svobody slova"--- To je jediné, co levičáci dokážou. Zkreslovat. Tuna byl vyhozen za něco uplne jineho, tak to sem neplet. Jinak ale s nekterymi clanky souhlasim. Priznavam ze ODS neni bez viny. Ale opravdu by mohly byt tyto stranky trochu mene tendence levicacky orientovane a vypustit nektere lzi a hazeni spiny na ODS. Je to jen vas ubohy obrazek a dokonaly odraz vasi levicacko-klamave povahy.

 
V 10/16/2006 7:58 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Konečně vyvážená diskuze a ne ty promodralé, fanatické a sprosté příspěvky "skalních" příznivců ODS. Když člověk občas sleduje v TV různé dokumentární filmy z historie, např. postupné nabývání moci nacisty v Německu, fanatismus šířený v Rusku po roce 1917, dneska fundamentální muslimové, nemůže se ubránit pocitu, že podpora ODS se rekrutuje úplně stejným způsobem, z davu, který je dnes a denně masírován pravicovými médii. Pod rádoby demokratickou nálepkou, stále vykřikovanou hrozbou před komunisty a boje proti hnusným socanům, se v lidech usídluje v podvědomí pocit nenávisti k těmto vyvrhelům společnosti. A o to jim jde!Jedinými povolanými, kteří tomu zabrání a všechny nepohodlné zavřou, nebo pošlou někam na Sibiř, či v lepším případě dostanou padáka, jsou naši blaničtí Modří ptáci.
Našim modrým ptakopyskům však nejde o nic jiného, než aby si co nejrychleji doplnili svá vyschlá bankovní konta a s pomocí úplně bezhlavé výměny lidí na rozhodujících postech si to pojistili i na dalších x-let.
Na druhé straně by socdemáci měli zatočit okamžitě s různými kriminálníky, kterých se asi díky neschopnosti různých Grosů, dostalo do jejich partaje dost a dost.
To celebi 1:20 - naprostý souhlas
to bohuslav.patocka - rád čtu každý váš příspěvek.

 
V 10/16/2006 8:35 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

AUTOROVI TOHOTO BLOGU UNIKÁ JEDEN ZÁSADNÍ ROZDÍL MEZI LEVICÍ A PRAVICÍ, A TO, ŽE SOCANI SE HODLAJÍ PAKTOVAT ZA KAŽDOU CENU S NEDEMOKRATICKÝMI KOMOUŠI A SAMI SE JAKO TITO NEDEMOKRATIČTÍ KOMOUŠI V MNOHÉM CHOVAJÍ. TUDÍŽ NEMAJÍ NÁROK NA JAKÉKOLIV ZASTOUPENÍ VE VLÁDĚ. VOLIČI HOLT MAJÍ AŽ PŘÍLIŠ KRÁTKOU PAMĚT.

 
V 10/16/2006 11:09 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

to anonymous:
Stejne tak Vy. Nejen, ze mate kratkou pamet, ale taky modre klapky na ocich a modre sputny v usich...

 
V 10/16/2006 1:07 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonymovi z 8:35 a podobným.

Strana zelených prohlásila, že nepodpoří žádnou vládu, která by stála na podpoře komunistů. 3.10.2006 Topolánek vyzval KSČM, aby "ukázali svou státovronost" a dali hlas dočasné vládě ODS. Ostatně podpora KSČM byla poslední možnost, na kterou ještě vsadit. ČSSD by ruku nezvedla - čekala přece vlastní šanci. A nikdo další už za hranicí 100 hlasů než KSČM nezbyl... Ale teď si předsatvte, že by přece jen nějaký Komár tu vládu podpořil a ODS by dostala důvěru. Co by asi dělali Zelení, kdyby se náhle ocitli v situaci, že podpořili vládu stojící na podpoře komunistů? Nic. Paktovat se s "nedemokratickými komouši" přece nesmí jen ČSSD. U ODS je to něco jiného...

A co se týče anonyma ze 7:53, připomenul bych, že příznivci ODS si založili "cypaty blog." O jeho úrovni a "vyváženosti" snad mluvit netřeba...

 
V 10/16/2006 2:14 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Hezky jsi to Veliký Jirko nadiktoval do klávesnice. Proč pořád chceš slušnost od politiků a novinářů, když jsi sám první vnesl hulvátství a hloupou nadutost do politiky? Možná že i to by se sem hodilo připomenout!!

 
V 10/16/2006 3:59 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Je zjevne, ze ani levice ani pravice nesestavi vladu, protoze pravidla hry byla spatne nastavena a nepocitala s tim, ze pri malem rozdilu se strany nebudou schopny dohodnout. Co je spatneho na predcasnych volbach, ktere by v teto situaci vyresily pat??

 
V 10/16/2006 3:59 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

ano, vsechny nas na dalku ridi Jirka Paroubek :-). Kristovanoho, ty jsi ale magor. anonyme z 2:14. Hulvatstvi sem vnesli Langer, Tlusty a Topolanek. a navic lzi.

 
V 10/16/2006 4:08 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Presne, vystizne...
Co dodat. Snad jen autorovi podekovat.

 
V 10/16/2006 4:09 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Jsem pravicový volič a na tyto stránky jsem zabrousil náhodou. A naposled. Haló noviny a podobný hnůj opravdu nemusím. A milý autore, naučte se česky, když už soje výlevy umísťujete na veřejnost.

 
V 10/16/2006 4:17 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Souhlasim s nekterymi zde vyslovenymi nazory o ODS. Ano ODS je vedle komunistu velkym nebezpecim pro demokracii v tetoi zemi. Ona je vpodstate nebezpecnejsi nez komunisti. Proc ? Komousi - to je dnes spis nostalgicky spolek neschopnych starych blbcu. Na druhe strane ODS se zda byt spise spolkem vsehoschopnych zmrdu se zfanatizovanou volicskou zakladnou. Ten fanatismus jiz misty pripomina fasisticke bojuvky z Nemecka 30.let. Pripocteme - li aktivisticke promodrale "novinare" (ty uvozovky jsou velice dulezite), jde z toho strach...

 
V 10/16/2006 4:19 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Pana Michala Hajka je mne uprimne lito. Stejne tak lituji muslimske fanatiky.

 
V 10/16/2006 4:38 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Dobry web, škoda, že před nástupem ODS nás už nic neochrání. Holt část lidí si opravdu myslí, že ODS pomůže této zemi. Je to trendy volit ODS - není divu po mediální masáži. Inu stádo...

 
V 10/16/2006 10:34 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

anonym 8:35: V čem jsou dnes komunisti nedomokratičtí. Prosím o jiný argument než, že před 17 lety... Chci vědět argument dnes!
hájek a podobní: Vždyť vy si už ani neumíte připustit, že může existovat i jiný dobrý názor než ten ODS. Tohle už vážně hraničí s fanatismem, který jak už zde bylo řečeno začíná hraničit s fasištickým fanatismem.
Jenom bych pro úplnost dodal jak dopadli volby: 100 křesel obsadila levice, skutečná levice akorát rozdělelná na 2 strany, 81 pravice a zbytek tvoří střed. Kdo tedy vyhrál volby? Koho lidé chtějí. Lidé často nemají tak detailní přehled o politice a volí třeba zelené jako alternativu zkorumpovaných stran, ne jako pravici a podobně tomu je i u kdu-čsl. Lidé neřekli ano pravici, oni řekli ano levici akorát je potřeba přečíst správně výsledek voleb.

Rád budu diskutovat o jakýchkoliv rozumných argumentech, ale nepříjmám argumenty typu všechno tady jsou žvásty a píše Jiří Paroubek a pod. To umí napsat i malé dítě.

 
V 10/17/2006 2:35 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

médiím se povedlo zmasírovat nevědomé masy ubožáků tím, že být mladý, úspěšný, bohatý, krásný :-), vzdělaný, pracovitý apod. znamená volit ODS. Málokdo si totiž přizná, že mu některá z těchto kvalit ve skutečnosti chybí. Volby ovládá virtuální realita a tak mnoho lidí volí i PROTI svým zájmům, aby byli v rovnováze se svým podvědomín. Dobrá práce, PR manažeři ODS, všechna čest :-)

 
V 10/18/2006 10:23 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

To: 2:35 dop
Myslim, ze jste to vystihl presne.
Nastupu "modreho raje" po predcasnych volbach uz asi nic nezabrani, protoze volit tu populistickou nacionalni partaj je ted modni (medialni manipulace dela sve). Jen se bojim, aby nasledne vystrizliveni po nekolika letech nebylo prilis tvrde...Skoda tech budoucich nekolika ztracenych let, skoda toho, jakou ostudu v EU nam ti modri nacionalni populiste za ty roky nadelaji... :-(

 
V 10/18/2006 8:29 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Máš bohužel pravdu je to smutný v co se proměnila naše demokracie

 
V 10/19/2006 10:39 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Reknu Vam, ze me zacina pomalu desit vse co se posledni dobou deje nejen u nas... Mozna prehanim, ale asi neni daleko doba, kdy nam panove Topolankove, ci Klausove nabidnou ekvivalent noveho americkeho zakona o zatykani a vezneni teroristu... Tesite se az bude kazdy volic levice sedet v cele bez naroku na obhajce? Jestli Severni Korea skutecne ma k dispozici nuklearni zbrane, pak uz bude z terorismu podezrely opravdu skoro kazdy:/... Pak uz jen staci poslechnout pana Cibulku a zavest "primou demokracii dle Americkeho vzoru"... Doufam, ze me ted nezmerci nejaky z americkych parseru a nebudu za tento prispevek vzat do vazby za protivladni nazory... Nu kazdopadne preji hezky zbytek dne a jdu pokracovat v reseni problemu prelevani kyblu prohledavanim stavoveho prostoru do sirky;) (on totiz ne kazdy vysokoskolak je volic ODS ;) )...

PS: Zajimalo by me jakou konstantu treba pricist k cislu 1984, aby vysledek odpovidal roku uskutecneni Orwelovy nocni mury... bojim se, ze k=22...

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka