úterý, října 17, 2006

Vyzva

Při procházení internetem jsem objevil na několika místech tuto výzvu.
----------------------------------------------------------
Výzva za spravedlnost a demokracii pro všechny slušné lidi a demokratické politické strany.
Opět se před volbami vyzdvihuje ODS na úkor ostatních stran. Načasovaná akce Doležel má zdiskreditovat celou ČSSD ve volbách a zajistit většinu pro ODS. Zprávy, které nejsou příznivé pro ODS, se jen mihnou , ale všechny televize(hlavně ty soukromé) a většina tisku a rozhlasových stanic o nich mlčí.
-korupce, kvůli které odešel Kasl, Mikeska atd z ods do SNK-ED???
-kandidát za ODS(vyšlo údajně v moravskoslezských novinách)ve Frenštátě, který
je v podmínce za fyzické napadání své ženy???
plus kandidátky za ODS na Jesenicku hlásící k trvalému pobytu známé a pracovníky???
-protekční spojeni firmy Eltodo, která je věřitelem VAE s ODS, díky čemuž ods dostala protekční plochy k pronajímání na úkor SZ, SNK-ED, ČSSD a KDU-ČSL (informovala údajně MF DNES)???
-utichly zprávy o Noci dlouhých nožů kdo kde je opět odvolán???
-nezájem soukromých televizí i dalších médií o informování o malé politické strany
Bojujme prosím za objektivitu a demokracii, nenechme se zmanipulovat a nenechme opět vyhrát někoho neférovou cestou. Pošli dál všem známým, hnutím, demokratickým stranám a demokratickým médiím. Moc jedné strany už jsme tu měli před rokem 89.
----------------------------------------------------------

K této výzvě bych pár drobností doplnil. Je opravdu zvláštní, jak složitě se hledají informace o průšvizích kandidátů ODS v nadcházejících volbách. Ale něco se přece jen objevit dá.

Ve skandálu s přihlašováním nových voličů jde o obec Ostružná. Podnikatelé kandidující pod hlavičkou ODS se snažili získat nové voliče tím, že přihlašovali své známé a zaměstnance k trvalému pobytu v obci.

Ve Frenštátě pod Radhoštěm na Novojičínsku kandidoval za občanské demokraty do zastupitelstva muž, který byl odsouzen za násilné trestné činy. Milan Štefek, sedmý na kandidátní listině ODS, dostal podle listu podmíněný trest na tři roky se čtyřletým odkladem a dohledem. Násilí se dopustil zejména na své manželce. Štefek se podle soudu dopustil také násilí proti skupině obyvatelů a jednotlivci či vydírání, obvinění z daňových úniků se neprokázalo. Zajímavá byla i reakce předsedy frenštátské ODS Bohuslava Šouláka, který novinářům Moravskoslezského deníku vysvětlil, že mu to nevadí, protože sám byl kdysi v podmínce. Také novinářům na začátku rozčíleně pohrozil, že chtějí vědomě poškodit ODS, a že pokud se něco objeví v novinách, tak ODS bude postupovat jinak.

A do třetice všeho dobrého TV Nova 27.09. (v archivu s datem 28.09.) v pořadu Na Vlastní Oči přinesla informaci o Karlu Kučerovi. Tento člen ODS a kandidát do zastupitelstva ve Slaném v srpnu loňského roku dostal za únos exprezidenta Českomoravského fotbalového svazu Františka Chvalovského a brněnského podnikatele Františka Martínka dvouletou podmínku s odkladem na dva roky. Samozřejmě považuje se na nevinnou oběť a okamžitě se proti rozsudku odvolal (proto má stále čistý trestní rejstřík). Karel Kučera také figuruje jako nic netušící řidič spojený s událostmi kolem tzv. Berdychova gangu, který se proslavil loupežemi a brutálními vraždami.

Pokud k tomu přidáme například i člena vedení ODS a bývalého poslance Doležala a jeho korupční kauzu, či bývalého kladenského primátora Volfa, tak se člověk jen diví, že ministr Nečas má tu drzost mluvit o ČSSD jako o synonymu pro korupci. Pokud použijeme slovník pana Nečase, tak ODS je asi dalším synonymem pro korupci, násilí, vydírání, únosy a možná i vraždy.

Všiml si někdo nějakých pečlivějších několikadenních analýz těchto případů v tak zvaných mainstreamových médiích ? Přece první tři případy se týkají posledních dnů a týdnů a určitě by mohly mít nějaký vliv na nadcházející komunální volby a rozhodování voličů. Možná se ale naši modří novináři bojí velmi škodlivé pro ODS reakce Mirka Topolánka, který téměř za každým obviněním občanského demokrata větří zločinecké spiknutí a rozhodně by se od svých přátel nedokázal distancovat (jak výrazně ukázal případ korupce poslance Doležala) a možná by i znovu pohrozil nějakému státnímu zástupci či tentokrát dokonce policistovi vyhazovem, jak to již jednou ukázal veřejnosti v roce 2004.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 78:

V 10/17/2006 6:33 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

To je zase sraček.

 
V 10/17/2006 9:24 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

osobně si myslím, že ve všech stranách se najde plno šmejdů. ale bavím se, jak někdo urputně brání čssd nebo ods, stěžuje si na nadržování novinářů jedné či druhé straně. nelíbí se mi chování politiků ani jedné ze stran.

 
V 10/17/2006 9:46 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

RE: Mě taky, obdobně bych se vyjádřil, kdyby tu byly vyjmenované jen průšvihy socdem.

 
V 10/17/2006 9:50 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

No, já jsem rád, že se to tu objevilo. Ikdyž zdaleka nejsou vyjmenovány všechny průšvihy ODS z poslední doby. Co si pamatuju, tak nedávno měl nějaké problémy také starosta Prahy 5 - Smíchova... Průšvihy socdem si můžu kdykoliv přečíst v MF Dnes, nebo v Lidovkách, narozdíl od zde vypsaných průšvihů, které člověk jen tak nenajde....

 
V 10/17/2006 11:36 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Nejsmutnejsi na tom je, ze volici ODS pred temito fakty zamerne zaviraji oci a bagatelizuji je. Kdykoliv se s nekym takovym bavim, pokazda prizna ze ODS je spatna a ze by ji nejradeji nevolil. Ale ze ji volit musi, protoze jinak by vyhrala CSSD. Nenavideny nepritel usnadnuje zivot a omlouva vlastni chyby. A tak si mnoho lidi vybralo za nepritele CSSD, protoze kdyz nic jineho, tak ODS snizi dane, zrusi pravidla omezujici podnikani a nebude zivit socky. Pricemz socka = kdokoliv, kdo nepodnika ci nepracuje v Praze v lukrativnim oboru, jako je IT ci bankovnictvi.

 
V 10/17/2006 12:23 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

"SNK ED obvinili lidi z okolí ministra Tlustého z korupce. Straně prý slíbili vyplacení sporných 15 milionů za volby. Za to měli chtít tři miliony."
Tak jsem teda zvědav jaký bude z této zprávy skandál... Můj osobní tip: Skandál z toho nebude a ODS ještě udělá z SNK-ED ty největší pitomce...

 
V 10/17/2006 1:37 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Myslím si, že pokud dnes někdo dá hlas ODS, vědomě hlasuje pro totalitu. ODS jsem nikdy nepovažoval za demokratickou stranu. Od samého vzniku se snažila mít maximální podíl na moci bez ohledu na ostatní názory. Petra Buzková jasně v tuto neděli na Primě řekla, že ODS s ČSSD nejednala, ale že diktovala. Osobně jsem přesvědčen, že i Kalouskův obrat k ČSSD byl vynucen poznáním skutečných cílů ODS - tzn. absolutní moci ve státě. Proto je nutné jít k volbám a volit proti ODS!!!

 
V 10/17/2006 6:04 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

to:Anonymous said... 1:37 odp.


Myslím si, že pokud dnes někdo dá hlas ČSSD, vědomě hlasuje pro totalitu. ČSSD jsem nikdy nepovažoval za demokratickou stranu. Od samého vzniku se snažila mít maximální podíl na moci bez ohledu na ostatní názory...
Proto je nutné jít k volbám a volit proti ČSSD!!!

 
V 10/17/2006 6:41 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

to cenda : typicky volic ODS, zadny vlastni nazor, jen papouskovani a "chytani" za slovo :))

 
V 10/17/2006 7:30 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

to: Josinori said...

Nesuď prosím někoho, koho ani neznáš

 
V 10/17/2006 7:38 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Uf, proc se neustala srovnava ODS s KSC...To Vam vy socanci neni porad jasny s kym mate tech 100 hlasu...Zadna demokraticka strana to neni...To ostatne nejste ani vy. Chcete jen bahnit na podpore a cekat na to, az vam chytrejsi a uspesnejsi lide budou v podobe socialnich davek sypat zlato do chrtanu...Nastesti jeste existujou strany jako ODS, ktere to dokazi alespon trochu regulovat. Netvrdim, ze cela ODS je parta svatousku, ale tvrdim, ze jejich stranicka ideologie je pro me mnohem snesitelnejsi nez CSSD.
ODS melo lidi v KSC...Samozrejme se taci najdou...ale porad lepsi mit ve strane byvale komance, nez prasata, kteri se jako komunisti chovaji dodnes ! A svou rudou tvar skryvaji za socialni maskou plnou lzi...

 
V 10/17/2006 8:52 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tady je jeden šibal z ODS Praha 3 : http://www.ihned.cz/3-14261550-hurda-000000_d-44

 
V 10/17/2006 9:01 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To Čenda:
Existuje pouze jedna demokracie a to sociální. Možná by to chtělo zjistit si něco o historii prosazování všeobecného hlasovacího (volebního) práva.

To Anonymous 7:38
No přece to je jasné. Momentálně se pokouší ODS spolu s četným předsedou Klausem ustanovit jako jedinou možnou vládu jedné strany. Nic jiného není prezidentovo slevování ze 101 podpisů a dání šance ODS s význou, aby se v ČSSD našel "státotvorný" poslanec, oproti odmítnůtí vlády s důvěrou 101 poslanců a postavené na "přeběhlících".

Nevím jak autor blogu, ale nepředpokládám, že většina z přispěvovatelů jsou členové ČSSD. Proč si to myslíte?
Máte pravdu, já nejsem demokratická strana. Já jsem jednotlivec.

No nemylte se, úspěšný ještě nemusí znamenat chytřejší. Stačí srovnat Lucii Bílou a třeba Jana Krause.

To, že je vám bližší konzervativismus je čistě vaše věc a máte na to právo (mimochodem, debata na toto téma, tzn. střet konzervativního a socialistického názoru ale i jiných, pokud by byla vedena ve vší úctě z obou stran, by byla jistě zajímavější a plodnější, než kydání špíny, které se děje teď). Pokud byste pořádně četl tento blog, tak byste si všiml, že nikdo až tak nepolemizuje s konzervativním světonázorem. Ono to totiž není na pořadu dne. Na pořadu dne jsou štvavé kampaně v médiích, jednostrané informace a nestoudné chování reprezentace ODS (prezident Klaus, ministr Langer, ministr Tlustý ...)

Jako komunistická prasata se chovají dnes představitelé všech stran. Otevřete oči. Moc korumpuje a hajzlové lezou do všech stran, neboť tam cítí příležitost. To jen Mladá Fronta se nás snaží přesvědčit, že ODS vynalezlo mechanizmus, jak se tomu vyhnout.

 
V 10/17/2006 10:36 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To sampis - Spina je vsude, to je pravda...Ale stejne tak jako vam prijde, ze mlada fronta "nadrzuje" ODS, tak mne prijde ( a neni to jen muj subjektivni dojem ), ze novinky aka Pravo do znacne miry "nadrzuje" CSSD. Uspesny nerovna se chytrejsi to samozrejme a ani inteligence nema nic spolecneho s politickou orientaci...Nebo si snad myslite, ze Lenin byl hlupak ? Blog jsem necetl, mam vysoky krevni tlak a nelibi se mi nadlehcovani urcitych zavaznych veci, ke kterym tu dochazi...To jste napriklad nevidel povolebni projev pana Paroubka, ve kterem on sam zpochybnil vysledky voleb, cimz de facto zpochybnil hlas lidu...? Spousta afer...od Mrazka pocinaji po Kubiceho konce...nikdy nevesti nic dobreho...Nerikam, ze je vse pravda...Ale - " Na kazdem kmochu pravdy trochu ". Myslim, ze je dobre, ze CSSD konci s vladou...Oba se shodneme, ze je cas od casu potreba zmena, at uz k lepsimu, nebo k horsimu...Nicmene ZMENA je potreba !

 
V 10/18/2006 1:29 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Myslím si, že vám - socialistům už nepomůže nic. Ani tenhle debilní blog.

 
V 10/18/2006 3:26 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To: 1:29 odp

Jasne. Pokud by tady byly psany pohadky o moudre ODS, vedene schopnym predsedou, nahle by blog prestal byt debilnim a slo by o vrchol inteligence :-)
Nemusim byt zdaleka socialista, abych si neudelal na ODS a jeji "boys" svuj nazor.

 
V 10/18/2006 5:39 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Soukromý média samozřejmě se snaží o co největší čístý zisk a co chtějí mít proto nízké daně, což jim má zajistit ODS. Takže z logiky věci podporují všichni ODS, bez ohledu na to, že jejich vysněná vláda 51pro, nebo jak říkají stavu, kdy převezmou absolutní moc nad touhle zemí, tahle vláda ještě zvětší sociální rozdíly v téhle zemi, které jsou už tak dost velké. Možná se to nezdá v Praze a dalších větších městech, ale tady na vesnice když někdo vydělává 10tis. tak si myslí, že má docela slušný plat. Třeba tady u nás na Moravě se jenom těžko dá věřit tomu, že se průměrná mzda v republice blíží k 20tis. U nás se nějaký růst HDP vpodstatě vůbec neprojevuje, a nevěřím tomu, že by se něco změnilo k lepšímu až nám bude vládnout ODS se svojí modrou šancí a "rovností" v jejich podání. A je celkem jistý, že ta ODS vládnout bude, takže jde už jenom o to, jestli to bude těch jejich "51pro".
Takže lidi,běžte volit, nenechte se znechutit a ovlivnit, nebo to s náma dopadne špatně

 
V 10/18/2006 5:40 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

NO snad nám sprostým občanům ještě v dalších volebních obdobích nehrozí doba, kdy budeme chodit k volebním urnám s "kamarádem" za ručičku....v zájmu zachování "demokracie" a zabránění nástupu rudé "totality", tak jak se stalo u spolku "demokratických" stran vyvolených.

 
V 10/18/2006 5:45 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Je vidět, že když na ČSSD vyjde najevo každý týden nový skandál, tak to musí milovníka ČSSD popudit natolik, že si to musí v hlavě nějak srovnat. Že by ta jeho milovaná ČSSD přeci jen nebyla tak čistá, když vedoucího sekretariátu dvou premiérů za ČSSD dělá člověk typu Doležela? Nebo když se Paroubek sám snaží krýt kauzy svých lidí? Nebo když chce jít najednou do koalice s tím ďáblem ODS, proti kterému celou dobu tak urputně bojoval?

Ne, ne ne! Tak to přece není! Moje ČSSD je strana čistá bez nejmenší skvrnky. To všechno jsou jen lži modrých novinářů pracujících v žoldu ODS! Žádný Kraus přece nikdy v Ghaně nebyl, Gross si na svůj byt poctivě vydělal, Doležela nikdo v ČSSD ani nezná a Paroubek je milý a sympatický pán.

Tato představa, kterou nám tu předvádí autor tohoto blogu, pramení buď z jeho celkové zaslepenosti nebo neznalosti.

Kdo jsou voliči ČSSD?
Podle průzkumů nezávislých agentur jsou to:

1. Bývalí voliči KSČM.
2. Lidé finančně napojení na ČSSD.
3. Policisté a lidé v přebujelé státní správě, kterou chce ODS redukovat.
4. Lidé se základním vzděláním či bez něj.
5. Lidé bez práce na podpoře.
6. Rómové.
7. Lidé s podprůměrným IQ.
8. Lidé, které netrápí, na kolik generací zadluží jejich vláda další generace.
9. Lidé, kterým nevadí přizvání komunistických poslanců, kteří mučili za komunismu vězně, do vládních pozic.
10. Lidé, kterým vyhovuje autoritářský vůdce.

Prosím tedy všechny zdejší voliče ČSSD, aby v reakci na tento příspěvek v první větě přiznali, do kterých kategorií spadají.

Chápu, že nemůže mít každý vysokoškolské vzdělání, ale než dáte socialistům hlas, tak si prosím nejdřív přečtěte, co je ten socialismus vlastně zač:

http://www.virtually.cz/?art=10614

Ale prosím rychle, než autor tohoto blogu odkaz zcenzuruje.

 
V 10/18/2006 6:01 odp. , Blogger ods řekl...

Modré virtually je mi ukradené a nepatří do typů odkazů, které zde nechci. A ty nesmysly modrého Kříže už jsem dávno četl.

Mimochodem nejste náhodou jeden z čtenářů, který kdysi sliboval jak se už sem nikdy v životě nepodívá a jak si maže tuto stránku z oblíbených ? Máte naprosto stejný jazyk. :)

 
V 10/18/2006 6:06 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

čti www.lidovky. cz článek od Martina Stropnického,

 
V 10/18/2006 6:09 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

anonyme z 5:45, k tomu socialismu - spíš vy sám nevíte co to je. Je to forma vlády zaměřená na společnost. Plně realizován byl před rokem 1989 pod vedením sovětského svazu. Dnes máme kapitalismus, který však někteří "lidé" zneužívají vyloženě ve svůj prospěch, což nastartovala ODS kuponovou privatizací (mít tak více Kožených...). Následky neseme dodnes, ale postupně se z toho vzpamatováváme.

K vaší charakteristice voliče ČSSD. Vy byste se dal zařadit určitě také alespoň do jedné z uvedených skupin (ve vašem případě tipuju minimálně bod 7). Nezapomínejte, že právo volit má každý, kdo je občanem našeho státu - obvykle v něm žije atd. - on platí daně, on má zajištěna práva apod.

1. já šel poprvé k volbám až po revoluci, komunistům jsem hlas nikdy nedal
2. nemám od nich ani korunu - a ani korunu nemají přímo ode mě
3. nejsem ani jedno z nich
4. to jsem na tom lépe
5. na podpoře nejsem
6. jsem bílý
7. 131
8. trápí - proto nevolím ODS, která nás dorazí
9. konkrétně jmenovat, konkrétně dokazovat, případně žalovat

Splňuji teprve 10. bod. Ano, vyhovuje. Dokázal během několika měsíců zvednout volební preference z 8 % na 32 %, dokázal sjednotit stranu a likviduje lidi, kteří mají na triku hodně špíny. Autoritářský je a svoji práci dělá dobře - proto jsem jej volil.

A co ten váš? Důvěru nezískal, pomoc z hradu nezabírá, a pořád shazuje vinu na toho našeho...

 
V 10/18/2006 6:30 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

K superzurdovi bych chtěl podotknout, že KSČ není KSČM, protože před revolucí byla KSČ řízena vojensky a politicky silným Sovětským svazem, jemuž KSČ lezla do zadních částí. Dnes Sovětský svaz neexistuje a tzv. antikomunismus nemá pražádný racionální základ. Kdo nadává voličům do komunistů či bolševikům, tak je jím nejspíše on sám. Komunisté, socialisté, zelení, lidovci a modří byli do Poslanecké sněmovny zvoleni zcela demokraticky, tak to prosím respektujte.

 
V 10/18/2006 6:39 odp. , Blogger ods řekl...

Mimochodem podle exit pollu v letošních volbách 24 procent vysokoškoláků volilo ČSSD (a v rozvinutých demokraciích s objektivnějšími médii vysokoškoláci více volí levici). A IQ nikdy nikdo neměří v průzkumech volebních preferencí, to je jedna ze stále opakovaných modrých lží.

 
V 10/18/2006 7:30 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

ods: (a v rozvinutých demokraciích s objektivnějšími médii vysokoškoláci více volí levici)

Jak vidíte, je rozdíl mezi tím volit levici a volit Paroubka. Jinak zkuste doložit ten svůj mylný názor, že inteligentní a vzdělaní lidé volí více levici. To totiž nedokážete, protože to NIKDE NA SVĚTĚ naplatí. A IQ voličů se nezjišťujě v předvolebních průzkumech, ale při IQ testech - pamatujete ještě na IQ test národa a jak neslavně v něm dopadla levice? Ale to byl jistě všechno podvod, viďte?

bohuslav.patocka: Vám se líbil socialismus před rokem 1989? Popravy politických vězňů, nelidské pracovní tábory, udavači StB, střílení lidí na hranicích, ruská vojska střílející naše občany, nedostatkové zboží jako toaletní papír, totalitní diktatora, cenzúra... Jen pro připomenutí:

http://www.svetbezkomunismu.cz/index.php?article_file=galerie.html
http://www.satguru.cz/article/2800.hodni-a-nevinni-komuniste-aneb-jak-se-nam-pod-nimi-dobre-zilo/
http://protikomunisticke.misto.cz/kamenhistorie/svornost.htm
http://www.cibulka.com/nnoviny/nn1992/nn2592/obsah/39.htm
http://www.zanikleobce.cz/index.php?detail=26790

Po přečtení všech hrůz, kterých se dopouštěli ti samí komunisté, kteří dnes kandidují pod hlavičkou KSČM nebo rovnou přešli do ČSSD a které chce Paroubek do vlády, si sám pro sebe odpovězte na otázku - Opravdu to chci?

A přesně tohle chce ČSSD přivézt zpět do vlády. A právě proto je nanejvýš nutné říci celé ČSSD - DOST! Komunistů už máme dost!

Jsem rád, že jste se přiznal k obdivu vašeho vůdce. To je znak slabých jedinců, kteří podvědomě touží být dominantním samcem ochraňováni. Jen pár dominantních vůdců z historie:
Stalin, Lenin, Polpot, Hitler, Mussolini, Bush, Paroubek.

A naopak pár politiků bez totalitářských komplexů:
W. Churchil, M. Thatcherová, A. Merkelová, T. Halonenová, V. Havel

9. konkrétně jmenovat, konkrétně dokazovat, případně žalovat

Stačí toto?
http://zpravy.idnes.cz/poslanec-kscm-nas-jako-bachar-sikanoval-tvrdi-vezni-fxx-/domaci.asp?c=A060905_085854_domaci_nel
http://cs.wikipedia.org/wiki/Josef_Vondruška
http://ihned.cz/1-10070930-17593580-002000_d-24
http://www.novinky.cz/domaci/mejstrik--filip-opakovane-lhal-o-spolupraci-s-stb_98739_l5qer.html
http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=263160&tro826_0_0

Ohledně prefencí doporučuji sledovat předvolební průzkumy a pak hlavně volební výsledky. Pak teprve piště, co dokázal Paroubek. Všechny frakce nesjednotil. Pouze zastrašil jiný než ten jeho názor. Už jste viděl politika, který nelidsky řve na členy své vlády, až mu lítají sliny z pusy? Já ano. Nepřál bych vám ten pohled.

A co ten váš? Důvěru nezískal, pomoc z hradu nezabírá, a pořád shazuje vinu na toho našeho...

Proč myslíte, že jsem voličem ODS? A proč útočíte na ODS? Nemáte už jiný argument, tak útočíte na největší pravicovou stranu? Tím chcete omluvit všechny kauzy ČSSD? Ano, jsem pravicovým voličem, jako drtivá většina nadprůměrně inteligentních lidí. Ale je unáhledné se domnívat, že jsem voličem ODS.

Dnes Sovětský svaz neexistuje a tzv. antikomunismus nemá pražádný racionální základ.

Komunismus je o lidech a o ideologii. Ne o závislosti na Sovětském svazu. Žádná jiná strana totiž nemá v programu třídní nenávist, Marxisticko-Leninistické utopické vize nebo odkazy na totalitní KSČ. Žádná jiná strana nemá v parlamentu poslance, kteří v minulosti aktivně spolupracovali s StB nebo mučili vězně při výsleších.

Podívejte se na příklad Koreje. Po rozdělení na Sverení a Jižní Koreu vládne v Severní koreji totalitní komunistický režim, který investuje do atomových testů přestože jeho obyvatelé umírají hlady. Nebo Kuba - proč myslíte, že tisíce zoufalých kubánců riskuje každým rokem svůj život při útěku do Ameriky, když se v Kubě žije podle vás tak dobře? To samé Berlínksá zeď - proč utíkali lidé z východního bloku na západ a ne obráceně?

Podívejte se, jak dopadlo sovětské impérium pod vládu komunistů. Rusko, to je dnes choduba, korupce a mafie. Ve skutečnosti nenajdete na světě jediný komunistický stát, který by prosperoval, nebo který by alespoň nevěznil a nepopravoval své občany za jiné politické názory. Proč myslíte, že by to u nás mělo být jinak, když i naši komunisté dokázali, čeho všeho jsou schopni?

superzurda: Blbec ten , který si myslí , že rovná daň 15% může fungovat.

No jasně. Všichni ekonomové a všechny hospodářské výsledky zemí s rovnou daní se mýlí, jen jediný superzurda má pravdu. To zní velmi přesvědčivě!

Uvedl sem tyto dva příklady , protože pánové z ODS si myslí , že školným zalepí díry , které vzniknou při rovné dani . Má to jednu vadu .

Kdybyste si přečetl návrh ODS, tak byste zjistil, že:
1. Školné nejde do státního rozpočtu, ale škole.
2. Školné se skutečně splácí až po studiu.
3. Školné se platí jen pokud si student svým studiem vysloužil nadprůměrnou mzdu.

 
V 10/18/2006 7:42 odp. , Blogger ods řekl...

Zdá se mi, že neumíte číst. Říkám, že vysokoškoláci více volí levici ve vyspělých demokraciích (u nás 24 procent vysokoškoláků volilo ČSSD podle exit polls z posledních voleb). O intelignentních lidech neustále melete Vy, ačkoliv se to nedá nijak dokázat.
U IQ testu národa (de facto mediální hry) nechápu proč musíte lhát, to si myslíte, že se to nedá ověřit ?
Výsledky
SYMPATIZUJI S: ČSSD 115,4

SYMPATIZUJI S: ODS 115,4

http://iq.testnaroda.cz/vysledky.html

 
V 10/18/2006 7:45 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Prosil bych odkaz NA průzkum kde najdu toto:

"Podle průzkumů nezávislých agentur jsou voliči ČSSD:

1. Bývalí voliči KSČM.
2. Lidé finančně napojení na ČSSD.
3. Policisté a lidé v přebujelé státní správě, kterou chce ODS redukovat.
4. Lidé se základním vzděláním či bez něj.
5. Lidé bez práce na podpoře.
6. Rómové.
7. Lidé s podprůměrným IQ.
8. Lidé, které netrápí, na kolik generací zadluží jejich vláda další generace.
9. Lidé, kterým nevadí přizvání komunistických poslanců, kteří mučili za komunismu vězně, do vládních pozic.
10. Lidé, kterým vyhovuje autoritářský vůdce."

Děkuji předem.

 
V 10/18/2006 7:47 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Jo a ještě jsem se chtěl zeptat co to je: "IQ test národa"??? Nějak jsem tuto převratnou událost nezaregistroval.

 
V 10/18/2006 7:50 odp. , Blogger ods řekl...

To byla zábava televize Nova, jestli se chcete podívat na výsledky (které dokazují jak náš pravicový anonym z nedostatku argumentů prostě a jednoduše lže) tak výše máte link.

 
V 10/18/2006 8:00 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

ods: Pokud byste četl pozorněji to, co píšu a ne to, co vy chcete číst, tak byste se dozvěděl, že jsem mluvil o levici a pravici. Pročpak jste se zmínil jen o ČSSD a ODS, ve kterých se pro své velké preference IQ voličů rozmělní a nezmínil jste se i o ostatních stranách? Nehodilo se vám to do krámu, že?

Takže pro všechny bych rád připomněl, že pravicová strana (US) měla podle zmíněného testu nejinteligentnější voliče, zato nejlevicovější strana (KSČM) měla voliče nejméně inteligentní - přesně v tom duchu, jak jsem psal.

k: Prosil bych odkaz NA průzkum kde najdu toto:

Už jste se zkoušel zeptat pana Googla? To je velmi chytrý chytrý pán. Ten vám poradí a nemusíte obtěžovat nás.

Pokud nevěříte panu Googlovi, tak se stačí rozhlédnout kolem sebe po lidech, kteří volí ČSSD, nebo sledovat volební průzkumy podle mediální agentur (v jedné jsem dělal, takže vím, o čem mluvím).

A pokud nevěříte ani Googlovi, ani mediálním agenturám, tak stačí číst tuto diskuzi. Jeden volič ČSSD se k mému desateru přiznal a nikdo jiný mu neodporoval. Co dodat?

 
V 10/18/2006 8:03 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Milí anonyme jmenujte ty nezávislé agentury, docela rád bych se pobavil.
Kdo jsou voliči ČSSD?
1. bývalí voliči KSČM
volby
ČNR 90 SD 4% KSČ 13%
92 ČSD 6,5% koal.Levý blok 14%
ČR 96 ČSSD 26% KSČM 10%
98 ČSSD 32% KSČM 11%
02 ČSSD 30% KSČM 18%
06 ČSSD 32% KSČM 12%
Potřebuje tento přehled komentáře?
Jelikož nemáte zapotřebí se orientovat dále nežli v rámci modré šance pka mě-li jste na mysli KSČ před rokem 1990 tak tu jsme volili všichni včetně pana Tlustého, Klause, Topolánka atd..

2. lidé finančně napojeni... na kohokoliv ODS, KDU, KSČM, CSSD, je-li napojeno 32% na ČSSD pak je ČSSD humanitární organizací a může se ucházet o nobelovu cenu míru!

3. Policisté ... No to nemyslíte vážně, řada psychologických rozborů ( u policie navíc povinných) hovoří jasně a o orientaci spíše extrémě vpravo, chápu ale že osoba pana Langra musí být nepřijatelná i pro ultrapravičáka.

4. vzdělanost...tím myslíte ty úředníky výše? Nebo ty lidi finančně propojené s ČSSD? nebo ty policisty, vědce vysokoškoláky nebo koho vlastně?
Při vývoji vzdělanosti v ČR jen pouhý blábol...
5. lidé bez práce - volí-li ČSSD pak asi proto že nejsou úplní blázni aby volili rovnou daň. Je mezi nimi i řada obětí utahování opasků do úplného uškrcení.
6. rómové plus předchozí body- snažíte se zde čistě dětským přístupem vytvořit dojem, co je to za opovržení hodnou chátru ti voliči ČSSD, prosím když už to chcete dělat, koukněte se na propagační materiály z 50let ať máte úroveň.
7. IQ nemá cenu komentovat, neznáte ani obsahový význam inteligenčního kvocientu
8. budoucí generace - Jistě že Václav Klaus s kupónovou privatizací myslel na budoucí generacea ale že by v tomto bodu byla stranová vyhrazenost...
9. komunisté pokud by jste napsal lidé kteří nemájí strach z rudé fóbie, měl by jste pravdu, jinak ta spolupráce je ať již otevřená nebo skrytá napříč spektrem.
10. autoritářský vůdce byl již zde rozebírán. Od politické strany a jejich představitelů se ale očekává pevnost v postojích a programu i vnitřní stabilita. To že tomu jinde
není opravdu není chybou ČSSD.

Závěrem - nelžete a když už musíte alespoň ne tak okatě, takle se do politiky nedostanete.

 
V 10/18/2006 8:05 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

anonyme ze 7:30, vám to asi budu opakovat, dokud se nezblázníte. Tehdejší komunisté byli řízeni Sovětským svazem. Ti dnešní nejsou. Popravy se konaly především za dob Stalina, tedy 50. léta. A pokud mám odpovědět přímo, pak tedy: ano, popravy z politických důvodů mi vadí. A vadí mi i dnes, i když dnes se tomu neříká poprava, ale zaručené informace, vyšetřovací zprávy, objektivní zpravodajství apod. Komunisté jako takoví mi nevadí - znovu vám zopakuji, že co bylo, to bylo, mrtvé nikdo nevrátí a pláč nespraví. Také netvrdím, že na Kubě je nejlépe. Ale v USA bych už nechtěl žít vůbec - tam ten náboženský fanatismus jen kvete.

Předvolební průzkumy vídám. No a co? Jsou to jen cáry papíru, kde při zpětné kontrole ani nesedí součet lidí, objevují se půllidé apod. Vycházejí tak, jak si kdo objednal. Realita bývá obvykle jiná. A to že to Paroubek vytáhl z 8 % na 32 %, to je fakt, který nepopřete. To, že ČSSD nezískala nejvíce mandátů, není zas taková prohra. Důležité je, že jich má tolik, aby se mohla sjednotit s jinými stranami proti tzv. pravici.

Do ODS se navážím, když zjistím, že druhá strana argumenty nemá. Děla z voličů ČSSD cikány, nemakačenka, trotly atd. to může jedině slušný inteligentní volič pravice. My ostatní víme, že zfašizovaným fanatikům, jako jste vy, vážně není pomoci. ODS jste skutečně volil, pokud jste k volbám šel a pokud je vám více než 18. Pokud chcete říci, že jste je nevolil a zároveň nelžete, pak to znamená, že jste někde kolem nácti. A to mě utvrzuje pouze v tom, že mladí jsou naivní a zfanatizovaní.

Co Vám osobně (!) Paroubek provedl, že jej považujete za zvíře, které prská na všechny kolem sebe? Není to jakýsi Váš třídní boj? Boj proti "společnému" nepříteli? Připouštíte existenci jiného názoru, než máte vy?

A že je ODS největší pravicová strana? Když o tom dokáže přesvědčit ostatní... mně zatím přijde spíše populistická. Neodpověděl jste mi ani na otázku - co váš vůdce?

 
V 10/18/2006 8:13 odp. , Blogger ods řekl...

Napsal jste, že levice dopadla neslavně, link jasně dokazuje, že to není pravda. Rozdíl mezi středovou Unií Svobody (která byla v koalici s ČSSD) jsou jen 4 body a to rozhodně není neslavné (u KSČM je to 6 bodů co také není neslavné).
Jediná pravicová strana čili ODS má stejný výsledek jako sociální demokracie.
Vaše lži se mi dost hodily do krámu, proto jsem uvedl i link, kde si to každý může ověřit.
Mimochodem podívejte se na exit poll zámožnějšího Slovinska, zatraceně, jak je to možné, že levice má více vysokoškolských voličů ? http://www.gfk.si/eng/2_9_exit.php (pravicoví liberálové 28,6 procent jedni sociální demokraté 32,9 a zelení 32,4 procent)

 
V 10/18/2006 8:23 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonyme z 8:00, slušně jsem požádal a čekal jsem slušnou odpvěď - tzn. uvedení odkazu o který jsem žádal, případně přiznání, že žádný takový průzkum neexistuje.
Omlouvám se, ale vaše osobní soukromé výzkumy mě nezajímají. A googlovat něco o čem vím, že to neexistuje považuji taktéž za zbytečné.

 
V 10/18/2006 8:26 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

1. pokud jsem volil tak jen ČSSD
2. Napojen jsem jen na svou práci a ta s CŠSD nesouvisí
3. jsem lékař
4. UK - 1.LF
5. 1.0 úvazek + 2x 0,2 vedlejšího úvazku + ústavní pohotovostní služba
6. Nevadí mi že rómové volí ČSSD tak jako mi nevadí, že vy volíte ODS.
7. V rámci psychologie jen pro pobavení test co zabral 2hodiny 144
8. Je mi 30 takže mě doba za 35let zajímá, ale co bude v roce 2150 moc neřeším. Třídím ale odpad, to by Vás mohlo uspokojit, vy také?
9. Komunisté v KSČM mi nevadí, jejich program je otevřený jasný a daný. Nemají podporu v zahraničí, SSSR nám nehrozí takže tadle "rezervace" je bezpečná, vadí mi ultralevice, ultrapravice, mladí marxisté, vadí mi komunisté v pravicových stranách kteří myslí a jednají stejně jen ten kabátek si převlíkli, vadí mi vytváření fóbií byť rudých, vadí mi prezentace jediné správné strany a jediného správného názoru.
10. Osoba Paroubka mi nevadí ani jen nevyznávám, není hroznou pro demokracii je jen přirozenou reakcí na současnou situaci na výpady a fóbie z okolí. Jsem si jist, že kdybychom neměli nulové tolerance, rudé fóbie, hony na bolševiky, noce dlouhých nožů pak bychom neměli ani Paroubka a ČSSD by šéfoval někdo alá Jandák nebo F.R. Čech.

 
V 10/18/2006 9:13 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonymous said... 8:03 odp.

Milí anonyme jmenujte ty nezávislé agentury, docela rád bych se pobavil.

Pokud vás to pobaví, tak STEM a Factum Invenio. Ale zkuste si udělat i soukromý výzkum mezi svými přáteli a uvidíte, že když volí ČSSD, tak se vždy vejdou do některých z uvedených skupin.

...pka mě-li jste na mysli KSČ před rokem 1990 tak tu jsme volili všichni včetně pana Tlustého, Klause, Topolánka atd..

Ano, měl jsem na mysli KSČ i KSČM (rozíl skutečně jen v písmenku). A přesuny voličů se také zjišťují výzkumy. Proč myslíte, že je v ČSSD nejvíce bývalých komunistů ze všech ostatních stran (Kraus, Kavan, Šlouf, ...)? Proč myslíte, že se Paroubek radí s dvorním udavačem StB a přítelem Pittra Ďuričkem?

Jinak není pravda, že všichni volili KSČ. Já jsem je nevolil a i mí rodiče vhodili do urny prázdný list, takže ani oni KSČ nevolili.

je-li napojeno 32% na ČSSD pak je ČSSD humanitární organizací a může se ucházet o nobelovu cenu míru!

Špatně jste to pochopil. Mezi body mého desatera je spojka NEBO ne A. Navíc - finanční napojení na ČSSD znamená buď politickou korupci (Petříček, Kraus, Gross, Doležel...) nebo neochota pracovat.

řada psychologických rozborů ( u policie navíc povinných) hovoří jasně a o orientaci spíše extrémě vpravo...

To je pravda. Nicméně skutečností zůstává, že většina policistů při posledních volbách volila ČSSD.

lidé bez práce - volí-li ČSSD pak asi proto že nejsou úplní blázni aby volili rovnou daň.

No jistě. Když má nějaký róm 15 dětí, tak proč by chodil makat do práce, když má dvacetitisícové dávky a ČSSD mu dokonce slibuje stotisícové porodné? To by skutečně musel být blázen, jak píšete.

snažíte se zde čistě dětským přístupem vytvořit dojem, co je to za opovržení hodnou chátru ti voliči ČSSD

Nebyl jsem to já, kdo se pokoušel napadat voliče jiných stran. Proč si nestěžujete i o pár příspěvků výš? Že by zde nešlo o princip? Nebo že pravda přeci jen bolí? Co se týče materiálů z 50. let, tak bych je spíše soporučoval ke studiu vám:
xxx

Jistě že Václav Klaus s kupónovou privatizací myslel na budoucí generace

Proč sem pletete Klause? Nemáte již čím obahovat svou ČSSD a její bilionový dluh, který tu po ní zůstal, tak napadáte Klause? To vám opravdu není hloupé?

10. autoritářský vůdce byl již zde rozebírán. Od politické strany a jejich představitelů se ale očekává pevnost v postojích a programu i vnitřní stabilita. To že tomu jinde
není opravdu není chybou ČSSD.

To záměrně nebo jen z neznalosti zaměňujete autoritářského vůdce s pevností v postojích a vnitřní stabilitou?

Zmínil jsem zde několik jmen významných politiků:
W. Churchil, M. Thatcherová, A. Merkelová, T. Halonenová, V. Havel

Označil byste snad některého z nich za autoritářského vůdce? Nebo byste snad o někom z nich řekl, že není pevný ve svých postojích?

Závěrem - nelžete a když už musíte alespoň ne tak okatě, takle se do politiky nedostanete.

Duchaplný závěr. Proč jste ale neřekl, v čem jsem lhal?


bohuslav.patocka: Popravy se konaly především za dob Stalina, tedy 50. léta.

Omyl. Každý stát, kde jsou komunisté u moci, popravuje své vězně dodnes. Opakuji - proč si myslíte, že by to u nás bylo jiné???

Předvolební průzkumy vídám. No a co? Jsou to jen cáry papíru,...

Vždyť jsem to psal. Všechno, co nejde voličovi ČSSD pod nos jsou jen cáry papíru psané v žoldu ODS. Viděli jste snad někdo voliče ČSSD, kterého zajímají fakta? Proč asi vám autor tohoto blogu cenzuruje ty nevyhovující odkazy, abyste si nemohli přečíst skutečnou pravdu o ČSSD? Jen si sami zkuste sami do vyhledávače http://seznam.cz dát vyhledat ČSSD a přečtěte si, co je ta ČSSD zač.

Do ODS se navážím, když zjistím, že druhá strana argumenty nemá.

A prosím, kdo je ta druhá strana? Copak tu máme jen 2 strany? Nebo jsou snad všichni proti ČSSD? A nebo snad svým navážením se do ODS nějak obhájíte kauzy ČSSD? Má tohle vaše počínání nějakou logiku???

A to že to Paroubek vytáhl z 8 % na 32 %, to je fakt, který nepopřete.

Jak říkám, počkejte po komunálních volbách a pak nám tu řekněte, kam to Paroubek s ČSSD dotáhl. OK?

A že je ODS největší pravicová strana? Když o tom dokáže přesvědčit ostatní... mně zatím přijde spíše populistická. Neodpověděl jste mi ani na otázku - co váš vůdce?

Populistická? ODS? To si děláte legraci? Vždyť ODS je pro snížení sociálních dávek, pro zavedení školného, pro platby u lékaře - to jsou všechno reformní kroky, které jsou ekonomy považovány za nezbytné (i těmi z ČSSD - např. M. Jahn). to jsou podle vás populistické kroky???

Naopak ČSSD donutí své poslance hlasovat pro registrované partnerství (co to je za politiku), zvyšuje sociální dávky, zavádí pastelkovné, mobilovné(!), slibuje stotisícové porodné a sám ministr Škromach zdůvodní neexistenci nezbytných reforem slovy - "Vždyť je před volbami". To je populismus.

Co Vám osobně (!) Paroubek provedl, že jej považujete za zvíře, které prská na všechny kolem sebe?

Uvedl bych vám odkazy, ale ty by byly zcenzurovány. Jak jsem říkal - dejte si v seznamu vyhledat "ČSSD" a klikněte na první odkaz. Tam se dočtete, co mám proti Paroubkovi. A vím toho ještě víc, ale o tom nesmím mluvit. Však se to brzo dozvíte sami.

ods: Rozdíl mezi středovou Unií Svobody (která byla v koalici s ČSSD) jsou jen 4 body a to rozhodně není neslavné (u KSČM je to 6 bodů co také není neslavné).

US nebyla středová, ale byla politology naopak hodnocena jako vpravo od ODS. To, že byla v koalici s ČSSD nic nedokazuje. Ať děléte co děláte, fakt, že nejlevicovější KSČM má voliče s nejnižím IQ a že nejpravicovější US s nejvyšším, nijak nezměníte.

Slovinska, zatraceně, jak je to možné, že levice má více vysokoškolských voličů ?

Tak se vám konečně podařilo najít jeden případ, kde obecná skutečnost, že pravici volí lidé s vyšším vzděláním, neplatí. Pokud byste znal politiky ze strany Liberální demokrati ze slovinska, tak byste se nedivil, proč je vzdělanější lidé nevolí. Také Zelené bych v případě Slovinska neřadil k levici. Ale když se vám to hodí do krámu, tak prosím...

k. slušně jsem požádal a čekal jsem slušnou odpvěď...

A já jsem vám slušně řekl, že tu informaci najdete na internetu. Co chcete víc? Abych vám jí předčítal? Stejně byste tomu nevěřil, tak o co vám jde?

A googlovat něco o čem vím, že to neexistuje považuji taktéž za zbytečné.

Pokud jste přesvědčen, že něco neexistuje a odmítáte to hledat, pak to asi nenajdete. A děláte dobře. Pravda bolí. Ještě byste zjistil, že mám pravdu a to by pro vás nebylo příjemné. Tak raději dál pište, že žádný takový průzkum učitě, ale uritě neexistuje, třeba tomu někdo uvěří. Ale jen doufejte, že nikdo nebude tak líný a ten odkaz si nenajde.

E. Valin:
6. Proč myslíte, že volím ODS? To tu není jiná pravicová strana? Nebo jen voliči ODS píší pravdu o ČSSD?
7. Těch průzkumů je samozřejmě mnohem víc. Např. jen v USA...
8. A to vás ani netrápí úroky z dluhů za vlády ČSSD, které budete vy a vaše děti muset splácet? A to jen kvůli 8(!) letům vlády ČSSD. Dokážete si představit, co vše by se dalo za ty peníze postavit? Úroky z Paroubkova dluhu dnes činí 40 miliard ročně. Každá čtyřčlená rodina tak ze svých daní musí každým rokem kvůli ČSSD zaplatit navíc o 160 000 Kč. A to jsou jen roční úroky!
10. Zkuste si o Paroubkovi nejdřív něco přečíst:
http://search.seznam.cz/searchScreen?w=paroubek+%C5%BEivotopis&mod=f
http://search.seznam.cz/searchScreen?w=paroubek+borec&mod=f

 
V 10/18/2006 9:18 odp. , Blogger ods řekl...

Hodnotíme realitu, ne názory politologů. Pokud Unie Svobody neměla problémy jít do koalice a najít programové průsečíky se Sociální Demokracií, tak je rozhodně blíže středu než ODS, která takové problémy stále má. Navíc byla to strana tzv. Havlovského typu a ten rozhodně pravičákem není, spíše střed a možná i mírně na levo.
Doufám, že z testu národa vyvozujete důsledek, že voliči ODS dopadli neslavně.

 
V 10/18/2006 9:28 odp. , Blogger ods řekl...

A u Slovinska mi se nepodařilo najít jeden příklad (vy jste na svoji teorii nedal žádný), jen jsem uvedl zemi, která vychází z podobné zkušenosti s tzv. komunismem a přitom je trochu před námi (čili naše budoucnost).
Proč mne nezavalíte příklady jak na západě všichni moudří volí pravici ? Možná jste zjistil, že např. ve Spojených Státech (při prezidentských volbách) byl počet vysokoškolských voličů dosti vyrovnaný a teď se Vám to asi nehodí do krámu.

 
V 10/18/2006 9:35 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonyme, stále jste mi neodpověděl, co vám OSOBNĚ pan Paroubek provedl. Takže odmítám se s vámi dále bavit, dokud mi na tuto naprosto primitivní otázku neodpovíte.

Průzkumy jsou cár papíru (stačí vzít papír, tužku a kalkulačku), ať už vede ČSSD, nebo marťani. A jestli vám mohu dobře radit, nenechte se zaskočit tím, jak blízké volby dopadnou. Možná vám uštědří silnou porážku ve vaší víře založené na té jediné správné myšlence.

Co se týče poprav, mluvil jsem o KSČ v ČSSR, a ty se konaly díky silnému Rusku - Stalin a další diktátoři. Jiné státy nejsou součástí našeho politického problému, tam jsou hlavně úplně jiní lidé - jiné tradice, jiná povaha, a tedy i jiní komunisté.

 
V 10/18/2006 9:49 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

to Anonym v 9:13

"A já jsem vám slušně řekl, že tu informaci najdete na internetu. Co chcete víc? Abych vám jí předčítal? Stejně byste tomu nevěřil, tak o co vám jde?"

Ale vždyť vy jste mi tu informaci předčítal. Vy jste napsal informaci, zaštítil jste to "průzkumy nezávislých agentur". A já vás žádám o konkrétní odkazy na ty průzkumy/agentury. Protože podle mě žádné průzkumy ve kterých by se zkoumalo to co vy tvrdíte v bodě 2, 6, 7, 8, 9, 10 neexistují.

A ještě vám vysvětlím jeden z vašich dalších omylů, tvrdíte:
"Když má nějaký róm 15 dětí, tak proč by chodil makat do práce, když má dvacetitisícové dávky a ČSSD mu dokonce slibuje stotisícové porodné? To by skutečně musel být blázen, jak píšete."

ČSSD mu asi těžko slibuje stotisícové porodné. Stotisícové porodné tak jak o něm mluvila ČSSD se týkalo pouze druhého dítěte. Druhé dítě, jak jistě uznáte, se rómovi s patnácti dětmi asi nenarodí...

 
V 10/18/2006 10:31 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

anonym: Dluhy vznikly díky zpackané kuponové privatizaci. ČSSD sice taky zrovna dvakrát nedělala všechno proto, aby je snížila, ale hlavní vinu nese Klausova privatiazce.

 
V 10/19/2006 1:07 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

ods:

Milý ods, možná to tvé pozornosti uniklo, ale hodnocení politické strany, je-li levicová či pravicová nehodnotíme podle toho, s kým je daná strana ochotna uzavřít koalici (viz Slovensko - socialisti a ultrapravice v koalici), ale podle volebního programu a podle hlasování představitelů této strany. Ty sice můžeš mít nějaké své vlastní kritéria, ale ty si nech pro sebe. Jejich zveřejňováním pouze poukazuješ na svou neznalost.

A již letmý pohled do pragramu US dává tušit, proč politologové hodotili US jako stranu pravicovou nebo dokoce napravo od ODS.

Také byste mohl rozvést své sousloví "strana Havlovského typu". To jsem ještě nikdy neslyšel, tak bych se rád přiučil. Znamená to snad stranu, kterou volí Havel? Nebo snad stranu, jejíž program psal Havel? Jsem opravdu zvědavý na vaše vysvětlení.

> Doufám, že z testu národa vyvozujete důsledek, že voliči ODS dopadli neslavně.

O tom jsem již psal - ODS a ČSSD mají tolik voličů, že test jejich inteligence musí zákonitě dopadnout pro obě podobně - totiž stejně jako průměrné IQ národa. Nevím, proč bych měl usuzovat, že voliči ODS dopadli neslavně.

Jen se zeptejte lidí z Mensy, koho volili. Nebo se zeptejte svých vysokoškolských profesorů. Oni vám to řeknou. I s důvody.

> Proč mne nezavalíte příklady jak na západě všichni moudří volí pravici ?
1. Proč bych to dělal? V mém zájmu není vás o čemkoliv přesvědčovat.
2. Kdo chce, ten si dané přiklady najde.
3. Proč si ty příklady sám nenajdete?
4. A kdybych vám je našel - k čemu byto bylo? Chcete snad říct, že byste přiznal svůj omyl? :-))

Ale abyste neřekl:
http://www.novinky.cz/domaci/stem--debatu-na-ct-vyhral-opet-paroubek_86615_bo93l.html

> A jestli vám mohu dobře radit, nenechte se zaskočit tím, jak blízké volby dopadnou. Možná vám uštědří silnou porážku ve vaší víře založené na té jediné správné myšlence.

Nápodobně.

> Co se týče poprav, mluvil jsem o KSČ v ČSSR, a ty se konaly díky silnému Rusku - Stalin a další diktátoři. Jiné státy nejsou součástí našeho politického problému, tam jsou hlavně úplně jiní lidé - jiné tradice, jiná povaha, a tedy i jiní komunisté.

Popravy se konaly "díky" Rusku? To jsou mi věci. A "díky" komu se konají popravy v Číně, Vietnamu nebo na Kubě? "Díky" komu umírají statisíce lidí v Severní koreji hlady? Komunisté, kteří mučili a popravovali vězně jsou stále v KSČM a dokonce i v parlamentu, jak jsem zde dokázal. Proč myslíte, že by se najednou chovali jinak? To nebyli rusové, ani Stalin, kdo vraždil. To byli ti samí dnešní komunisté.

Více komunistech viz:
http://www.kpv-cr.cz/?pid=125
http://www.svetbezkomunismu.cz/
http://www.totalita.cz/

> Protože podle mě žádné průzkumy ve kterých by se zkoumalo to co vy tvrdíte v bodě 2, 6, 7, 8, 9, 10 neexistují.

Snad nemusíte mít průzkum na to, abyste věděl, že volič ČSSD si nedělá příliš hlavu z výše státního rozpočtu, nevadí mu osoba Paroubka a nevadí mu komunisté ve vládních pozicích.

> Stotisícové porodné tak jak o něm mluvila ČSSD se týkalo pouze druhého dítěte.

A všiml jste si, jak ČSSD z tohoto svého předvolebního slibu po volbách rychle vycouvala? Stejně tak jako z ostatních slibů. Však to Sobotka řekl dobře - účinnost předvolebních slibů se musí odsunout... :) Jak těmto lidem ještě může někdo věřit nos mezi očima?

> Celabi: Dluhy vznikly díky zpackané kuponové privatizaci. ČSSD sice taky zrovna dvakrát nedělala všechno proto, aby je snížila, ale hlavní vinu nese Klausova privatiazce.

A zrovna jako na potvoru se ty dluhy projevily až za vlády ČSSD. To je ale náhoda? Čím to? Proč všichni ekonomové bily za vlády ČSSD na poplach, aby ČSSD konečně začala dělat nepopulární, ale nutné reformy? A proč jedinou odpovědí bylo, že je před volbami, a proto žádné reformy nebudou? Proč jediný politik s ekonomickým vzděláním (Martin Jahn) byl z ČSSD promptně odejit, když začal prohlašoval, že reformy jako platby u lékaře či školné jsou potřeba? Klidně to všechno sveďte jako vždy na ODS, pokud vám to pomůže. Fakta to ale nezmění.

> Anonyme, stále jste mi neodpověděl, co vám OSOBNĚ pan Paroubek provedl.

Já bych vám to řekl VELMI rád, ale autor tohoto blogu by to stejně zcenzuroval, jako již mnohokrát.

Zde třeba budou zcenzurované odkazy, na kterých byste se dočetl šokující fakta o Paroubkovi:
xxx
xxx
http://www2.kudlanka.cz/394972-dopis-jirimu-paroubkovi.php
http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2005091401
http://lidovky.zpravy.cz/ln_nazory.asp?r=ln_nazory&c=A060116_111641_ln_nazory_svo
http://www.respekt.cz/externality/Aktualne/CSSD-a-organizovany-zlocin.html
http://www.respekt.cz/externality/Aktualne/Chyby-premiera-Paroubka.html
http://www.mojenoviny.cz/win/z_domova/rady051115.html
http://www.atuka.org/index.php/article/articleview/153/1/17/
http://img273.imageshack.us/img273/4681/20060602kscssddy6.jpg
http://www.angle.cz/index.phtml?go=clanek&id=1184
http://www.angle.cz/index.phtml?go=clanek&id=1214
http://www2.kudlanka.cz/394972-dopis-jirimu-paroubkovi.php


Takže to vyjádřím slovy, co mám proti Paroubkovi:

* V dobách rekorního státního deficitu slíbí Paroubek miliardu Spartě a panu Košťálovi (ten, který o úplatcích ve fotbale nikdy neslyšel) milardu(!) korun. Samozřejmě před volbami, jak jistě tušíte. Viz http://karel.steigerwald.cz/clanky/2006/5/fotbal-do-cela-statu.aspx.

* Slibuje, o čem ví, že nemůže splnit - http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=125976.

* Slibuje zbytečně dávky typu porodné, pastelkovné a mobilovné a tím zpomaluje ekonomický růst ČR.

* Zakáže nezbytné eknomické reformy, aby vyhrál další volby a politiky, kteří se mu nepodvolí, vyhodí (např. Martin Jahn). Zadluží tak naši zemi na několik dalších generací(!).

* Hystericky křičí na členy své vlády a chová se diktátorsky - zakáže např. pod pohrůžkou vyloučení ze strany svým lidem jít vůbec volit v tajných(!) volbách předsedy sněmovny s odůvodněním "aby nerozhodla náhoda." (demokracie = náhoda?)

* Bere do vlády lidi typu Krause, Jandáka, Šimonovského, Sobotku (bez ekonomického vzdělání) apod.

* Ovlivňuje prověrku svých lidí http://bleskove.centrum.cz/udalosti/clanek.phtml?id=22206

* Jako ekonomický náměstek na Magistrátu Prahy schválil 140 zakázek, z nichž se nakonec ukázalo 133 jako v rozporu se zákonem.

* Vytuneloval výroční výstavu na Výstavišti.

* Zve komunisty do vlády.

* Rozdává vlivné funkce lidem jako je Doležel.

* Jsou kvůli němu vyhazování moderátoři, kteří se ho třeba jen dovolí zeptat na dluh ČR:
http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=367
http://karel.steigerwald.cz/clanky/2006/5/pozor-na-paroubka-mohli-by-vas-odstavit.aspx
http://www.ceskamedia.cz/article.html?id=165095
http://lidovky.zpravy.cz/ln_nazory.asp?r=ln_nazory&c=A060118_095219_ln_nazory_hlm
http://www.reflex.cz/Clanek20108.html

* Jde na ruku mafiánům typu Josef Macek, Bohumil Ďuričko, Václav Kočka, Pittr apod.

* Mohl bych pokračovat, ale už mi jede vlak. Pokud vám to nestačí, tak navštivte:
http://www.seznam.cz, dejte si vyhledat "ČSSD" a klepněte na první odkaz...


Můžete mi nevěřit, můžete tvrit, že lžu. Můžete tvrdit, že všechny tiskoviny a celý internet je psán agenty ODS. Ale třeba byste mohl věřit zesnulému Pavlovi Dostálovi:
"Kde je Paroubek, tam nejde o ideály, ale o moc."

 
V 10/19/2006 1:20 dop. , Blogger ods řekl...

1. to jestli je strana pravicová nebo levicová nebo středová poznáme podle jejích činů. A ty u Unie byly orientované rozhodně do středu.

2. strana Havlovského typu je strana, kterou on nejraději podporuje a mají ji dost rády prohavlovská média.

3. pokud levice dopadla neslavně, tak to logicky znamená, že pravice (čili ODS) dopadla neslavně. A mimochodem sám svojí argumentací přiznáváte, že ČSSD a ODS v průměru volí stejně inteligentní lidi. Tak kde je ta drtivá převaha inteligence volící pravici ? Je ukrytá v podpoře několikaprocentních stran ?

4. 24 procent vysokoškoláků volilo ČSSD.

5. Už jsem Vám říkal, že v prezidentských volbách v USA podpořilo levicového a pravicového kandidáta stejný počet vysokoškoláků. Takže ani tam není potvrzení Vaší teorie. Spíše to čím dál více vypadá, že na celém světě hloupější lidé volí pravici (důkazy přece Vám nemusím dodat, protože Vás o ničem přesvědčovat nebudu a pokud si to nedokážete najít, tak je to jen z důvodu, že zakrýváte oči před pravdou - to tak na úrovni Vaší argumentace, když Vás někdo požádá o důkaz).

6. chováte se jako malé dítě (a stejně načůrám na koberec), jsem zvědav kdy znovu jako před několika dny vykřiknete, že na takovou cenzorskou stránku už nikdy nevkročíte. :)

 
V 10/19/2006 1:41 dop. , Blogger ods řekl...

Pěkné nesmysly máte proti Paroubkovi.

1. Stadion Slavie bude financovat Praha čili hlavně ODS, a to slibuje hlavně před volbami a v situaci ohromného zadlužení.

2. Všichni politici více slibují než mohou splnit. Znovu viz volební kampaň ODS, jak před parlamentními, tak teď před komunálními (znovu zvláště viditelná je Praha, kde si nesmyslů ODS dokonce všimla Mladá Fronta)

3. máme jeden z nejrychlejších růstů v Evropě, to na téma zpomalování. Různé dávky před volbami podpořily všechny strany i ODS.

4. žádné reformy nezakázal, dokonce několik věcí reformoval (letos domácnosti a drobní podnikatelé zaplatili nižší daně díky zvýšení nákladového paušálu a zavedení společného zdanění manželů - na jeden rok vlády dost slušný výsledek). O růstu máte výše. Dluh má kořeny v Klausově vládě a kupónovce jejíž ztráty pro hospodářství se odhadují na jeden a půl bilionu korun. Mimochodem systém dávek zavedl Václav Klaus a de facto beze změn přetrval do dnešního dne.

5. Topolánek seřval členy své vlády, za to že si dovolili mluvit s novináři bez něj. Také donutil poslance ODS hlasovat v párech, aby nerozhodla demokracie-svoboda. Slovo stranická disciplína (která platí všude) jste asi v životě neslyšel.

6. a ODS bere Langry, Řimany, Štěpánky či Tlusté (kolečkové zemědělce)

7. V tom co jste uvedl není jediný důkaz, že Jiří Paroubek to ovlivňoval.

8. Společně s ODS.

9. Buď lžete nebo zatajujete trestnou činnost a tím ji sám pácháte. Důkazy.

10. Lžete, do vlády komunisty nezve. Pokud menšinová vláda podpořovaná KSČM je zvaní do vlády, tak je komunisty do vlády už párkrát pozvalo za poslední měsíce ODS.

11. Lžete, Doleželovi funkci nedal, jen ho na ní nechal a při prvním důkazu nevhodnosti ho z té funkce vyrazil.

12. Proč chcete ovlivňovat svobodná média v rozhodování, kdo u nich má a kdo nemá pracovat ?

13. Zase lži bez důkazů. Pokud máte důkazy, tak nezatajujte trestné činy a jděte udat Jiřího Paroubka za kontakty z "mafiány". Navíc jste zmatlal x lidí dohromady a to i takové kterým právě Paroubek šlápl na kuří oko.

14. Vaše nesmysly rozhodně nepodporují teorii o inteligenci pravicových voličů. Opakujete různé polopravdy a občas i lži. Vaší nevzdělanost dokazuje i to, jak nedokážete rozlišit mezi různými komunismy. Komunismus Stalinův byl úplně jiný než komunismus Mauv a ten se zase velmi lišil od komunismu PolPota a ty zas byly úplně jiné než systém Tita atd.

 
V 10/19/2006 9:06 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

anonym 1:07

"Snad nemusíte mít průzkum na to, abyste věděl, že volič ČSSD si nedělá příliš hlavu z výše státního rozpočtu, nevadí mu osoba Paroubka a nevadí mu komunisté ve vládních pozicích."

Tak jsme se konečně dopracovali k tomu, že ty vámi uvedené body nejsou žádným výsledkem "průzkumů renomovaných agentur" jak jste napsal, ale pouze vaše výmysly, které považujete za platné, protože to prostě každý musí vědět...

 
V 10/19/2006 10:45 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Všichni jste ho rozebrali až do šroubků a (skoro) všechny jeho argumenty se rozpadly v pouhé žvatlání.
Supr. Jen tak dál.

 
V 10/19/2006 3:27 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

jr: Ano, taky mám ten pocit :)

k: Já už nevím, jak vám to mám vysvětlit. Opravdu ne. Jsou věci, které lze dokázat průzkumy (např. vzdělání voličů) a jsou věci, na které stačí zdravý rozum (např. voličům ČSSD nevadí Paroubek a jeho námluvy s komunisty).

ods: Tak vidím, že vy asi ani nedokážete napsat větu, ve které by nebylo "ods". Proč pořád všechny průsery ČSSD a Paroubka omlouváte slovy "Vždyť ODS taky...". To vám příjde chlapské? To se ani trochu nestydíte svalovat vše na ODS? Stejně jako vy by mohli voliči ODS říkat - Ale vždyť ČSSD a Paroubek taky... Jaký to má smysl? Takhle se nikdy z té politické mizérie nedostaneme, když budou jedni své vyvolené omlouvat průšvihy těch druhých. Zkuste prosím proto příště ve své argumentaci úplně vynechat ODS a hájit svou stranou takovou, jaká je. Vždyť ODS je pro vás to ztělesnění zla, tak proč neustále k ní svou milovanou ČSSD přirovnácáte?

Ale k věci:
1. A ty u Unie byly orientované rozhodně do středu.

Podle jakých činů tak soudíte? Mohl byste být konkrétní?

2. strana Havlovského typu je strana, kterou on nejraději podporuje a mají ji dost rády prohavlovská média.

:-)

Tak kde je ta drtivá převaha inteligence volící pravici ? Je ukrytá v podpoře několikaprocentních stran ?

http://www.novinky.cz/domaci/stem--debatu-na-ct-vyhral-opet-paroubek_86615_bo93l.html

4. 24 procent vysokoškoláků volilo ČSSD.

Dost bída vzhledem k celkovému výsledku ČSSD ve volbách.

Spíše to čím dál více vypadá, že na celém světě hloupější lidé volí pravici...

I vy inteligente!

6. chováte se jako malé dítě...

Říká člověk, který dosud nepředložil jediný důkaz ke svým tvrzením, člověk, který cenzuruje příspěvky, člověk, který nenapíše větu bez "Ale vždyť ods taky...", člověk, který píše věty o tom, jak moc je chytrý, že volí levici...

1. Stadion Slavie bude financovat Praha čili hlavně ODS, a to slibuje hlavně před volbami a v situaci ohromného zadlužení.

No jistě, když se Paroubek zaručí za jeho financování. S tím, že to byl Paroubkův předvolební nápad ale nic nenaděláte.

2. Všichni politici více slibují než mohou splnit. Znovu viz volební kampaň ODS...

No tak když to udělala ODS, tak ČSSD může taky. To je opravdu argument hodný socialisty...

3. máme jeden z nejrychlejších růstů v Evropě, to na téma zpomalování.

Ano, rychlost našeho zadlužování je skutečně nejrychlejší v Evropě. Pokud jste měl na mysli rychlost ekonomického růstu, tak v tom nás již Slovensko se svou rovnou daní a přebytkovým rozpočtem předběhlo.

4. žádné reformy nezakázal, dokonce několik věcí reformoval...

Vy jste u toho nebyl, ale zakázal. Proč myslíte, že vyhodil Martina Jahna, který volal po nepopulárních reformách? Vy považujete společné zdanění manželů za reformu? To si děláte legraci???

5. Topolánek seřval členy své vlády, za to že si dovolili mluvit s novináři bez něj. Také donutil poslance ODS hlasovat v párech,...

A zase ta Ods. No když Topolánek může, tak Paroubek taky. Ale s touhle logikou se nedivte, že má tahle země politickou kulturu Albánie. Proč máte pořád potřebu se s Topolánkem a s ČSSD srovnávat? Nejsou snad Topolánek a ODS ti, které celou dobu zatracujete?

Slovo stranická disciplína (která platí všude) jste asi v životě neslyšel.

Stranická discilpína nezanmená, že bude každý poslanec volit podle přání Paroubka a když ne, tak ho Proubek nepustí k volbám. Na co by tam pak takoví poslanci byli? Proč by jinak skládali svůj slib, že budou vždy hlasovat podle svého vlastního názoru? Proč myslíte, že volby předsedy sněmovny je tajná? No přece proto, aby mohl každý svobodně projevit svůj názor bez ohledu na stranické příkazy! Ale právě toho se Paroubek tak bojí. Nikdo nesmí mít jiný názor než on. A nemusí jít jen o volbu předsedy sněmovny. Platí to i v případě registrovaného partnertsví. To také svedete na stranickou disciplínu?

6. a ODS bere Langry, Řimany, Štěpánky či Tlusté (kolečkové zemědělce)

A zasa ta ODS. Pokud všechny šibaly z ČSSD omlouváte lidmi z ODS, pak je zřejmé, že ODS považujete za lepší stranu, protože jinak byste se k takovým srovnáním nesnížil. A co máte vůbec proti Langerovi, Římanovi či Tlustému? Že si vzal Tlustý hypotéku na byt a je ochoten jen novinářů sdělit komu? Tomu říkáte kauza? To lidé z ČSSD plánují vraždy (Kavan-Srba-Slonková, Paroubek-Doležel-Kubice), tunelují evropské fondy (Petříček-Doležel), spolupracují s mafií (Paroubek-Pitr-Ďuričko-Kočka-Mrázek)...

7. V tom co jste uvedl není jediný důkaz, že Jiří Paroubek to ovlivňoval.

Ano, Paroubek nikdy za nic nemůže, on o tom určitě ani nevěděl. To jen ta ČSSD...

8. Společně s ODS.

Tak to pak Paroubka zcela očišťuje...?

9. Buď lžete nebo zatajujete trestnou činnost a tím ji sám pácháte. Důkazy.

Pro vaši informaci - oznamovací povinnost se nevztahuje na ekonomickou trestnou činnost - to vás ve škole neučili? Sám jsem slyšel, když se Paroubek chlubil, jak si na této výstavě namastil kapsy. Já lepší důkaz nepotřebuji. Proč myslíte, že se mu tehdy přezdívalo pan Šuplík?

10. Lžete, do vlády komunisty nezve.

Copak jste neslyšel komunisty, že vládu ČSSD podpoří jen výměnou za lukrativní pozice?

11. Lžete, Doleželovi funkci nedal,...

Vždyť jsem neřekl, že dal Doleželovi funkci. To jsme mi dal do úst vy a teď to vehementně vyvracíte. Gratuluji, taky argumentace... Paroubek přitáhl do funkcí jinačí ptáčky (Josefa Macka, Ďuričko apod...).

12. Proč chcete ovlivňovat svobodná média v rozhodování, kdo u nich má a kdo nemá pracovat ?

Já to přece nechci ovlivňovat. Jednak státní média nejsou svobodná, ale podléhají Radě a jednak je to právě Paroubek, který chtěl kontrolovat média skrze mediální zákon. A hádejte, kdo stál za vyhozením Cibulky z ČRo, neboť si tento uznávaný moderátor dovolil nenapomenout svého hosta - Y. Přenosilovou - za projevení svého názoru, kdy přirovnala Paroubka k Mussolinimu.

13. Zase lži bez důkazů.

Pokud mi nevěříte, je to jen vaše věc. Já se v té politice pohyboval, takže vím své. Zkuste mi tedy vyvrátit, že lžu, když jsme o tom tak přesvědčený...

...nedokážete rozlišit mezi různými komunismy. Komunismus Stalinův byl úplně jiný než komunismus Mauv a ten se zase velmi lišil od komunismu PolPota a ty zas byly úplně jiné než systém Tita atd.

A který komunismus nevraždil miliony lidí? Je nějaký takový? Který komunismus nehlásá třídní nenávist a boj proti imperialismu? Který komunismus prosperuje či je podložen ekonomickou teroií? Který komunismus byste si přál?

 
V 10/19/2006 5:59 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

K těm průserům ODS:

Nějak se zapomnělo na odposlechy v kauze Kořistka, přestože je celé dostala před volbami Česká televize a neodvysílala je, aby prý nedopustila neregulérnost voleb. Od té doby ticho po pěšině. Slyšel jsem jen část, která byla zveřejněna na aktualne.cz. Tak by mě moc zajímalo, kam se celý záznam poděl.

 
V 10/19/2006 6:11 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonyme z 3:27

Už nemusíte nic vysvětlovat, já už to chápu. Prostě to co jste napsal *, není pravda, už jste mi to vysvětlil dostatečně.

*
"Kdo jsou voliči ČSSD?
Podle průzkumů nezávislých agentur jsou to:

1. Bývalí voliči KSČM.
2. Lidé finančně napojení na ČSSD.
3. Policisté a lidé v přebujelé státní správě, kterou chce ODS redukovat.
4. Lidé se základním vzděláním či bez něj.
5. Lidé bez práce na podpoře.
6. Rómové.
7. Lidé s podprůměrným IQ.
8. Lidé, které netrápí, na kolik generací zadluží jejich vláda další generace.
9. Lidé, kterým nevadí přizvání komunistických poslanců, kteří mučili za komunismu vězně, do vládních pozic.
10. Lidé, kterým vyhovuje autoritářský vůdce."

 
V 10/19/2006 6:25 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

k, máte pravdu.

Typický volič ČSSD je člověk, který komunisty nikdy nevolil, odsuzuje socialistické dávky, je inteligentní, má vysokou školu, nemůže vystát spasitelksé a diktátorské komplexy Paroubka, vadí mu socialistické zadlužování země a velmi mu vadí vláda podporovaná komunisty. To zní mnohem pravděpodobněji.

Tak mě napadá - proč ale potom tu ČSSD volí?

 
V 10/19/2006 8:30 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonyme, nechápu vás. To skutečně znáte jen ano, nebo ne, 1, nebo 0, černou, nebo bílou? Bohužel je to velká nemoc naší současné politiky i veřejného mínění tyto extrémní černobílé názory, nepřipouštějící žádnou rozumnou diskusi...

A uvádět své černobílé názory tvrzením: "Podle průzkumů nezávislých agentur jsou to", to už je uplně mimo.

 
V 10/19/2006 10:11 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

k, četl jste již toto?

http://www.novinky.cz/domaci/stem--debatu-na-ct-vyhral-opet-paroubek_86615_bo93l.html

 
V 10/19/2006 10:32 odp. , Blogger ods řekl...

Milý anonyme, zkuste popřemýšlet, proč zde asi existuje možnost psát příspěvky pod nějakým jménem.

Udělám jedno obecné shrnutí, protože při dokonalé pravicové inteligenci Vám spousta věcí nedochází.

Tato stránka je z velké části o ODS, a proto argumentace co dělá ODS je plně na místě. Navíc ukazuje velmi výrazně, že ve spoustě věcí rozdíl mezi pravicí a levicí je minimální. Pro Vás je něco důvodem proč nevolit levici, pro mne je něco důvodem proč nevolit pravici. Jen tak mimochodem pokud jste si nevšiml, že všechny strany /ne jen ODS či ČSSD/ ve volebních kampaních (na celém světě) říkají něco jiného než potom dělají, tak buď jste velmi mladý a asi nevolič nebo z tou pravicouvou inteligencí je to nějak špatné.

Navíc jako velmi inteligentní člověk se pokuste pamatovat co píšete a netvrďte, že jste to nenapsal. A zjistěte si co které nabídky znamenají.

Jinak na vaše pomluvy bez důkazů Vám odpovím stejným stylem. O pravici v Čechách každý ví, že jsou napojeni na mafiánské (topné oleje) a gangsterské (berdych) struktury, spolupracují s lidmi zapletenými do korupce (synot), jsou sami zkorumpovaní (doležal), tunelují (topolánek), páchají směnečné podvody (topolánek), zneužívají funkce (němcová), mají nelegální příjmy (tlustý), jezdí na prázdniny s vrahy (langer), přelévají majetek státu komunistické nomenklatuře na základě receptů stb (klaus) a stovky dalších věcí. Chcete důkazy ? Najděte si je na internetu. A jinak to přece každý ví. :)

Řekněte mi geniální pravičáků kolik miliónů zavraždil Husákův normalizační komunismus (milióny vyvraždilo jen několik paranoidních osobností, kteří si navíc vytvořili de facto své vlastní verze komunismu postavené na kultu osobnosti - v původních komunistických pracích něco takového, co oni realizovali nenajdete) ? Vy opravdu nemáte nejmenší ponětí jaké jsou rozdíly mezi leninismem, stalinismem, perestrojkou, normalizací, nezúčastněným komunismem tita, maoismem, juche, polpotovým mixem marxismu-anarchokomunismu-nacionalismu či západoevropským komunismem ? Pravděpodobně ne, proto je házíte do jednoho pytle.

A mimochodem ptal jsem se na inteligenci ne na vzdělání, génie, zkuste odpovídat na dotazy ne na to co chcete odpovídat. :) Pokud bereme vážně test, tak ukázal že rozdíly v inteligenci de facto nejsou (drtivá většina volí velké strany a tam IQ vyšlo stejné).

 
V 10/20/2006 1:23 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Milý anonyme, zkuste popřemýšlet, proč zde asi existuje možnost psát příspěvky pod nějakým jménem.

A vy zase zksute popřemýšlet, proč zde existuje možnost psát příspěvky anonymně.

Tato stránka je z velké části o ODS, a proto argumentace co dělá ODS je plně na místě.

Pište si o ODS třeba do aleluja, ale vy omlouváte průsery Paroubka a jeho ČSSD poukázáním na to, že ODS kdysi v minulosti něco podobného také provedla. To je velmi dětinská argumentace. Poukázáním na chyby druhých totiž nikoho neomluvíte. A pokud je pro vás ODS ten největší Satan, tak byste práve měl dokazoval, že ČSSD je lepší než ODS, místo toho, abyste dokazoval, že ČSSD je stejně špatná jako ODS.

Jen tak mimochodem pokud jste si nevšiml, že všechny strany /ne jen ODS či ČSSD/ ve volebních kampaních (na celém světě) říkají něco jiného než potom dělají...

Ach tak. Když nesplní předvolební slib ČSSD, tak je to úplně normální, to přece dělají všichni. Ale běda když nesplní předvolební slib ODS. To je oheň na střeše!

Chápu vaši logiku tedy správně, že předvolební sliby se vlastně plnit vůbec nemusejí, když se stejně nikde na světě neplní? Vy jste pokladem pro politiky. Takový ten občan, který omluví každý průser, každou lež, protože ostatní to přece dělají také...

Jinak na vaše pomluvy bez důkazů Vám odpovím stejným stylem. O pravici v Čechách každý ví, že jsou napojeni na mafiánské...

1. Jakou pomluvu jsem to zde uvedl bez důkazů?
2. Že si půjčí Tlustý na byt a nechce všem sdělit od koho, je pro vás důkazem, že má nelegální příjmy? To je mi ale logika...
3. Já jsem se v té politice pohyboval, takže vím své. Kdežto vy vaříte z vody.

Řekněte mi geniální pravičáků kolik miliónů zavraždil Husákův normalizační komunismus...

Odhady obětí komunismu:
Československo: 8 000 až 10 000
ostatní východní Evropa: 1 milion
Sovětský svaz: 20 až 100 milionů
Čína: 65 až 80 milionů
Afganistán: 1,5 milionu
Kambodža: 2 miliony
Severní Korea: 2 miliony
Tibet: 1,2 miliony
Afrika: 1,7 milionu
Vietnam: 1 milion
Latinská Amerika: 150 000

Vám se to snad zdá málo?

A mimochodem ptal jsem se na inteligenci ne na vzdělání, génie, zkuste odpovídat na dotazy ne na to co chcete odpovídat. :)

Ptal jste se na "všechny moudré". To je u vás inteligence???

Pokud vás zajímá IQ, tak čtete zde:
http://www.sweb.cz/oldrichlachout/seznam/politika.htm

 
V 10/20/2006 1:34 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

A nebo si přečtěte tohle:
http://volby.ihned.cz/index.php?s1=g&s2=0&s3=1&s4=1&s5=0&s6=0&m=detail&article[id]=20114015&article[area_id]=10016640&article[sklonuj]=off

Snad vám nemusím připomínat, že IQ se vzděláním silně koreluje.

 
V 10/20/2006 1:35 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Zajímavé je také:
http://jyxo.blog.cz/0605/nevolte-cssd-prosim

 
V 10/20/2006 4:17 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

"Kambodža: 2 miliony"

vyborne. Jenze Rudi Khmerove byli komunisti jenom podle jmena. Byli vycviceni CIA a maoistickou Cinou (ano, skutecne je tahle kombinace mozna) a tipec jim zatrhli teprve komunisticti Vietnamci, kteri na ne poslali armadu.

 
V 10/20/2006 9:14 dop. , Blogger ods řekl...

Jestli nechápete, že nic neomlouvám (a rozhodně drby, lži a pomluvy nehodlám Vám vůbec vyvracet), jen vysvětluji, že všechny strany jsou stejné a to co někomu vadí na levici může druhému vadit na pravici, tak s tím už nic nenadělám.

Zbytek jsem Vám už výše vysvětlil (pokud jste to nepochopil, tak přečtěte si to ještě několikrát a možná to Vám dojde) a Vaše tvrzení, že jste z politiky a všemu rozumíte je podobně dokonalé, jako to, že nebudete dávat důkazy, protože je to obecně známé a můžeme si zagooglovat. Vše co jsem uvedl je ve stejném stylu obecně známé a pokud si to nedokážete najít, tak to znamená, že zavíráte oči před pravdou jen aby se pravici nic špatného nestalo. :)

Můj milý ptal jsem se konkrétně kolik miliónů zabil Husákův normalizační komunismus. Neptal jsem se na všechny oběti v Československu, které v hlavní míře zavinila naše vlastní verze stalinismu. Totéž se týká zbytku východní Evropy, řekněte kolik miliónů zabil vojenský komunismus Jaruzelského (úplně jiný než předchozí Gomulkovský atd.) a tak postupně u většiny příkladů. Jen ještě ze SSSR bych rád věděl kolik miliónů má na kontě perestrojkový komunismus. Pokud nechápete otázku nebo vůbec nevíte o čem mluvím, tak to raději přiznejte nebo se aspoň tak neztrapňujte. :)

Na tuto otázku "Tak kde je ta drtivá převaha inteligence volící pravici ?" jste mi odpověděl kolik koho podporuje vysokoškoláků. Ale inteligentní člověk by z předchozích odpovědí pochopil, že na to jsem se neptal, ale na to kde je ta drtivá převaha inteligentnějších voličů (ne vzdělanějších) pravice (zvláště když ODS v IQ testu národa dopadla tak neslavně).

 
V 10/20/2006 9:19 dop. , Blogger ods řekl...

Jo a mimochodem Bush je pravice :). Takže článek ve kterém mi uvedete jak hlupáci volí snižování daní a konzervatismus (program Bushe, ale i ODS u nás) je dosti vtipný. Demokratičtí kandidáti jsou pro omezené snižování daní a solidární stát (čili i různé rozvíjení státních služeb).

 
V 10/20/2006 2:39 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Jestli nechápete, že nic neomlouvám (a rozhodně drby, lži a pomluvy nehodlám Vám vůbec vyvracet), jen vysvětluji, že všechny strany jsou stejné a to co někomu vadí na levici může druhému vadit na pravici, tak s tím už nic nenadělám.

Ne. Vy neříkáte, že všechny strany jsou stejné. Copak máme jen 2 strany? ČSSD a ODS? Proč nevolíte někoho jiného? A proč vlastně volíte ČSSD, když sám píšete, že jsou všechny strany stejné?

...že nebudete dávat důkazy, protože je to obecně známé a můžeme si zagooglovat.

Vzdyť jsem nakonec důkazy pro všechna svá tvrzení předložil, tak co víc ještě chcete?

Vše co jsem uvedl je ve stejném stylu obecně známé a pokud si to nedokážete najít, tak to znamená, že zavíráte oči před pravdou jen aby se pravici nic špatného nestalo. :)

Obecně známé například je, že si vzal Tlustý půjčku na byt. To jen vy z toho děláte, že to dokazuje, že měl nelegální příjmy. To je tak, když něčemu chcete věřit, tak tomu věříte. Ale jen vaříte z vody. Já na rozdíl od vás skutečně v té politice byl, takže vím své. Také vím, že vás nikdo o ničem nepřesvědčí. Kolik ještě odkazů sem musím poslat, abyste si je přečetl a přestal psát, že jsem nic nedokázal?

Vše co jsem uvedl je ve stejném stylu obecně známé a pokud si to nedokážete najít, tak to znamená, že zavíráte oči před pravdou jen aby se pravici nic špatného nestalo.

:-)

Můj milý ptal jsem se konkrétně kolik miliónů zabil Husákův normalizační komunismus.

Nejsem váš milý a ptal jsem se vás, jaký komunismus byste si u nás přál. Proč jste nebyl schopen na tak jednoduchou otázku odpovědět?

Ale inteligentní člověk by z předchozích odpovědí pochopil, že na to jsem se neptal, ale na to kde je ta drtivá převaha inteligentnějších voličů...

Inteligentní člověk ví, že inteligence silně koreluje se vzděláním. Vždyť jsem vám to již psal. Čemu na tom nerozumíte? Víte vůbec, co je to korelace?

(zvláště když ODS v IQ testu národa dopadla tak neslavně).

Jak jste na tohle přišel? Letmým pohledem do výsledků lze zjistit, že neslavně dopadla KSČM.

Jo a mimochodem Bush je pravice :).

Ono v té Americe to není zas tak jednoduché. Bush je proti ODS extrémní pravice. To demokrati v USA jsou na straně politického spektra zhruba stejně jako ODS.

 
V 10/20/2006 3:39 odp. , Blogger ods řekl...

Milý anonyme, pro mne je výskyt patologií u všech stran stejný a to na celém světě. Můžete s tím nesouhlasit, ale takový mám názor.

Pletete si důkazy s linky. V tom co jste předkládal, důkazy na Vaše tvrzení téměř nebyly. Když někdo něco napíše a dá na internet, tak se z toho důkaz ještě nestává.

Obecně známé je, že Tlustý nechce veřejnosti říci kdo mu kolik půjčil a zároveň je obecně známé, že má kontakty s lidmi od prolezlého korupcí Synotu či měl kontakty s Mrázkem. A také je obecně známé, že když chtěl přejít do US, tak mu Vašík Klausů připomněl jeho Nomura aktivity. Odkazů můžete naházet kolik chcete, mne by zajímaly důkazy ne jen Vaše vaření z vody, pomluvy a spekulace a případně "argument" o Vaší politické všeznalosti.

Kde jsem tvrdil, že chci nějaký komunismus ?
Vy jste se zeptal "A který komunismus nevraždil miliony lidí? Je nějaký takový?" Tak si zjišťuji jen co víte na toto téma. Jistě mi teď dáte nějaký link o tom, jak Husákův normalizační komunismus zabil milióny lidí.

Vysokoškolské vzdělání automaticky neznamená vysokou inteligenci a jeho nedostatek opak. Zvláště v Čechách s dosti omezeným přístupem na vysoké školy (a zvláště velmi omezeným přístupem školy za minulého režimu). Navíc toto potvrzuje i to co jste sám uvedl na začátku jako důkaz na tvrzení o hlouposti voličů levice, čili anketu Novy, ze které jasně vyplývá, že u největšího vzorku (víte doufám něco o základech statistiky) voličů levice a pravice inteligence je stejná. A opakuji pokud tvrdíte, že levice dopadla neslavně, tak na základě největšího vzorku by totéž znamenalo u pravice (jen opakuji Vaši teorii neznamená to, že s tím souhlasím - protože tvrdím, že levice i pravice dopadla stejně).

Bush čili republikáni nejsou extrémní pravice ale normální konzervativní pravice. Demokrati jsou rozhodně bližší Blairovi než Klausovi. A nebo ODS by v Čechách, za předpokladu, že máme privatizované zdravotnictví chtěla posílit státní nemocnice, nebo by chtěli omezit přístup ke zbraním nebo by chtěli zvětšit různé státní programy pro sociálně nejslabší nebo by protestovali proti snižování daní nebo by zaváděli homosexuální manželství atd. ?

 
V 10/20/2006 4:07 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Pletete si důkazy s linky. V tom co jste předkládal, důkazy na Vaše tvrzení téměř nebyly.

1. Jaký lepší důkaz než dva odkazy na výzkumy mediálních agentur byste si jiště přál?
2. Co konkrétně se vám zdá, že jsem nedostatečně prokázal?

Obecně známé je, že Tlustý nechce veřejnosti říci kdo mu kolik půjčil a zároveň je obecně známé, že má kontakty s lidmi od prolezlého korupcí Synotu...

Asi to uniklo vaší pozornosti, ale Tlustý se sám nabídl, že své věřitele novinářům prozradí. Také je ukázal Václavovi Moravcovi v jedo diskuzním pořadu. Takže není pravda co říkáte, že nechce veřejnosti říct, kdo mu kolik půjčil.

Co se týče kontaktů, tak je známé, že Paroubek posílal své lidi jednat s odsouzeným Pittrem. S Mrázkem měli kontaky snad všichni politici, jak jistě víte. Vám se ale teď hodí házet špínu na Tlustého, to chápu.

mne by zajímaly důkazy ne jen Vaše vaření z vody, pomluvy a spekulace a případně "argument" o Vaší politické všeznalosti.

Chápete člověče, že mě úplně jedno, co vás zajímá a co ne? Já vím co vím, protože jsem byl u toho. Vy tu pořád plácáte něco o všeobecně známých faktech, ale zatím jste tu nedoložil ani zbla.

Kde jsem tvrdil, že chci nějaký komunismus ?

Nikde, také jsem nikdy netrvrdil, že vy jste něco takového tvrdil. Co mi to zase chcete dát do úst?

Vysokoškolské vzdělání automaticky neznamená vysokou inteligenci a jeho nedostatek opak.

Chcete popřít korelaci mezi vzděláním a inteligencí? To jsem skutečně zvědav, jak se z tohoto vykroutíte.

 
V 10/20/2006 4:15 odp. , Blogger ods řekl...

1. Ty odkazy na mediální agentury nedokazují vyšší inteligenci voličů pravice.
2. A co jste prokázal ? Já si žádných důkazů nevšiml.

Novináři jsou celá veřejnost ? Moravcovi to ukázal, ale nedovolil to prezentovat veřejnosti. A Moravec neměl možnost si to nechat a pečlivě prověřit ty půjčující Nomury, Synoty a Mrázky.

Vidíte a mne nezajímají zase ty Vaše pomluvy a spekulace bez důkazů.

Proč se mne tedy ptáte jaký chci komunismus ? Už máte ty milióny ?

Naučte se číst více než jen kousek věty a pak Vám možná něco dojde.

 
V 10/20/2006 4:52 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

1. Ty odkazy na mediální agentury nedokazují vyšší inteligenci voličů pravice.

Výzkumy mediálních agentur jednoznačně prokázaly, že vzdělanější lidé volí u nás většinou pravicově a lidí bez vzdělání levicově. A jelikož nemůžete popřít korelaci mezi vzděláním a inteligencí, nemůžete ani popřít, že inteligentnější lidé volí u nás pravici. Čemu na tom nerozumíte?

2. A co jste prokázal ? Já si žádných důkazů nevšiml.

Opakuji. Co tedy považujte za důkaz? A co je vůbec nutné ještě dokazovat? Co jsem podle vás neprokázal? Ptám se marně asi již potřetí...

Moravcovi to ukázal, ale nedovolil to prezentovat veřejnosti. A Moravec neměl možnost si to nechat a pečlivě prověřit ty půjčující Nomury, Synoty a Mrázky.

Jak víte, kdo půjčil Tlustému? To zase vaříte z vody? Moravec viděl jména Tlustého věřitelů. Myslíte si, že by je nerozmázl, kdyby to byl Mrázek nebo někdo podobný? Jinak v Nomuře má prsty především ČSOB, Sobotka a Mládek, o té bych být vámi raději pomlčel.

Vidíte a mne nezajímají zase ty Vaše pomluvy a spekulace bez důkazů.

Opakuji - koho jsem kdy pomluvil bez důkazů? Můžete být někdy konkrétní?

Proč se mne tedy ptáte jaký chci komunismus ?

Protože jste řekl, že vám komunisté nevadí.

Viz:
http://capek.misto.cz/komunista.html

A ohledně té inteligence - myslíte si, že někdo inteligentní může volit toto?
http://www.nova.cz/tvarchiv/?32701d=18.10.2006&32701m=p&32701p=OCI

 
V 10/20/2006 5:51 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Milý anonyme, jenž zde neustále kritizjete dětinskost argumentů ve stylu poukazování na to samé, co dělá protistrana. Z vašich úst to zní značně směšně, když ve skutečnosti děláte to stejné, neboť na názory obsažené v článcích, kritizující na této stránce logicky ODS, reagujete zcela stejným způsobem, který vzápětí u oponentů kritizujete a nazýváte jej dětinským. Činíte tak zcela ve stylu současné politické reprezentace ODS a jí spřátelených médií, v němž kritizují ČSSD za skutky, které ODS páchá v minimálně stejném měřítku, ne-li větším. Jsem přesvědčen, že inteligentní lidé, kteří v současnosti volí ČSSD, tak činí mimojiné proto, že jim jejich inteligence a hrdost nedovolí, aby se stali součástí modrou propagandou zmanipulovaného stáda, hnaného proti již dávno neexistující a uměle vytvářené hrozbě komunismu jenom proto, aby se ODS za každou cenu dostala opět k moci. Právě ODS se svými praktikami ze mě paradoxně udělala z původně pravicově smýšlejícího člověka a voliče pravice, současného voliče levice v podání ČSSD...

 
V 10/20/2006 6:28 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Milý Vasco, zřejmě jste vůbec nepochopil, co jsem se zde snažil asi v 5 příspěvcích vysvětlit. Nebojte, vysvtělím vám to pošesté.

Co kritizuji je to, když se zmíním o nějakým průseru Paroubka nebo jeho šibalů z ČSSD a někdo mi na to odpoví, že to vlastně nic není, protože se ODS někdy v minulosti dopustila něčeho podobného.

Pokud jste si všiml, tak já zde nikoho neobhajuji. Pouze poukazuji na skutečnosti, kterých jsem byl osobně svědkem. Naopak říkám, pokud nechcete volit ODS, nevolte ji. Ale pokud říkáte, ODS je stejně špatná jako ČSSD, tak nevolte ani ČSSD a volte nějakou úplně jinou stranu.

Možná by vás zajímalo, že vaše slova o zmanipulovaném modrém stádě sice znějí hezky, ale vymyslel je Andrej Surňak z mediální agentury Crane Consulting, kterou si najala ČSSD. Proto bych vám doporučil méně opakovat reklamní slogany mediálních agentur a spíše se sám do politiky zapojit, abyste viděl, jaké je to svinstvo. Pak by vás ta touhla volit ČSSD rychle přešla.

http://www.bbc.co.uk/czech/interview/story/2005/02/050301_surnak.shtml
http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A040830_210430_domaci_fri
http://cypaty.blog.cz/0610/jura-parubku-fakt-vdecne-tema

 
V 10/20/2006 8:24 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ale milý anonyme... samozřejmě, že jsem zcela pochopil, co jste chtěl ve všech vašich příspěvcích říct. To jen Vy jste nepochopil, že pokud reagujete na článek kritizující ODS jednostrannou kritikou ČSSD, chováte se zákonitě tak, že děláte to stejné, co zde vyčítáte jiným. Tedy to, že nám tady vyjmenováváte prohřešky ČSSD, pana Paroubka, nízkou inteligenci voličů levice a podobně. Chtěl byste tady moralizovat ve jménu propagandy ODS (a nesnažte se nám namluvit, že Vám o propagaci ODS nejde), ale pokud stejným způsobem jako to děláte Vy zareaguje někdo jiný kritikou té "Vaší strany", děláte z něj blbce, který se snaží ospravedlnit nepravost jinou nepravostí. Znovu Vám ale opakuji, že ten, kdo tady začal reagovat na kritiku ODS házením špíny na jejího protivníka, jste byl první jen a pouze Vy sám...

 
V 10/20/2006 8:36 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Chtěl byste tady moralizovat ve jménu propagandy ODS (a nesnažte se nám namluvit, že Vám o propagaci ODS nejde),...

Dobře, napíši to posedmé, třeba to již tentokrát bude lepší.

1. ODS nevolte, když je podle vás stejně zkourumpovaná jako ČSSD.
2. Rozumíte bodu 1?
3. Pokud rozumíte bodu 1, pak vám jistě dojde, že tu nikoho nepropaguji ani nemoralizuji.
4. Já poukazuji na ČSSD proto, protože je zde všemožně obhajována. V žádném případě proto, abych kohokoliv obhajoval.
5. Pokud nechcete volit ODS, protože má stejně kauz jako ČSSD, tak volte kohokoliv jiného!
6. Možná si všimnete, že já jsem nikdy nepoužil spojení, které tu jistý "ods" používá v každé druhé své větě:
"ČSSD má kauzy, ale ODS měla v historii taky své". Tohle jste tu ode mě nikdy neslyšel.

A pokud by to stále nebylo srozumitelné, tak zopakuji. Já nikoho neobhajuji. Pokud nechcete volit ODS, nevolte ji. Ale pokud hájíte ČSSD tím, že má podobné kauzy jako ODS, pak nevolte ani ČSSD.

 
V 10/20/2006 8:39 odp. , Blogger ods řekl...

Vasco75, to jsem mu již před pár týdny říkal, ale on to odmítá pochopit. Tehdy odběhl s výkřikem, že se na tuto cenzorskou stránku už nevrátí, ale jak je vidět, tak duše pravicového misionáře v něm zvítězila. A znovu dělá přesně totéž co kdysi, čili vyčítá jiným to co předvádí sám.

 
V 10/20/2006 8:50 odp. , Blogger ods řekl...

Můj milý anonyme

1. přečtěte si to co jsem napsal tehdy o inteligenci a vzdělání a z čeho jste byl schopen pochopit jen jednu větu.

2. za důkaz rozhodně nepovažuji názor či komentář (a určitě ne názory např. antichartisty Steigerwalda). Pokud nevíte co je to důkaz, tak si to nejdříve zjistěte.

3. A jak měl podle Vás to Moravec ověřit, jaké jsou vazby těch lidí, s kým se stýkají atd. když to měl na chviličku v ruce ? Čeho se Tlustý bojí, že to nedokáže ukázat veřejnosti. Kdyby ti lidé co mu údajně půjčili byli krystalicky čistí (např. i z daňového hlediska), tak by sami vystoupili, neotravujte poctivého Vlastíka, my máme dost peněz a rádi jsme mu půjčili.
Navíc je dosti zajímavé, jak Tlustý hystericky zareagoval na zprávu, že novináři chystají reportáž o spisu Krakatice ....... kterou vůbec neviděl.

4. důkazy jste žádné nedal, jen různé teorie

5. hmm o inteligenci jistě svědčí, že mi vkládáte do úst slova jiného přispěvatele.

A myslíte že někdo inteligentní může volit toto ?
http://www.nova.cz/tvarchiv/?32701d=28.09.2006&32701m=p&32701p=OCI&32701v=41457

 
V 10/20/2006 9:14 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ptám se vás po čtvrté - co tedy chce za důkaz? Chcete tajné odposlechy jak si Paroubkovi lidé a dalsí šibalové z ČSSD říkají o úplatky a plánují vraždu Kubiceho? Tak se dívejte na Vlastní oči. Chcete slyšet, jak si Paroubek říká o úplatky ve sněmovním buffetu lobbistovi? Tak příjďte ke mě, já vám je pustím. Co ještě víc chcete?

Tlustý se ničeho nebojí. Jen drží slovo. Co byste dělal vy na vašem místě, kdyby vás věřitelé požádali, že nechtějí být propíráni v médiích? Vy byste je práskl? Podle Tlustého jsou to navíc veřejně známí lidé, jejichž jména jsou již zárukou toho, že to nejsou žándní mafiáni. Vždyť dokonce nabídl, že ta jména ukáže novinářům. Co ještě více může udělat? Ale vy si vždycky najdete důvod proč házet špínu na kohokoliv z ODS...

Jaká slova jsem vám proboha zase vložil do úst?

Všiměte si, že za posledních 5 příspěvků jste nebyl schopen reagovat ani na jednu z mých otázek. Místo napadání mých argumentů napadáte mě osobně (velmi dětinské), odpovědím se vyhýbáte a plácáte abstraktní nesmysly o vkládání slov do mých úst, což je vaše parketa, jak jsem vám zde mnohokrát dokázal.

 
V 10/20/2006 9:27 odp. , Blogger ods řekl...

Chcete slyšet, jak si Paroubek říká o úplatky ve sněmovním buffetu lobbistovi? Tak příjďte ke mě, já vám je pustím.

Hmm tohle je opravdu velmi vysoké úrovně důkaz (jako všechny co tu uvádíte). S takovými důkazy jděte na Hlavák a poslechněte si historky jak Němcová krade rohlíky. Proč zatajujete trestné činy ? Nebo sprostě lžete ?

Ano Vlastík je čestný. Zvláště reakce na reportáž, která má zkoumat i jeho vazby to potvrzuje. Mimochodem čestný Vlastík mnohokráte hrozil soudy za pomluvy, kde jsou ty vyhrané procesy ?

Když si ani nepamatujete co jste napsal o pár příspěvků výše a na co jsem reagoval, tak to je problém, tak to i chápu že si pletete výpovědi různých lidí.

 
V 10/20/2006 11:25 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak vidím, že vy neustále voláte po důkazech, ale když slyšíte rozhovory natočené tajnou kamerou a řeknete, že to není důkaz, tak tím jen dokazujete, že žádný důkaz není pro vás přesvědčivý. Otázce, jaký důkaz by vás přesvědčil se vyhýbáte jako čert kříži. Já navíc ani v nejmenším netoužím zaryté socialisty o něčem přesvědčovat. Věřte si čemu chcete. Jestli vám nevadí, že Paroubkovi lidé plánují vraždy, tak je to jen vaše věc.

Žádné trestné činy nezatajuji, vše již vyšetřuje policie. Však se to včas sám dozvíte.

Když si ani nepamatujete co jste napsal o pár příspěvků výše a na co jsem reagoval, tak to je problém, tak to i chápu že si pletete výpovědi různých lidí.

A že byste byl od té dobroty a jmenoval konkrétně, co jsem vám vložil do úst, to se vám nechce, protože bych vám opět dokázal váš omyl. To tu raději dál nekonkrétně piště a urážejte, třeba vám někdo na to naletí.

 
V 10/20/2006 11:57 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonym: Já osobně se nikomu nedivím, že Vám už na ty Vaše nesmysly nechce odpovídat. A když říkám nesmysly, neříkám to proto, že bych sám na ně neměl argumenty, ale je jich zkrátka už tolik, že nemám chuť jít do toho, všechny vám je vyvracet. Vy říkáte argumenty a důkazy smyšlenkám, ničím ani nikým nepodloženým názorům jednotlivců, z nichž o mnohých tvrdíte, že jsou to erudovaní odborníci, jen Vy. Řeknu Vám upřímně, že z Vašich odkazů jsem nenavštívil ani jeden a to ne proto, že bych si chtěl před něčím zakrývat oči, ale proto, že mi stačí přečíst si názvy těchto stránek a mám o jejich objektivitě a serioznosti zcela jasno. Vy se nás tady snažíte neustále přesvědčovat, jak že jste objektivní a nemáte v úmyslu zastávat se ODS, ale to by vám snad neuvěřil ani sám jejich nezaujatý čestný předseda. To, že nám tady říkáte, že nemáme volit ODS, pokud si myslíme, že je stejně zkorumpovaná jako ČSSD, je jenom ne příliš přesvědčivý zastírací manévr. Jsem přesvědčen, že si tady nikdo z nás nedělá iluze o nevinnosti kterékoliv z našich politických stran, na druhou stranu je ale každému kdo se chce na věc dívat nezaujatě jasné, že podobná individua se na jakoukoliv vládní stranu slétají ze všech stran jako vosy na bonbon vždycky! Korupce bují všude tam, kde je přístup k moci, k možnostem rozhodovat, přerozdělovat. Tak, jak se různí tzv. šibalové vtírali do přízně ČSSD na vládní úrovni, stejně tak se vtírají do přízne ODS, která má rozhodující slovo ve většině obecních zastupitelstev. To byste se divil, jaké tam se dějí věci! Ovšem nejsou tolik na očích a pod takovým drobnohledem, proto nevyplouvají na povrch. Nikdo se tady nesnaží, jestli jste si nevšiml, obhajovat přehmaty a korupci v ČSSD, ale poukazovat zejména na to, že zde není měřeno všem stejným metrem a o to především jde! Taková manipulace s fakty, jíž jsme svědky v posledních měsících, je doslova nevídaná a každý člověk, který vyznává skutečné demokratické principy (ne ten, který se tímto pojmem jen zastřešuje)musel zpozornět a kroutí hlavou nad tím, jak daleko může dojít se svou propagandou a činy potírajícími demokracii strana, která si toto slovo dala dokonce do názvu. Nedivte se potom, že vaše kritika činů představitelů ČSSD působí v kontextu s předvolebními praktikami ODS, které nemají s demokratickými principy nic splečného, doslova trapně, zvláště, když si v těchto činech tyto dvě strany nemají co vyčítat. Tady je podstatné to, že ODS ohrožuje samotnou demokracii a ještě nestydatě vykřikuje, že tak činí její protivník! Používá k tomu ubohé strašení v dnešní době již neexistující hrozbou komunismu, která však jak vidno stále ještě na mnoho lidí platí. Samozřejmě jim v tom pomáhá pověst komunistů, jejich odsouzeníhodné činy a zvěrstva páchaná ještě poměrně nedávno, avšak ve zcela jiné době a při jiném rozložení sil a ideologií ve světě. V současném politickém systému již tato partička sentimentálních vyznavačů dob dávno minulých nemá šanci chopit se moci a zcela jistě to ví i pan Topolánek, kterému však není trapně při výkřicích, že zabrání nástupu komunistů k moci. Soudnému člověku je při těchto výrocích trapně za něj. Ve skutečnosti právě ODS svým chováním a snahami obcházet demokratické principy podkopává samotné základy demokratického státu a dává tak naději případným extremistům, mezi něž zajisté komunisté patří. Co jiného než výsměch demokracii je obcházení ústavy v souvislosti se snahou ODS dojít za každou cenu k předčasným volbám způsobem, který je v rozporu s ústavou? Pokud ústava jasně říká, že předčasné volby jsou možné až po třetím neúspěšném pokusu o sestavení vlády, kde bere ODS tu drzost snažit se toto jasné pravidlo obcházet? Co jiného je to než známka totalitního myšlení, když jeho podstatou je myšlenka, že budeme vyhlašovat volby tak dlouho, dokud nezískáme potřebnou většinu? Kde jsou všichni Ti odpůrci komunistické totality, kteří proti ní tak horlivě vždy vystupovali? Kde jsou všichni ti nezávislí novináři a komentátoři, politologové, kteří by měli být hlídacími psy demokracie? Mlčí a mlčí proto, že dávají přednost zájmům vlivných skupin, jejichž chleba jedí! A to je hanba, to je to největší ohrožení demokracie, ne ony uměle vyvolávané korupční kauzy, které jsou sice v rozporu s morálkou, ale neohrožují ani zdaleka demokracii tak, jako je popírání jejího základního pilíře jímž je ústava.
Jsem člověk, který pozorně sleduje politickou scénu po celou dobu jejího polistopadového vývoje a mohu proto posuzovat, jak se která strana chová. Pamatuji ony vlády modré strany v devadesátých letech a kam jejich působení dospělo. Pamatuju si již téměř zapomenuté kauzy politiků a jim blízkých lidí, které ODS vždy zametala pod koberec, zlehčovala je, nechávala je vyšumět...Nikdy nikdo z jejich představitelů neřekl jasně: "tohle je svinstvo, tohle odsuzujeme"! Naopak, všch podezřelých z vlastních řad se zastávali a bránili je. Vysmívali se tak slušným občanům, kteří naivně věřili v polistopadové ideály. To oni svým jednáním vytvořili živnou půdu pro korupci, bezohlednost, prospěchářství. A doslova titíž lidé (a to doslova, protože vrcholní představitelé ODS zůstávají i po letech na svých pozicích)se dnes odvažují moralizovat, poučovat, obviňovat jiné! ČSSD je narozdíl od nich staranou, která se jako první postavila k problému korupce čelem a i kdyby to měla být pouze malá náplast, je to pořád mnohem víc, než co pro to udělala ODS.
Vy, milý anonyme, jste člověk, který se snaží působit seriozním dojmem, přitom však každým svým argumentem dokazujete, jak jste zaujatý a zaslepený svou pravdou. Nepodstatné věci povyšujete nad ty podstatné, kdejaký nepodložený blábol předkládáte jako důkaz jenom proto, že se Vám hodí do Vaší konstrukce tak, aby jste zejména sám sebe přesvědčil, že jste se celou dobu nemýlil v tom, komu věřit a že jste stál na správné straně. Nikdy nebudete schopen si připustit, že jste se mohl mýlit a budete si neustále dokazovat, že jste se nemohl stát součástí stáda, které se nechalo hnát tam, kam je jistá strana chtěla nahnat. Útěchou Vám budiž fakt, že nejste bohužel jediný... Nenuťte však nás všechny ostatní tady, abychom vám na Vaše nesmyslné argumenty donekonečna odpovídali. Nemá to totiž smysl.
Pokud jsem se v hodnocení Vaší osoby spletl, velice se Vám omlouvám, ale zároveň konstatuji, že v tom případě vaše názory nejsou sice způsobeny naivitou, ale co je podstatně horší, jsou vedeny účelovou snahou zmanipulovat další jednodušší jedince.Toť vše...

Ještě bych chtěl poděkovat autorovi této stránky, za jeho záslužnou práci, zvlášť v této době, kdy zájmy jistých skupin lidí vítězí nad objektivitou. Škoda jen, že se jeho názory nedostanou k lidem, kteří by se s nimi potřebovali seznámit nejvíce. Je to doslova Sysifovská práce, ale v záplavě dnešní protilevicové a protiparoubkovské mediální kampaně potěší každý rozumný názor, byť je tak ojedinělý...

 
V 10/21/2006 12:21 dop. , Blogger ods řekl...

Děkuji Vasco75, lépe bych to sám nemohl napsat. Až je toho škoda v komentářích, kdybyste to mohl jen malinko pozměnit na obecnější a ne směrované na našeho drahého anonyma a poslat na mail, tak rozhodně by to stálo za to dát na hlavní stránku.

 
V 10/21/2006 12:32 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak jo. Už tomu rozumím. Za veškerou korupci může jen ODS, zato ČSSD s korupcí urputně bojuje...

Škoda, že jste nenavštívil některý z odkazů, které jsem zde dával. Třeba byste slyšel, jak Paroubkovi lidé plánují nájemnou vraždu 2 lidí. Ale to vy slyšet nechcete. Vás důkazy nezajímají. Vy si stojíte na tom, jak je ČSSD bez poskvrnky a tak chápu, že číst takové hrůzy se vám nechce.

Pokud mi nechcete věřit, nevěřte, já vás přesvědčovat nebudu. Doporučím vám jediné - podejte si přihlášku do ČSSD ať víte, jak to v ní chodí. Budete velmi překvapen.

Asi se budu opakovat, ale pokud nechcete volit ODS, nevolte ji. Ale než dáte hlas ČSSD, tak bych si na vašem místě ve svém vlastním zájmu něco o této "čestné" straně zjistil:

zde link do tv nova reportáže hráči který je již uveden výše

 
V 10/21/2006 12:38 dop. , Blogger ods řekl...

Můj milý anonyme, pokud musíte dávat i v jedné a té samé diskusi do kolečka stejný link, tak ho dejte prosím v textové formě a nebo jako popis ve kterém z Vašich předchozích příspěvků si na něj někdo může kliknout. Děkuji za pochopení, je to z technických důvodů.

 
V 10/21/2006 12:53 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

...ale je jich zkrátka už tolik, že nemám chuť jít do toho, všechny vám je vyvracet.

Takto nekonkrétně dětinsky plácnout do vody umí každý. Chlapácké by bylo jmenovat alepoň jeden jediný nesmysl, který jsem zde uvedl. Ale to zřejmě nad vaše možnosti...

Vy říkáte argumenty a důkazy smyšlenkám, ničím ani nikým nepodloženým názorům jednotlivců, z nichž o mnohých tvrdíte, že jsou to erudovaní odborníci, jen Vy.

Co tvrdím jsou buďto věci, které jsem sám zažil v politice nebo které tvrdí lidé formátu ekonoma Martina Jahna, který měl jako jediný člen vlády ČSSD ekonomické vzdělání, ale pro své nepopulistické názory byl z ČSSD odejit. Pokud můžete své názory podepřít lepšími argumenty, jinými ekonomi, tak prosím, jsem jedno ucho.

Řeknu Vám upřímně, že z Vašich odkazů jsem nenavštívil ani jeden a to ne proto, že bych si chtěl před něčím zakrývat oči, ale proto, že mi stačí přečíst si názvy těchto stránek a mám o jejich objektivitě a serioznosti zcela jasno.

Vám vadí názvy stránek? A jaké byste chtěl? www.rudepravo.cz? www.mladisocialiste.cz? www.halonoviny.cz? Který KONKRÉTNÍ název stránky vám vadí?

Korupce bují všude tam, kde je přístup k moci, k možnostem rozhodovat, přerozdělovat.

Přesně! A proč myslíte, že je to právě ODS, která touží po tom, aby bylo přerozdělování co nejméně, aby bylo co nejméně úředníků a abychom měli jen malý a efektivní stát, ve kterém vítězí nejlepší nabídka?

Nikdo se tady nesnaží, jestli jste si nevšiml, obhajovat přehmaty a korupci v ČSSD...

Že ne? A jak byste tedy nazval typickou větu pana "ods", která zní "...ale vždyť ODS taky..."? To není obhajoba ČSSD?

...v kontextu s předvolebními praktikami ODS, které nemají s demokratickými principy nic splečného...

Konkrétně, prosím! Tohle je jen plácání do vody, to umí každý...

Používá k tomu ubohé strašení v dnešní době již neexistující hrozbou komunismu...

Škoda, že jste si nepřečetl nějaké ty odkazy o komunistech, které jsem vám sem dával. Třeba vás zaujme názor Karla Čapka:
http://capek.misto.cz/komunista.html

Co jiného než výsměch demokracii je obcházení ústavy v souvislosti se snahou ODS dojít za každou cenu k předčasným volbám způsobem, který je v rozporu s ústavou?

Co myslíte zase tímhle? Jakou neústavní cestu to máte na mysli???

Kde jsou všichni Ti odpůrci komunistické totality, kteří proti ní tak horlivě vždy vystupovali? Kde jsou všichni ti nezávislí novináři a komentátoři, politologové, kteří by měli být hlídacími psy demokracie?

A o čem konkrétně by měli psát? Vy socialisti s tím vyjadřováním máte skutečně problém. Nařknout někoho z neústavnosti je strašně jednoduché. Neříkám, že bystě měli něco dokázat, to by asi bylo na vás moc. Ale alespoň byste se měli naučit se vyjadřovat konkrétně, ať ty vaše texty nevypadají tak hloupě.

Pamatuji ony vlády modré strany v devadesátých letech a kam jejich působení dospělo...

Pokud čekáte, že zde budu obhajovat ODS, tak se mýlíte...

Nepodstatné věci povyšujete nad ty podstatné, kdejaký nepodložený blábol předkládáte jako důkaz jenom proto, že se Vám hodí do Vaší konstrukce tak, aby jste zejména sám sebe přesvědčil, že jste se celou dobu nemýlil v tom, komu věřit a že jste stál na správné straně...

Ach. Opět stejný problém. Chlape, uvědomte si, že to samé můžu říct já o vás, stejně tak jako kdokoliv o komkoliv jiném. Je tu jeden malý rozdíl. Vy zde blábolíte naprosto nekokrtétně, takže o ničem. Já své názory dokládám desítkami odkazů, na kterých se můžete dočíst výsledky nezávislých agentur, názory renomovaných ekonomů či výslechy z tajných kamer. Kromě toho se opírám o své vlastní zkušenosti z politiky, které vám zřejmě chybí.

Nikdy nebudete schopen si připustit, že jste se mohl mýlit a budete si neustále dokazovat, že jste se nemohl stát součástí stáda, které se nechalo hnát tam, kam je jistá strana chtěla nahnat.

Pokud mi jako argument budou socialisti překládat vaše argumenty, pak se nemůžete divit, že tím nikoho nepřesvědčíte.

Znovu bych chtěl na vás apelovat - nestůjte tvrdohlavě na svém názoru a zjistěte si co nejvíce informací. Čtete odkazy, které jsem vám sem dal. Nebo navštivte http://www.seznam.cz, nechte si vyhledat "ČSSD" a něco si o této straně přečtěte. A nebo vstupte do politiky jako já, ať víte, jak to v ní chodí. Do té doby ale budete pouze tvrdohlavý neinformovaný socialista, který neumí argumentovat lépe než obecnými nekonkrétními frázemi.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka