úterý, října 24, 2006

Vykonna rada ODS 22.10

Děkujeme za důvěru občanů, vyložíme si ji po svém!

Co nám výkonná rada ODS svým tiskovým prohlášením sděluje?

1. Vysmívá se všem voličům, kteří pochopili smysl a význam komunálních i senátních voleb. Kdy v obou z nich lidé nevolí strany, nevolí programy ani styly, ale volí hlavně lidi, volí osobnosti, své zástupce, kteří budou rozhodovat na radnici o regionálním dění – kdy občanům nevadí všemožné koalice včetně komunistů. ODS nijak nevadí a zcela ignoruje, že absolutním vítězem jsou nezávislí – jinými slovy na regionální úrovni se na hru na politiku kašle zvysoka a to tím více, čím blíže má obec-zastupitelstvo k lidem!!! Senátory pak volíme a vybíráme podle toho jak náš region budou reprezentovat v té vysoko politické džungli, lidově jak velký koláč jsou schopni urvat pro ten náš region, tím spíše když vláda jinak na nás kašle. Je tady pak převaha postoupivši senátorů ODS za současné všepreference ODS překvapivá? Poděkování tedy patří tomu tupému stádu, které šlo volit do komunálních, případně senátních voleb proto, aby zastavili Paroubka, byť ty volby byly úplně o něčem jiném. Děkujeme těm co nepochopili základní pilíře demokracie jakou jsou volby jejich smysl a význam.

2. Obzvláštní pozornosti si zaslouží třetí bod, výkonná rada ODS výsledek voleb hodnotí jakožto porážku Jiřího Paroubka, jeho konfrontačního stylu, který snížil a dále snižuje koaliční potenciál ČSSD v komunálních volbách i v povolebních jednáních. Opravdu jsem si nevšiml že by Jiří Paroubek kandidoval, podle ODS ale ano, převtělil se do každého senátora za ČSSD, každého komunálního zastupitele za ČSSD, kam volič přišel, tam kde viděl kandidáta ČSSD neviděl nikoho jiného než toho Jiřího Paroubka. Neviděl, neslyšel, nečetl co ten či onen kandidát na zastupitele či
senátora chce prosadit pro obec/kraj, jen ten dunící všeničící hřímot Jiřího Paroubka. On je snad pro ODS přízrakem, bohem či ďáblem (vyberte si podle vašich preferencí), je všude kde se jen slovo ČSSD mihne. Pan Topolánek s Jiřím Paroubkem vstává bdí i usíná, je jím tak posedlý, že by nejraději již řídil i ČSSD za něj (viz jeho poslední doporučení členům ČSSD..) Netřeba snad zdůrazňovat, jak je celé prohlášení konfrontační, kterak ústředí ODS byla zděšeno přirozenou snahou řady radnic o koalice ODS s ČSSD, konečně i v tak anonymní Praze, kde ODS má jasné vítězství a může vládnout sama, s Bémem, který na rozdíl od Topolánka má 5 pohromadě a raději počká, až se ta antisocdemácká vlna aspoň trošku přežene a on bude moct se socdem alespoň normálně jednat. Kdo vlastně tedy brání a snižuje koaliční potenciál na regionální úrovni? Snaha Topolánka se omezila na jediné a to likvidaci Jiřího Paroubka, kdyby měl atomovou bombu, hodil by mu ji s vítězným rykem na hlavu lhostejno že zbytek ČR bude měsíční krajinou, kde si ani on nekopne. Hlavně když bude diablo zničen.

3. I kdyby se pan Topolánek na hlavu postavil 101 hlasů ve sněmovně stejně nezíská, i když možná dostane od nestranického prezidenta další pokus (nějak tu nestrannost holt zdůvodnit musíme). 100 zůstává 100 a bude jím do předčasných sněmovních voleb, tam ať pak ODS jásá nebo pláče, teď ale nechť nedělá z lidí blbce! Jak hrůzostrašně a nedemokraticky pak působí obecná doporučení předsedů ostatních stran voličům v porovnání s cílenými personálními útoky a spojováním dvou vzájemně nesouvisejících věcí, to nechť si každý z nás přebere sám!

poslal E. Valín

Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 60:

V 10/25/2006 12:43 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Ja znam Tupohlava osobne z Ostravy, kde byl peceny vareny na majalesech ( dokonce jednou slibil jakokoli zkousku tomu, kdo mu jako prvni donese index ) nebo na novych tenisovych kurtech pro rektora a ostatni VS a mestske papalase, ktere byly postaveny na ukor treba vybaveni pocitacovych uceben. Na takovych akcich se T. rad ukazuje a rad ze sebe dela bodreho chlapika a novodobeho taticka Masaryka - vzpomenme predvolebni kampan, na jeho billboardy v cele zemi ( hlavne ten v kroji byl super a to pritom kandidoval radeji v Praze, bo v Ostrave by to nevyhral ). Takze ho znam od pocatku jako zkorumpovaneho hajzlika.

 
V 10/25/2006 5:34 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Jen malá poznámka: anti- se píše takto, nikoli anty-.

 
V 10/25/2006 7:28 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

S úžasem pozoruji jak se dá vše překroutit po svém

1. Celostátní politika má obrovský vliv na komunální volby ve větších městech, tyto volby to zcela jasně ukázaly. Na menších městech a vesnicích se volí podle osobnosti, především protože se lidé navzájem lépe znají. Zajímalo by mne, jak autor článku přišel na to, že senátoři mohou něco urvat pro svůj region, když senát o rozpočtu nehlasuje. Proč tedy sám velký guru sociální demokracie vyzýval všechny proti ODS? Proč pan Paroubek tak vehementně brojil proti modré totalitě? A proč pan Paroubek posílá neúspěšné lidi do závodních organizací ČSSD, tedy k odborům? Mám za to, že pro ČSSD nemají vliv komunálni a senátní volby na celostátní politiku jen po neúspěchu. Pro šťoury napíšu jen tolik, že si nedělám žádné iluze, politici ODS by vliv komunálních voleb po prohře taky bagatelizovali.

2. Volby ve větších městech byly jednoznačně porážkou politiky Jiřího Paroubka, podle místních osobností tam volí málokdo. Proto mě taky mrzí postoj měkterých městských politiků ODS kteří zakládají koalice s ČSSD aniž by nevyhnutelně museli. Připadá mi to jako zajišťování pozic na dvacet let dopředu a obavy z vlastního rozhodování, což není ani v jednom případě dobře. Další co mi vadí na koalicích ODS a ČSSD je oslabení opozice a tím vlastně kontroly nad činy radních. Připadá mi to jako zvolte si koho chcete, my se stejně nějak domluvíme. To samé by platilo naopak i při případné výhře ČSSD.

3. Źe 100 zůstane 100, vysvětlete raději panu Paroubkovi. I kdyby se mu podařilo nějakým zázrakem slátat vládu s důvěrou, byla by to vláda velmi slabá, tím spíše, že p. Paroubek preferuje vládu na celé volební období. Doufám, že příští rok budou předčasné volby, že se podaří sestavit silnou vládu (preferuji pravicovou), vždyť v této republice už deset let nikdo nevládne.

 
V 10/25/2006 7:59 dop. , Blogger ods řekl...

Nejlepší odpovědí Čendo na Váš příspěvek jsou slova místopředsedy pražské ODS.
"Za prvé se mi zdá, že si chce vítězství ODS někdo přivlastnit. Fakt je, že v Praze vyhrála členská základna v čele s Pavlem Bémem. Nemyslím, že by se mělo naslouchat radám někoho, kdo to prostředí, ty konkrétní obce nezná."
"Nepreferujeme stranickost, ale funkčnost mandátu. Do jisté míry se v tomto ohledu mají vysocí politici od nás co učit."
To tak na téma toho jestli politici ODS si myslí, že to bylo hlasování proti Paroubkovi nebo hlasování pro jejich práci.
A co se týká senátu a senátorů, tak jste měl v neděli poslouchat Petra Pitharta, který více méně říkal totéž co napsal pan Valín a s čím souhlasila i kandidátka ODS.

 
V 10/25/2006 8:02 dop. , Blogger ods řekl...

A jen tak mimochodem přistupujíce k výsledkům stejně jako Vy, můžeme prohlásit, že komunální volby byly ohromným debaklem i ODS, protože je drtivě vyhráli nezávislí, takže v řešení patu to nepomáhá.

 
V 10/25/2006 8:16 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

RE: ods

Nezávislí vyhrávali především v menších městech a v obcích, tam má největší vliv většinou osobní znalost kandidátů. Zdůrazňoval jsem větší města, tam je to zcela jinak, kandidáty moc lidí ani nezná, volí se většinou podle stran.

Senátoři pro svůj region mohou poze lobovat nebo se zasadit silou své osobnosti ruku na srdce - moc toho neprosadí. Poslanci mají mnohem větší prostor při porcování medvěda, nejrozumnějsí by to bylo zrušit a převést prostředky na kraje nebo obce.

 
V 10/25/2006 8:29 dop. , Blogger ods řekl...

I když volíte podle stran, tak volíte podle programu těch stran pro město (a podle zkušenosti z předchozích let), ten kdo volí podle programu pro celý stát je hlupák, který neví k čemu slouží komunálky. Co mi pomůže konflikt Topolánek-Paroubek, když chci např. nový park a strana x ho má v programu a strana y ho nemá? Mimochodem své hlasy v Praze jsem rozdělil půl na půl mezi levici a pravici, takže podle hesel ODS a Vaší logiky jsem hlasoval proti Paroubkovi .... :)

To či prosadí či ne, je již věcí jejich osobnosti, ale nemění to nic na tom co bylo napsáno v úvodním článku. To či Senát je či není potřebný je úplně jiným problémem.

 
V 10/25/2006 8:31 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Re: ods
Jen nakopíruji to co jsem již napsal:Proč tedy sám velký guru sociální demokracie vyzýval všechny proti ODS? Proč pan Paroubek tak vehementně brojil proti modré totalitě? A proč pan Paroubek posílá neúspěšné lidi do závodních organizací ČSSD, tedy k odborům?

 
V 10/25/2006 8:38 dop. , Blogger ods řekl...

1. Pro výsledek v Senátu.
2. viz výše
3. Již vysvětlil, jak to myslel a rozhodně věřím ve špatnou formulaci, než v vizi, že se chtěl rozhádat s odbory.

 
V 10/25/2006 8:43 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Nejedná se v případě autora tohoto článku o záměnu jména ? Jakýsi obskurní komunistický poslanec se jmenuje, pokud vím, Balín. A tomu by takový článek docela seděl.
EVa

 
V 10/25/2006 8:49 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Nejen pro výsledek v senátu. Ať chcete nebo ne na komunálky má vliv celostátní politika a naopak. V programu do komunálu asi nikdo nenapíše, že by chtěl méně zelených ploch, větší znečištění měst, méně parkovacích míst. Tím jen naznačuji, že se programy různých uskupení v komunálu dosti prolínají.

Taky nevěřím tomu, že by si chtěl Paroubek naštvat odbory, spíš nechtě ukázal prorůstání odborů do politiky, kde nemají co dělat.

 
V 10/25/2006 8:50 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Pardon, už se neumím ani podepsat.

 
V 10/25/2006 11:53 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Takto slabý článek jsem tu snad ještě nečetl. Místo věcného argumentování se autor svými arogantními prohlášeními dostává na úroveň těch, které má tento blog kritizovat. Nazývat voliče tupým stádem jenom proto, že výsledky voleb dopadly tak jak dopadly je ubohé. Volby měly všechny atributy demokratických, tak je třeba jejich výsledek respektovat.

Výsledky těchto voleb ovšem umožňují zjistit (případně potvrdit) si jisté skutečnosti:

1) Topolánek opět využil situaci k tomu, aby nám svým prohlášením ukázal, že je obyčejný mluvka. V komunálních volbách nezvítězil, ale byl zvítězen, jestli se to tak dá napsat. Ví to všichni, ale zapomněli mu to sdělit.

2) Klaus už zase vymýšlí, co by se mu hodilo do krámu. Přestože komunální volby jsou úplně o něčem jiném (pokud by nebyly, nemusí se konat) než parlamentní, už vymýšlí jak lidé svým rozhodnutím ve volbách něco naznačují, samozřejmě něco, co se mu nesmírně hodí.

 
V 10/25/2006 12:00 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

2 cenda : jestli v tehle zemi nikdo 10let nevladne, tak to nehazej na jenom na levici :)) To jsou 4 roky vlady CSSD, pak par let ( nevim presne, ale max 4 roky ) koalicni smlouvy ( kterou ODS rada podepsala, aby se par let udrzela u koryt a mohla svoji prohru u voleb trochu zamaskovat ) a pak par let ( 2 roky ) vlady ODS. Poud dobre pocitam, tak je to tech tvych 10 let :))

Chapu, ze kopes za modry straky, ale ODS neni ani schopna postavit vladu - to radeji 10 let uredniku, nez tohleto.

 
V 10/25/2006 12:51 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To máte pravdu, tedy s tím stádem. Lidi vůbec nepochopili, o čem komunálky jsou. Na jedné straně u nás slyším,, pryč s Jančíkem, na druhé straně ho tupouni opětovně zvolili. Tak at si nestěžují, až jim zruší poslední pohotovost, několik škol atd.

 
V 10/25/2006 2:43 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Vysmívá se všem voličům, kteří pochopili smysl a význam komunálních i senátních voleb. Kdy v obou z nich lidé nevolí strany, nevolí programy ani styly, ale volí hlavně lidi, volí osobnosti, své zástupce, kteří budou rozhodovat na radnici o regionálním dění...

To máte asi ny mysli výrok Paroubka, aby všichni volili proti ODS? To je ten konfrontační styl, který kritizujete? Pak ale kritizujte ČSSD, protože Paroubek kope za ČSSD.

Jak hrůzostrašně a nedemokraticky pak působí obecná doporučení předsedů ostatních stran voličům...

Doporučení zde dává především Paroubek...

100 zůstává 100 a bude jím do předčasných sněmovních voleb, tam ať pak ODS jásá nebo pláče, teď ale nechť nedělá z lidí blbce!

Máte staré informace. 100 již není 100. ČSSD už opustil její první šibal:
http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=268928&tro2_0_0

A další dva se k tomu chystají. Komunisticko-socialistická blokáda se proto rozpadá jako domeček z karet...

 
V 10/25/2006 2:49 odp. , Blogger ods řekl...

Jardo, já jsem tu formulaci o tupém stádu pochopil tak, že se týká ne všech voličů ODS, ale jen těch kteří šli ke komunálním volbám hlasovat proti Paroubkovi, ačkoliv ty volby jsou o něčem jiném. Formulace proti Paroubkovi /a ta je jasná i z výroků ODS po volbách/, se podle mého názoru výrazně liší od formulace proti ČSSD.

 
V 10/25/2006 3:10 odp. , Blogger ods řekl...

Můj milý anonyme, to Pohanka již přestoupil k ODS ? To už máte Vaše tajné informace ze skvělých Steigerwaldovských zdrojů, jak bude hlasovat ?

 
V 10/25/2006 4:07 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

1. Již podruhé vás upozorňuji, že nejsem váš milý a už vůbec tu není nikdo na vaše injektivy zvědav.
2. Nikdy jsem neřekl, že Pohanka přestoupil do ODS. To zase nemáte čím argumentovat, že někomu vkládáte do úst něco, co neřekl?
3. Vyloučením Pohanky nad ním ztrácí Paroubek svůj bič v podobě vyloučení ze strany. Pohanka se tak již může začít řídit svým vlastním rozumem, k čemuž se mj. zavázal při svém poslaneckém slibu.

Takže zde máme středo-pravicovou koalici připravenou na všechny nezbytné reformy o počtu 100 poslanců, 1 nezařazeného a 99 socialisticko-komunistických populistů toužících po návratu před '89. A z těch 99 se v nejbližší době nejspíše odloučí další dva. To Paroubkovi jistě k jeho klidnému spánku nepřispěje...

"Tato skutečnost na mě hluboce zapůsobila. Zjistil jsem, že ČSSD začíná být stranou, ve které se nediskutuje, ale poroučí. Měl bych odstoupit na základě principu předpokládané viny - tedy principu, který nebyl součástí žádného dokumentu ČSSD a který je podle mého názoru v základním rozporu s principy demokratického právního státu," napsal Pohanka.

"Připomíná mi to padesátá léta, kdy byli lidé nuceni odcházet z funkcí přesto, že byli nevinní. Skutečnost, že se v ČSSD takové názory uplatňují, mě vedla k rozhodnutí vystoupit z ČSSD a jejího poslaneckého klubu."

"Předpokládáme, že Pohanka bude sto prvním poslancem, který může podpořit pravicovou vládu," řekl jeden z blízkých spolupracovníků Paroubka.

 
V 10/25/2006 5:35 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak jsem čekal, co se objeví dva dny před volbami tentokrát. Další zaručená zpráva by byla zřejmě málo věrohodná i pro hodně modře věřící, tak tu máme "čestného poslance" za ČSSD, který vydá prohlášení, že odstupuje pro nesouhlas s praktikami vedení strany, připomínající 50. léta. A nikdo se už nedozví, jak k jeho "prozření" došlo, zvlášť jestli tento jedinec skutečně bude tím 101. hlasem pro pravicovou vládu.

 
V 10/25/2006 5:38 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

AD Jarda Mě vůbec nevadí výsledek voleb ale fakt, že byly zneužity stranami jako je ODS - viz ono tiskové prohlášení - k úplně jinému účelu než byl jejich smysl a tím je regionální politika. ODS si z tak důležité věci jakou je samospráva našeho nejbližšího okolí udělala antiParoubkovské referendum a bohužel jak ukazuje i tadle diskuse jim na to hodně lidí skočilo. Pokud totiž někdo za městskou část dá do komunálního programu věci patřící do velké politiky a naopak tam není ani zmínka o parkovacích plochách atd pak je to budoucí zastupitel, kterému vůbec nejde o zastupovaný region ale jen o místečko s žebříkem k postupu výše. Na radnici bude pro své obyvatele jen mrtvým broukem lezoucím straně do prdelky... A tydle lidi se právě volit neměli, ať byli z jakékoliv strany, pokud se tak stalo, pak bohužel si za tupým stádem, které z voličů strany udělaly musím stát.

 
V 10/25/2006 9:53 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

1/ To spravce: Dva nejnovejsi clanky (o prez. Havlovi a o ritualnim antikomunismu) vypadavaji z bezne kvality textu uvernovanych na tomto blogu. Zdaji se mi hrube, jednoduche a bez nadhledu. Ne ze bych s nimi v leccems nesouhlasil (vyjma kritika Havla), ale spis bych takove vypady ocekaval ve zkracene verzi v diskusi k clanku nebo z pera p. Steigerwalda v modrem tisku. Ve vlastnim blogu umistujte prosim zase clanky, ktere se jako dosud vymykaji bezne kvalite ceskych novin. Verim, ze vetsina ctenaru Vaseho oblazujiciho blogu Vam bude vdecna. Dekuji.

2/ K Pohankovi. Nu, panove, Pohanka nam to zavaril a modra kampan muze nabrat na obratkach. Verim, ze v MF i Idnes melo par hochu vyvrcholeni. Jenze se pozapomnelo, ze pro vladu ODS nehlasovali 3 poslanci za KDU-CSL. Takze milym ODS-Boys hlasovani dopadlo 96:99, coz je jiny pomer nez predpokladany 100:100 (respekitve 99:99). Ovsem, modry Zeus poveri Bema a ten KDU-CSL slibi hory doly. Kdyz se pan Pohanka v dobe hlasovani vzdali ze snemovny, tak tu mame modrou pohodu pro vyvolene minimalne na dalsi 4 roky.

3/ Dnes mi kolega radostne vykladal, jak komunisti jsou pro predcasny volby a jak je Paroubek v koncich. Jestli mam spravne info, tak komunisti pokladaji za spravne, aby Paroubek svou sanci dostal, coz si vykladam tak, ze komunisti ted pro predcasne volby nejsou. Jinak me pobavilo, jak se proti Paroubkovi vsichni pravicaci spoji i s komunistama. Jen mi nejde do hlavy, proc "ochrance demokracie" pravice nechce dat CSSD sanci, kdyz "totalitni" levice ma preci 100 hlasu jako oni. (Do tech poctu nepocitam Pohanku, o nemz ted neni znamo zhola nic.)

Preji dobrou noc

 
V 10/26/2006 6:59 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

1. Proč Pohanka vystoupil z ČSSD?

protože se o něj začala velmi zajímat policie a zřejmě na něj něco vědí. Je tudíž vydíratelný. Je jasné, že podobné lidi s máslem na hlavě, kteří se asi v něčem namočili, ČSSD ve svém poslaneckém klubu nechce, Paroubek to sám mnohokrát deklaroval. A proto mu předseda jejich klubu dal najevo, že by měl složit mandát.

2. proč po vystoupení z ČSSD už patrně nebude Pohanka příliš policií popotahován?

protože uzavře obchod, že mu Langerem řízená policie výměnou za podporu vlády ODS dá pokoj. z toho je jasné, která strana chce mít ve svých řadách povolné lumpy, kteří se za každou cenu drží poslaneckých prebend, a která ne.

3. insiderské zprávy o Pohankovi má server aktualne.cz., který patří pod centrum.cz a je názorově i personálně blízký ODS, Kubiceho mafiánské agentuře a policii (viz Sabina Slonková)

Používejme logiku, přátelé :-). Kubiceho parapolicejní pro-ODS agentura opět zafungovala a mediální pro-ODS loutky spolupracují.

 
V 10/26/2006 8:07 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Můj milý anonyme, k čemu se zavázali písemně lidovci ? Možná jsem si nevšiml, ale protestoval jste proti stalinistickým praktikám vynucovaným nějakými podpisy ? A víte, že ta středopravá koalice nás chce dostat do roku 1939 (aspoň podle Vaší logiky) ?

 
V 10/26/2006 8:17 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

dotaz: co jsou to tzv. "všechny nezbytné reformy"? neni to nahodou to, co si prave Topolanek, Vlastik Tlusty a Langer prave "napiskaji"? :-)

 
V 10/26/2006 8:43 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

e. valin: Já bych ty programy stran a zneužití voleb neviděl tak dramaticky. To že v Praze člověk nemůže udělat krok, aby nezakopl o obličej Béma, dokonce od něj chodí i dopisy pojďte k volbám je propaganda, ale v rámci mezí a člověk má hlavu od toho, aby ji používal a odlišil co je pro něj dobré. Jsem toho názoru, že dostáváme, co si zasloužíme. Na každé straně je skupina lidí, kteří ví co chtějí a mezi tím jsou davy, které se přidávají tam či onam. Vždycky to tak bylo a bude.

Je jasné, že tlak médií a Langer ukrojili z davu pořádnou porci, ale co se s tím dá dělat? Teda kromě tvorby podobných stránek, kde se nad situací lidé mohou zamyslet. Lidé se zatím nemají špatně a dřív než to nastane, tak to ani řešit nebudou.

Nejhorší je, že dřív jsem se celé situaci smál, když jsem si přečetl něco z modré propagandy. Dnes už mi do smíchu není díky Langrům, Topolánkům a Klausům, ale podobně to možná vidí spousta lidí z druhé strany ve vztahu k Paroubkovi a také to není bezdůvodné. Uvidíme, co nám modří předvedou. Jsem docela zvědav, jak se bude Tlustému zajídat "nulová tolerance" z druhé strany, případně válka s odbory. Časy "vím jak by se to mělo dělat, pusťte mne k tomu" končí. Silácké řeči bude muset nahradit pragmatismus a především shopnost dohodnout, což není dlouhodobě silná stránka ODS, protože ta má ve zvyku diktovat.

 
V 10/26/2006 8:53 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

ODS: Máte pravdu, ten věta je skutečně napsaná jinak. Já jsem napoprvé ten článek proletěl. Autorovi se tímto omlouvám :-). Skupina těchto lidí šla dříve za Zemanem a za pár let půjde za někým jiným. Je zbytečné je velebit, nebo jim nadávat, dle toho jak volili. Je to část společnosti, o jejichž hlasy lze svézt politický boj a ODS ho vyhrála. Toť můj názor

 
V 10/26/2006 9:11 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Vlastík Tlustý má ve všem jasno :-)
http://www.novinky.cz/ekonomika/cr-zavede-euro-tzv--velkym-treskem_99381_5po01.html

 
V 10/26/2006 11:02 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

2 anonymous : ocenuji, ze se snazis byt vtipny a kopes tu v oslabeni za modre straky. Nicmene bych ti doporucoval projit trochu zakladu matematiky. Clanek je psan 24.10 a Pohanka oznamil vystoupeni z CSSD 25.10. Vseobecne mineni je, ze 24 je mensi nez 25 - nevim, co vas uci na UV ODS. Autor clanku neumi, na rozdil od vas v ODS, predpovidat budoucnost - tzn. nema stare informace.

 
V 10/26/2006 11:40 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Horror "Modří Ptáci" začíná... (z diskuse k Pohankovi na aktualne.cz)

"Ano. Ohrožen podivnými lidmi, bojí se o sebe a svoje blízké, ráno našel v posteli koňskou hlavu... vypl telefon, nikomu se neozývá, nemají na něj spojení ani spolustraníci - a co se nestane - on-line interview se Slonkou.... potkali se spolu na toaletách v restauraci, nebo na sebe narazili v opuštěném venkovském stavení, ve kterém se pan poslanec ukrývá? Zdatná Sabina prostě k interview najde kohokoliv, kdo pomůže "rozhýbat politickou situaci" (M. Bursík). Mohl by mi někdo předložit jeden uvěřitelný a racionální důvod, proč by se ČSSD zbavovala poslance, který jí místopřísežně potvrdí že je čistý, s rizikem že se tento nevzdá mandátu? Že by mu vyhrožovala, vydírala ho nebo na něj vyvíjela nátlak? Že by najala "ošklivé" hochy aby mu rozmlátili kancl a sledovali asistentku? Myslím, že tu ošklivou pravdu se dozvíme dostatečně opožděne po předčasných parlametnícvh volbách, nebo po hůasování o důvěře PAROUBKOVY MENŠINOVÉ vlády, při kterém poslanec Pohanka opustí sál....."

 
V 10/26/2006 2:38 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

dotaz: co jsou to tzv. "všechny nezbytné reformy"? neni to nahodou to, co si prave Topolanek, Vlastik Tlusty a Langer prave "napiskaji"?

Omyl. Čtěte:
http://www.cnb.cz/www.cnb.cz/cz/pro_media/clanky_rozhovory/media_2006/cl_06_060924.html
http://www.kdu.cz/default.asp?page=311&idr=135&IDCl=536
http://www.mesec.cz/clanky/desetnik-volby-2006-nejhorsi-mozny-vysledek/
http://www.vlada.cz/dokument8384.html
http://www.profit.cz/archiv.php?iEd=200451&iArt=10142&iSearch=

Možná jsem si nevšiml, ale protestoval jste proti stalinistickým praktikám vynucovaným nějakými podpisy ? A víte, že ta středopravá koalice nás chce dostat do roku 1939 (aspoň podle Vaší logiky) ?

Vy jste už úplně mimo...

2 anonymous : ocenuji, ze se snazis byt vtipny a kopes tu v oslabeni za modre straky. Nicmene bych ti doporucoval projit trochu zakladu matematiky. Clanek je psan 24.10 a Pohanka oznamil vystoupeni z CSSD 25.10. Vseobecne mineni je, ze 24 je mensi nez 25 - nevim, co vas uci na UV ODS. Autor clanku neumi, na rozdil od vas v ODS, predpovidat budoucnost - tzn. nema stare informace.

Chápu, že každý, kdo si dovolí upozornit na šibaly z ČSSD musí být pro vás volič ODS. Dovolte tedy, abych vás poprvé upozornil, že se mýlíte. ODS neobhajuji, ani nevolím. Bez ohledu na mé preference ale zůstává pravdou to, co jsem napsal. Tedy že autor má ve svém článku staré informace. Zde se mýlíte podruhé. Ve své době byly aktuální, dnes (25>24) již nejsou, tedy jsou staré. Myslím, že toto by pochopili u na vašem UV KSČ...

 
V 10/26/2006 3:42 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Pokud chcete vědět víc o Pohankovi:
http://viditelnymacek.cz/

Výsledek komunálních voleb zapůsobil i na Paroubka. „Je potřeba měnit tón, styl, a ten bude zdvořilý a přátelský.“ Zajímalo by mne, jak to chce realizovat. Je to totiž, jako když se hroch zaváže, že od teďka bude švitořit jako skřivánek :))

Všimli jste si, jak začal Paroubek švitořit nápadně hned po tom, co se na veřejnost začaly dostávat kauzy šibalů z ČSSD? Když je střelivo na ODS, tak je Paroubek generálem. Když je ale v průseru ČSSD, tak vybízí ke slušnosti a umírněnosti. Tomu říkám vyčůranost!

A něco pro zasmání (nebo spíš k pláči?):

"Nechte to na mně, co je pravda. Aspoň v mém podání."
J. Paroubek, Otázky VM, 15.10.

"Já jsem nic takového neslyšel, ale nevylučuji, že někdo něco takového může říkat. Ale musí to doložit důkazy. Důkazy nejsou."
J. Paroubek odpovídal v on-line rohovoru na připomínku, že se v médiích objevuje informace o objednávce vraždy plukovníka Kubiceho ze strany tehdejšího premiéra. Jeho odpověď: "Důkazy nejsou."

"Myslel jsem, že už si dá pokoj, ale evidentně ne."
- J. Paroubek - zdroj: Aktuálně.cz,

"Já si nemyslím tak úplně stoprocentně, že si pan Doležel řekl o úplatek. Pokud chcete slyšet můj osobní názor, tak si myslím, že pan Doležel si hrál na Jamese Bonda."
- J. Paroubek, TV Prima, Nedělní partie, 8. 1. 2006):

"Nemá smysl ho (Doležela) vylučovat. Pak se třeba ukáže, že je nevinný a může být dál členem strany."
- J. Paroubek, iDnes.cz, 10. 4. 2006

"U pana Doležela přes mé výzvy ve vztahu k policii nebylo předloženo žádné obvinění a ani nebude."
- J. Paroubek, Lidové noviny, 18. 3. 2006

"… orgány činné v trestním řízení, pokud jsem dobře informován, ukončily veškerá šetření bez zjištění jakéhokoli pochybení či porušení zákonů ČR."
- J. Tvrdík, iDnes.cz, 27. 4. 2006

Bývalý šéf kabinetu vlád S. Grosse a J. Paroubka Z. Doležel byl zatčen policií. Je vyšetřován z podvodného čerpání peněz z EU a pro podezření z vydírání. Z. Doležel se dříve proslavil kauzou "pět na stole v českých".

"Kolik je zemí Evropy, které mají růst přes šest procent?"
- 8. 10. 2006 - J. Paroubek - zdroj: Hospodářské noviny, 6. 10. 2006

Podle Eurostatu je takových zemí několik, a to i v Evropské unii. Z členských zemí EU to jsou například Slovensko, Estonsko, Litva, Lotyšsko a Lucembursko.

Mimo Lucembursko jsou to země, kde během sledovaného období platila rovná daň.

"Zastupitelstva mohou být příkladem parlamentu v tom, jak věcně jednají, jak bohorovně kašlou na ideologii..."
- 5. 10. 2006 - M. Váňa - zdroj: www.cssd.cz

Poslanec ČSSD pojmenoval otevřeně strategii vlastní strany pro veškerá jednání. Nejde o ideologii, jde o moc.

"A proč bych to dělal, když jsem předseda vlády."
- 28. 9. 2006 - J. Paroubek - zdroj: Lidové noviny

Odpověď J. Paroubka na dotaz, proč platil právní služby ve svých soukromých kauzách z prostředků Úřadu vlády ČR. Dodavatelem služeb byl právník Jansta (člen ČSSD) a vyinkasoval přibližně 900.000,- korun.

Policie dříve prověřovala, zda právník Jansta neposkytoval ČSSD ze získaných zakázek provize. Server Aktuálně.cz v dubnu 2006 informoval o případu nebývale vysoké provize, kterou ČSOB, často podezřívaná ze spojenectví s ČSSD, loni vyplatila právní kanceláři Miroslava Jansty. Provize tehdy dosáhla výše 119.000.000,- korun.

"Jansta se chlubí známostmi s premiéry z řad ČSSD (Gross, Paroubek) i s dalšími ministry a pohlaváry stejné strany" uvedl server Centrum.cz (21.4.2006).

V bytě právníka Jansty bydlí exministr J. Mládek (ČSSD). ,,Více než čtyři miliony korun zaplatil advokát Miroslav Jansta za byt v Praze 3, který už v den podpisu kupní smlouvy obýval současný ministr zemědělství Jan Mládek. Ten s Janstou uzavřel dohodu, že bude byt užívat rovných dvacet let´´ uvedly Lidové noviny (21.4.2006).

Právník Jansta pomohl ČSSD v minulosti například tím, že jeho společník půjčil v roce 1997 sociálním demokratům 20.000.000,- korun. Jansta následně pohledávku vůči ČSSD přebral.

Miroslav Jansta byl v minulosti poslancem nereformované KSČ. V roce 1990 jako komunistický poslanec hlasoval proti návratu komunistického majetku státu.

 
V 10/26/2006 3:56 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

...Ve své době byly aktuální, dnes (25>24) již nejsou, tedy jsou staré...

Teda, to je postreh :)) Ches si zjevne hrat na dementy a tahat se o slovicka. No proc ne, ja se ti prizpusobim - taky mas stare informace, ja psal pispevek v 11,02dopo a ty reagujes 2.38odpo.

...Bez ohledu na mé preference ale zůstává pravdou to, co jsem napsal...

Ze by patent na pravdu?? A pak o sobe netvrd, ze nejsi z ODS :))

PS: za pravdu se clovek nema stydet, cili bud kecas nebo se neumis podepsat :))

 
V 10/26/2006 4:02 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Teda, to je postreh :)) Ches si zjevne hrat na dementy a tahat se o slovicka.

Nebyl jsem to já, kdo začal slovíčkařit, ale jistý josinori v 10/26/2006 11:40 dop. Já jsem se pouze obhajoval.

No proc ne, ja se ti prizpusobim - taky mas stare informace, ja psal pispevek v 11,02dopo a ty reagujes 2.38odpo.

Nevím o tom, že bych měl staré informace. Ono se již na stavu věcí něco změnilo???

Ze by patent na pravdu?? A pak o sobe netvrd, ze nejsi z ODS :))

"Nechte to na mně, co je pravda. Aspoň v mém podání."
J. Paroubek, Otázky VM, 15.10.

Dále viz:
http://aktualne.centrum.cz/nazory/prehled-tisku/clanek.phtml?id=267209

 
V 10/26/2006 4:33 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

proboha, je tady zase ten modrej linkovací magor, zabte ho :-)

 
V 10/26/2006 4:45 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Když dáváš odkazy, docela by se hodilo nedávat je jen na propravicové stránky.

 
V 10/26/2006 4:53 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

10/26/2006 4:33 odp.
10/26/2006 4:45 odp.

No jo, je s nim legrace :)
Jen ho nechte, at se snazi...

 
V 10/26/2006 5:33 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

proboha, je tady zase ten modrej linkovací magor, zabte ho :-)

Pravdu nemůžete zabít. Ikdyž mě bude autor tohoto blogu cenzurovat, tak pravdu nijak nezmění.

Když dáváš odkazy, docela by se hodilo nedávat je jen na propravicové stránky.

To je těžké, když podle zdejších socialistů je celý web psán PR oddělením ODS. Jaké stránky považujete za ne-propravicové? cssd.cz, kscm.cz, halonoviny.cz, nějaké další?

No jo, je s nim legrace

Já se zase bavím, když mě někdo chytne za slovo a když mu dokážu, že se mylí, tak se rozčiluje, že ho chytám za slovo :).

 
V 10/26/2006 5:55 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

5:33 odp
jenze me si nic jeste nedokazal :))
Ja stale cekam :)) Nebo myslis, ze ten "dukaz" je tahle hlaska??

...Bez ohledu na mé preference ale zůstává pravdou to, co jsem napsal...

 
V 10/26/2006 6:08 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

verit propravicovym strankam je to same jako verit prolevicovym :)
ani na jednech neni pravda, ale polopravda/lez :) je to dano pravidlem "obraz pratel vylepsim, obraz nepritele poskodim"

pravda se neda vycist z jedineho zdroje (ci vzajemne provazanych zdroju), pravdu je potreba zjistit slozenim utrzku od obou stran "konfliktu" :)

to bysme jinak preci nepotrebovali mozek, kdyby bylo zjistovani pravdy tak snadne, ne? :)

 
V 10/26/2006 7:40 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

anonyme, nepravicová stránka je například seznam, novinky, pravo.cz, ikdyž ty jsou samozřejmě zase prolevicové. Takže ideální by bylo dát odkaz na nějakou pravicovou a na nějakou levicovou. Z toho se už dá alespoň částečně odvodit pravda.

 
V 10/26/2006 9:56 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

celebi: Dobře, souhlasím, máte pravdu.

V tom případě bych rád ocitoval jeden výrok levicového politika, který byt otištěn (ten výrok) v levicovém deníku Právo:

"Kde je Paroubek, tam nejde o ideály, ale o moc"
- Pavel Dostál

Z toho se už dá alespoň částečně odvodit pravda...

 
V 10/26/2006 10:31 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Můj milý anonyme, podejte si ruku s Mirkem Topolánkem, Vás oba jistě Paroubek straší i v ledničce.

 
V 10/26/2006 10:44 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

anonym >>
no myslim, ze s tim nikdo nepolemizuje :) do politky nechodi jen mirkove dusinove, kteri maji na srdci blaho naroda :)

v politice jde predevsim o moc, o kontrolu deni.. a i ten mirek dusin by musel mit nejakou moc, aby mohl prosadit svou vizi :)

zakladni princip politiky je mit moc, neni to slozite

zacinam o vas pochybovat, jestli umite i neco jineho nezli citovat :) neumite slozit vlastni myslenku sloucenim nekolika zdroju? a proc se nedokazete podepsat za svoje "nazory"?

myslite si, ze internet je anonymni? spravce zna vase ip, to je s trochou snahy totez co vase identita :)


spravce >>
dalo by se zaridit zobrazovani ip vsech, kteri zaskrtnou "anonymous"? .) treba by se lidi naucili se pod svuj nazor podepsat (a stat si za nim) :)

 
V 10/26/2006 10:51 odp. , Blogger ods řekl...

Bohužel nedá se zobrazit.
Myslel jsem si, že pro stálého přispěvatele je jasné, že slušností vůči jiným diskutérům by byl nějaký stálý podpis. Ale je to jeho výběr, jen to dosti jasně o něm vypovídá.

 
V 10/26/2006 10:52 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

anonym >>
omlouvam se, ted sem si precetl tu reakci k te deregulaci.. konecne nejak lidsky a bez odkazu :) takhle prosim pokracujte - jinak ma clovek proste pocit, ze mluvi na nejakeho bota :)

jinak to s tim podpisem neni mysleno jen na vas.. porad se tu motaji nejaci anonymove, takze verim, ze to vezmete a zacnete se podepisovat :)

 
V 10/26/2006 11:04 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Dobře, od teď se budu podepisovat přezdívkou, jako ostatní. Jen doufám, že mi ji nebude pan "ods" cenzurovat. Cenzurovat přezdívku - to by snad již bylo příliš, nebo se mýlím?

 
V 10/26/2006 11:04 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

V pátek, dne 27. října 2006, od 10.00 hodin, se před Úřadem vlády ČR rozloučíme s naším milovaným komunistickým vůdcem, skvělým diktátorem, Ing. Jiřím Paroubkem. Každý kdo ho tak miluje jako my, může přijít uctít památku našeho tatíčka, otce České, socialisticko-komunistické, skoro demokratické republiky. Naposledy tak budeme mít možnost se rozloučit, s tímto nezapomenutelným velikánem našich novodobých dějin, na místě, které tolik miloval a moci tak současně i přivonět k opět přicházející svobodě.

Jiří Paroubek byl čestný, nechamtivý, spravedlivý, poctivý a charakterní politik, který sloužil jen a jen lidu a své milované vlasti, až do roztrhání těla. Četné skandály jeho milované ČSSD byly pouhou nehoráznou pomluvou třídních odpůrců a nepřátel. Byly namířeny proti vybudování jeho vize vzorného sociálního státu, kde se lidé budou moci přestat starat sami o sebe a vše za ně zařídí pracující stát. Děti, mládež, studenti, ženy, muži a bezdomovci tak mají možnost se přijít rozloučit s naším bolševickým hrdinou. Na jeho světlou památku a nezapomenutelné činy budou jimi zapalovány svíčky. Děkujeme všem za hojnou účast.

 
V 10/26/2006 11:05 odp. , Blogger ods řekl...

Vaše infantilní cpaní linku, který si zde prostě nepřeji mazat opravdu budu. Nazývejte si to třeba cenzurou.

 
V 10/27/2006 1:20 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

xxx >>

pokud se nemylim, vy tu zduraznujete chyby cssd a pana paroubka, pritom ale tvrdite, ze nejste volicem (ani priznivcem) ods - proc tedy nelze prijmout fakt, ze zde se kritizuji veci tykajici se ods a pritom existuje moznost, ze toto neni fanklub cssd?

pan paroubek urcite nepatri mezi me nejoblibenejsi politiky tim si budte jist, ale jako politika ho proste respektuju (stejne jako pana topolanka)

tento blog sleduji ne kvuli fanouskovstvi, ale proto, ze zde obcas zazni zajimava myslenka, ktera by me treba nenapadla.. neco o cem muze clovek premyslet v souvislostech, ktere jiz zna a treba si i poupravit pohled na vec :)

nekdy me tedy vase reakce dokazi prekvapit svymi extremnimi stavy - tedy pokud jste to vsechno psal vy :)

co se me tyce, xxx je nick stejne dobry jako kazdy jiny .) jde hlavne o lepsi adresaci odpovedi .. v tech anonymech uz se clovek chvilema ztracel :)

 
V 10/27/2006 2:05 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

To xxx jsem tam vložil místo linku, který sem neustále vnucuje, ač byl již mnohokráte žádán ať to zde nedělá.

 
V 10/27/2006 7:42 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

10/26/2006 10:31 odp.
tak tahle hlaska me po ranu dostala :)))
Vyborny postreh...

 
V 10/27/2006 12:33 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Je patek, bavte se a radujte se!

http://cypaty.blog.cz

tam je vše jak to vlasnte se vsim je!vime proc to udelal!

 
V 10/27/2006 12:39 odp. , Blogger ods řekl...

Cypatý, jednou Váš věcný příspěvek snad stačí ?

 
V 10/27/2006 6:28 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

co se tyce mne, tak myslim, ze jsem svepravny a schopen sam se proklikat i na jinou stranku :)

dovolim si tez odpovedet na otazku "kam poslat dite lecit" - jedina spravna odpoved totiz zni: "tam kde se mu dostane lepsi pece" - tuto peci vam nezaruci ani, ze se jedna o a.s. ani ze se jedna o statni zarizeni - nezalezi na tom, kdo ridi, ale na tom, kdo tu peci poskytuje

pokud se tyce "cenzury", pak je to pochopitelne - autor blogu stanovil jista pravidla (a jista pravidla jsou stanovena i pro neho provozovatelem systemu) a nam nezbyva nez je respektovat ..

nejsme tu nic nez hosti a jako hosti se zde musime chovat :) pokud se vam to nelibi, tak muzete odejit, nikdo vam v tom nebrani.. nebo snad ano?

 
V 10/28/2006 2:33 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

xxx said...
Pane "ods", proč cenzurujete mou přezdívku xxx (tečka)xxx (tečka) xxx? Chtěl jste, abych si nějakou přezdívku zvolil a teď mi ji cenzurujete? Proč nechcete, aby si vaši čtenáři přečetli na ČSSD i názory z druhé strany? Bojíte se, že by přestali chodit na vaše stránky? Myslíte si, že je morálně obhájitelné rozhodovat o tom, co si smí přečíst vaši čtenáři a co ne?

Cenzuruje snad někdo vaše spamování diskuzních fór?

A proč jste mi neodpověděl na otázku, zda byste své nemocné dítě poslal na soukomou kliniku a.s. nebo jej svěřil do rukou národních zdravotních ústavů?


A nyní otázka pro ostatní čtenáře - co říkáte na to, že autor tohoto blogu neslušně spamuje diskuzní fóra, ale na svém blogu rozhoduje za vás, které informace si smíte přečíst a které ne? Vám opravdu vyhovuje, když někdo určuje za vás, co si smíte vědět?

 
V 10/28/2006 2:38 dop. , Blogger ods řekl...

Jediný, kdo spamuje jste Vy. A to od začátku Vaší existence zde, kde jste přišel s příspěvkem "přečtěte si pravdu xxxx" místo xxxx byl Váš věčný spamlink.
Po hledání chápu, že Vám jde o příspěvky v některých diskusích, pro Vás bohužel, s nimi nemám nic společného.

 
V 10/28/2006 3:19 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

> ...tuto peci vam nezaruci ani, ze se jedna o a.s. ani ze se jedna o statni zarizeni - nezalezi na tom, kdo ridi, ale na tom, kdo tu peci poskytuje.

Pokud byste byl obeznámen s kvalitou posktované péče v našich státních nemocnicích a na soukromých klinikách, tak byste tuto větu nemohl nikdy napsat. "Zajímavé" také je, že stejné výsledky je možné pozorovat na celém světě - kde se kliniky přetahují o pacienta, protože z toho mají zisk, tam sakra dbají na kvalitu péče a na omyly zdravotního personálu - na rodzíl od socialistických nemocnic, kde je skoro každému ukradené, jestli se pacient uzdraví. Zkuste se poptat po dokotrech nebo dokonce sám nějakou kliniku navštívit a pak prosím znovu odpovězte na otázku, kam byste svěřil své nemocné díte.

> pokud se tyce "cenzury", pak je to pochopitelne - autor blogu stanovil jista pravidla ... a nam nezbyva nez je respektovat ..

A pokud nám pan Paroubek prosadí svou verzi mediálního zákona, kde bude ukotvena kontrola médií přímo politiky, tak to budou jistá pravidla a nám nezbyde než je respektovat. A komu se to nebude líbit, tak se může odstěhovat. Nikdo nám bránit nebude. Tak jste to myslel? Skutečnost, že někdo stanovil nějaká pravidla přece neznamená, že tato pravidla nelze kritizovat

 
V 10/28/2006 3:21 dop. , Blogger ods řekl...

Pokud nám někdo navrhne totalitní rakouský mediální zákon, tak budeme úplně ztraceni. Už dnes Česká Republika je pod totálně Paroubkovským mediálním terorem, proto má pozici jen v první desítce mediálně nejsvobodnějších zemí.

 
V 10/28/2006 11:19 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

xxx >>

sve dite poslu "tam kde se mu dostane lepsi pece" -- co jste na teto vete nepochopil?
myslite, ze "s.p." nebo "a.s." vypovida o tom, kde je lepsi pece?
s vasi logikou by to totiz znamenalo, ze nemocnice s kvalitou peci odpovidajici X by mela automaticky prevodem na a.s. kvalitu pece X+Y
na vyvraceni tohoto nesmyslu, ze a.s. je automaticky uspesnejsi si staci zalozit libovolnou a.s. a ocekavat uspech na trhu, ktery se preci musi dostavit.. ale proc tolik a.s. zkrachovalo?

az budete mit jednou deti, tak pochopite, ze je poslete tam, kde se jim dostane lepsi pece.. a nebudete se pritom ridit podle pravnicke formy, to mi verte


co se tyce "cenzury" - pletete hrusky a jablka.. na teto strance jste DOBROVOLNE! dobrovolne zde postujete a tedy dobrovolne tato pravidla prijimate - pokud s pravidly zde nesouhlasite, mate moznost zde nepostovat, nikdo vam v tom nebrani

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka