čtvrtek, prosince 14, 2006

Bezvýznamný věštec Dalík

Když 25. listopadu byl zveřejněn Dalíkův výrok, že si ODS s ČSSD bude jen hrát a pak ji pošle do háje, tak část novinářské obce a celá ODS v čele s premiérem Topolánkem nás ujišťovala, že najbližší spolupracovník předsedy ODS Marek Dalík je jen nějakou bezvýznamnou osobou, která nemá žádné funkce a do jednání nevstupuje ani o něm nerozhoduje. Větší pozornost, než obashu se věnovalo tomu, jestli novinář může zveřejnit rozhovor rozhovor s politikem, který ho nařkne ze lži nebo nemůže. Jak se ve středu večer ukázalo, obsah byl přece jen důležitější.

ODS se rozhodla ukončit jednání o vládě s ČSSD a lidovci a navrhuje návrat do původní trojkoaliční podoby. Na začátku i docela výrazně naznačovala, že počítá s podporou přeběhlíků, ačkoliv později trochu začala z toho vycouvávat, protože předseda lidovců jasně prohlásil, že by mu to připadalo nemravné. Důvodem pro návrat do červnové situace byl strach ze ztráty voličské přízně a údajně svoji roli hrály i nepřijatelné personální požadavky sociální demokracie, jak ČTK sdělil jeden z členů výkonné rady ODS.

První zdůvodnění zní na první pohled logicky, ale ztráta přízně by se asi dotkla obou stran a ne jen občanských demokratů, takže síly by nejpravděpodobněji zůstaly vyrovnané a vše by záleželo na konkrétním chování jedné i druhé strany, jejich členech a úspěšnosti vlády. Navíc argument s voličskou přízní dosti jasně ukazuje, co ODS předkládá před zájmy státu a údajně velmi nutné reformy.

Druhý důvod je dosti zvláštní, neboť ještě odpoledne, jak pan Čuněk, tak pan Paroubek po jednání měli dojem, že většína problémů byla vyřešena a nějaké dementi z Jánského vršku nebylo slyšet. Sociální demokraté a lidovci ustoupili ODS v počtu ministerských křesel a navrhli vládní rovnováhu (bylo by zvláštní očekávat, že dvě strany, které ve volbách dostaly celkem více hlasů než ODS, by přistoupily na menšinovou verzi).

ODS pravděpodobně s postupem času začne vykřikovat, že nejdůležitější byl nevyhovující a málo reformní program, ale tady by byla na místě otázka, proč to onen anonymní člen vedení občanských demokratů nevysvětlil ČTK hned na prvním místě. Rozhodně by to bylo pro vysvětlení obratu ODS mnohem sympatičtější než starosti o křesla a preference.

Dá se také čekat, že poslední krok občanských demokratů bude prezentován, jako zásadovost, věrohodnost a neústupnost, ale rozhodně ne zrada. ODS se svojí již dobře známou trojkoaliční skorostovkou jistě bude mít více možností prosadit volební program a reformy, než by měla se zaručenou většinou v parlamentu. A je samozřejmé, že kývnutí ČSSD na koalici s lidovci, zůstane tou nejodpudivější zradou v novodobých českých dějinách a důkazem naprosté nevěrohodnosti sociálních demokratů. Přece v koalici s KDU-ČSL by prosadili jistě méně svého programu než v nějaké verzi opoziční smlouvy.

Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 31:

V 12/15/2006 7:58 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Velmi pěkně napsáno. Doporučuji odeslat nějakému deníku k otištění.

Ještě bych podotkl, pokud se správně pamatuji, že kdysi opoziční smlouva vznikla z toho důvodu, že lidovci požadovali po Klausovi ve vládě neúměrný počet křesel jejich volebnímu výsledku a ten na to odmítl přistoupit. Vůbec jsem se mu nedivil.

Jestli něco ODS může ublížit ve voličských preferencích, tak to co právě provedli, protože ten kdo nevolil tuto stranu z principu ale pragmaticky, musí být hodně znechucen.

 
V 12/15/2006 8:25 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Jsem pro to, aby sla CSSD do opozice. Muze tim jedine ziskat. Neuspini se ucasti na vlade s nacionalne populistickou ODS. Az se ODS znemozni, coz prijde zcela zakonite, vitezstvi bude drtive. Tedy samozrejme v tom pripade, ze nam zde ODS nezavede nejakou pravicovou diktaturu jihoamerickeho strihu.
Nechapu, proc se Paroubek do vlady tak tlaci. Daleko lepsi je ODS vymachat jeji rypak v tom co si v blizke dobe navari.

 
V 12/15/2006 10:35 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

pro Klokana - pro ČSSD by to asi bylo lepší, kdyby nechali ODS vymáchat čumák v tom, co udělají, ale třeba vedení ČSSD nejni až tolik nehumání, že by nechali stát poslat do sraček jen aby pak drtivě vyhráli....i když to si asi namlouvám:-))

 
V 12/15/2006 12:15 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To: Klokan
ČSSD si je vědoma toho,že v opozici ovlivní mnohem méně,než ve vládě s ODS a ani se tím netají. ODS to ví a proto v současné době hraje o všechno-nebo nic. Myslíš, že až tu bude pravicová diktatura jakéhokoli střihu, bude to lepší? Já tedy ne.Za Dalíkovy názory se ODS postavila prohlášením Topolánka.A na noc dlouhých nožů,na to také nějak nemohu zapomenout.

 
V 12/15/2006 4:01 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

A co takhle, že si ČSSD dokázala spočítat, že ODS na koalici s ČSSD nepřistoupí a nebude moci pak odpovědnost za průtahy svalovat na ČSSD. Byl to přeci jeden z argumentů ODS, kterým masírovala veřejnost.

 
V 12/15/2006 4:09 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Podtitulek tohoto blogu - slova pana Topolánka lze dnes považovat za legendární jedinou opravdu pravdivou věc, která z jeho úst kdy vzešla.

 
V 12/15/2006 5:09 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Proreformní vláda ODS+ČSSD+kdokoli jiný nemůže nikdy fungovat, stačí se jen podívat kolik reforem provedla ČSSD za 8 let - je to číslo velmi se blížící nule, ne-li nula.

 
V 12/15/2006 5:25 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Míchat ve vládě dohromady ODS a ČSSD je podle mého skromného přesvědčení totální hloupost. Výsledkem může být jedině nemastná neslaná vláda, která žádné reformy neudělá, akorát se bude hádat kdo za co může a že oni za nic nemůžou, protože ti druzí neudělali co slíbili (nebo naopak udělali přesně to, co slíbili).

To samozřejmě neznamená, že bych chtěl Topolánka za premiéra, ale alespoň by bylo jasné, kdo je za co zodpovědný. Konečně, vláda si stejně bez parlamentu ani ruce neumyje.

Jediným důsledkem současného "bezvládí" je tak poznání, že ČR je natolik stabilní a rozvinutá země, že může celkem úspěšně fungovat i bez vlády.

 
V 12/15/2006 6:27 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonym 4:01: Já bych řekl, že ČSSD skutečně počítala s tím, že ODS odmítne jakýkoliv větší kompromis.

 
V 12/15/2006 7:24 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To Tribun: Naprostý souhlas

 
V 12/15/2006 9:41 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Všímáte si, jak teď Paroubek řádí jako pominutý po tom, když mu ODS provedla to samé, co před tím provedl on ODS, když ze dne na den oznámil dohodu s Kalouskem? Dnes je to označováno socialisty jako zrada, krok ČSSD byl označován jako dimplomacie. Cha chá!

Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde.

Snad každý pravicový volič musí kvitovat s povděkem, že dobytci z ČSSD se ke korytům už nedostanou. A jak by si to přáli! Proč? Protože z jejich kontrolních funkcí plynula spousta financí! A navíc se teď začínají prošetřovat kauzy Grosse a Doležala, což pije krev levicové klice. Tomu chce ČSSD zabránit zuby nechty. Ta se vždy dokázala o svoje lidi postarat.

Čendo, víte vy vůbec PROČ za 8 let vlády nedošlo k žádné reformě? Reformy jsou totiž nepopulární a vedou ke snížení preferencí u méně inteligentní části voličů, kteří nechápou, že jsou reformy nutné. A protože je známo, že inteligence voličů ČSSD málokdy dosahuje trojmístných hodnot a protože politikou ČSSD není nic jiného než úspěch v dalších volbách, pak se není čemu divit, že za ČSSD k žádným reformám nedošlo a lidé, kteří o reformy usilovali, byli z ČSSD odejiti.

Nejlépe politiku ČSSD reprezentuje výrok pana exministra Škromacha, který prohlásil, že před volbami se žádné reformy dělat nebudou. Za takový výrok by na západě každý politik okamžitě letěl. V ČSSD ne. Tam je to totiž normální.

 
V 12/16/2006 1:27 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonyme vy se tu rozčilujete a bojíte se aby se ČSSD "nenapásla" jenže oni se pasou a to všichni a jsou to velcí kamarádi všichni, ostatně je to jen velké divadlo, v podstatě vyhovující všem - stejné peníze za 0 práce a hlavně 0 odpovědnost k voličům, lepší situaci jak vládnout a být v žitě a nemuset splnit ani niť z programu, protože to prostě nešlo-neměli jsme důvěru sněmovny. Co lepšího si můžou strany přát. Nelze stavět na vizi, že tam šel někdo z přesvědčení, něco pro nás udělat, to je stejná utopie jak věřit komunistům socialismus.

 
V 12/16/2006 3:38 dop. , Blogger ods řekl...

Anonyme, všímám si, že Jiří Paroubek a celá ČSSD se chová teď výrazně klidněji, než se tehdy chovala ODS. Můžete případně ukázat jak konkrétně řádí jako pominutý ? Možná nějaký citát máte?

Mimochodem Doležal je bývalý člen vedení ODS stíhaný za korupci. Vám asi šlo o Doležela.

Vaše poznámka o voličích levice a jejich inteligenci, dokazuje, že Váš kvocient je dvojmístný. Mimochodem kdysi tu bylo zmíněno IQ voličů ČSSD a ODS a v testu národa, kterého se zúčastnilo několik desítek tisíc lidí (čili mnohokráte více než používají agentury) vyšlo jako stejné.

Vy si asi nepamatujete na Václava Klause, který reformy také nedělal před volbami v 96. To co řekl Škromach, není politika levice, ale politický realismus praktikovaný všemi stranami na celém světě i u nás.

 
V 12/16/2006 3:59 dop. , Blogger ods řekl...

Tribune, reformy prováděné jednou stranou hrozí pemanentním reformováním, podle toho která vláda je akorát u moci. Je to sice čitelné, ale stabilitě státu to neprospívá. V sousedním Polsku levice udělala reformy, pak přišla pravice a je předělala po svém, pak znovu přišla levice a změnila je a teď je nová vláda národně pravicová, která samozřejmě také chce reformovat. A to, co chce reformovat samozřejmě že opoziční liberální pravice společně s levicí po dalších volbách slibuje změnit. Podobný kurs nejpravděpodobněji teď začal i na Slovensku, kde Fico vyhrál volby s jasným heslem, že reformy je nutno modifikovat. A v Maďarsku je to také stále o hesle, kdo ty reformy udělá/předělá lépe.

V Čechách je více klidu a racionality a předpokládám, že ve vládě velké koalice (bez zbytečných přívěsků) by se přece jen reformovalo. S kompromisem, ale zaručujícím, že budoucí změny nebudou vše stavět na hlavě. Protože jen reformy by v naší rozbouřené scéně byly pro voliče obou stran ospravedlněním jejich spolupráce a toho si myslím jsou politici dobře vědomi. Samozřejmě, že by to bylo až po delší době, jak by volič viděl, že opravdu ty reformy realizují a ne jen si rozdělují koryta. Ale možná přeceňuji rozum našich reprezentantů.

 
V 12/16/2006 12:46 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Sakra chlape vy ste ale magor! Co to tady plácáte za kraviny??? ČSSD za 8(!) let neprovedla žádnou reformu proto, protože se bála, že by přišla po volbách jiná strana, která by reformy zase anulovala? Proč teda vyhazovala lidi - odborníky, kterí chtěli reformy provést? Proč najednou Rath přestupem do ČSSD přestal usilovat o platby u lékaře? Proč nás EU už tolik let kritizuje za nedostatek reforem? Stále vám to nedochází?

Ale především - proč poslanec za ČSSD Miloš Melčák tvrdí, že by této zemi prospěla spíš vláda ODS než ČSSD? Proč říká, že byl uplácen Tvrdíkem, aby hlasoval podle názoru Paroubka a proč říká, že mu bylo vyhrožováno, když opustil klub ČSSD? Že by si to vše vymyslel? Stále nic???

Vždyť to jsou právě socialisti, kteří bortí pracné reformy - viz příklad Slovenska. Jak to, že to na Slovensku šlo a u nás ne? No protože na Slovensku nemají Paroubky a Škromachy, kteří se bojí reforem jako čert kříže.

Jen si volte tu svojí ČSSD, když si dokážete tak pěkně lhát do kapsy. Pak se ale nedivte, až dojde ke krachu veřejných financí. To pak nebudete už moct svédst na nikoho jiného než na sebe a na stranu, kterou jste sám volil.

 
V 12/16/2006 1:17 odp. , Blogger ods řekl...

Anonyme než začnete někomu nadávat do magorů, tak se naučte pořádně číst. Protože jinak sám vypadáte jako magor. To co jsem napsal o reformách byla reakce na Tribuna a spekulace nad výhodou velké koalice, takže s tím co píšete to nemá žádnou spojitost.

S tím Melčákem zacitujte, kde tvrdí to co říkáte, já četl jen výroky, že nechce velké koalice a že potřebujeme stabilní vládu. Ani slovo o tom, že by této zemi prospěla vláda ODS.

Podívejte, stejně tak mohu říci, že se ODS bojí reforem jako čert kříže. V parlamentu žádné nepředkládá a když může vytvořit proreformní vládu, tak raději na poslední chvíli couvne. A její hesla jsou jen pro zmanipulování voličů s reálnými plány nemají nic společného. Ale to je proto, že tu máme Topolánky, Langry a Julínky, pro které lhát je druhá přirozenost. Vyhovuje Vám Váš tón a Váš styl argumentace ? Jestli ano tak pokračujme. Jen si volte tu svoji ODS, když si dokážete tak pěkně lhát do kapsy. Pak se nedivte, že dojde k dalšímu krachu, jako již jednou došlo za vlád ODS. To jste nikdy nedokázali svést na někoho jiného a ani nedokážete, protože ODS a Václav Klaus nesli plnou zodpovědnost.

 
V 12/16/2006 1:33 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Každá doba má svá zaklínadla. Teď jsou zaklínadlem "reformy". A než se netušící prostáček probere a zjistí co to je, je nakrmen rovnou daní a dalšími lahůdkami, které ani nevěděl, že existují. Pár podobných zaklínadel: antikomunismus (jen na "očko";-), balíčky, privatizace... před r.89za komunistů: racionalizace, normalizace... Reformami si chce odS především posílit svou moc a těm ostatním...co po nich, stejně jsou to socky. Všechno tady již jednou někdy bylo, jen to má jinou podobu. A nakonec,...čssd má ve svém programu také reformy. Či snad ne? Tak si je, Tribune, laskavě také alespoň přečti. Dohoda mezi dvěma vítězi voleb, by možná snad i byla, jen kdyby chtěli oba. Pak by došlo jistě i na reformy.

 
V 12/16/2006 1:49 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

No vy ste teda případ! Já chápu, že melete z posledního, ale tohle... To vám fakt není blbý?

Vy jste nikde nečetl, že Melčák říkal, že by raději volil ODS než ČSSD? Jak je to možné?
http://ihned.cz/c4-10076530-19974920-00R000_d-melcak-dam-hlas-vlade-ods-kdu-a-zelenych
http://cesko.ihned.cz/c4-10070940-19968350-002100_d-melcak-byl-korumpovan-ods-podezriva-cssd-poslance
http://www.ct24.cz/index_view.php?id=194934

Na vaši reakci, kterou si právě připravujete, že HN a ČT24 jsou tajní agenti v moci ODS ani nebudu reagovat.

Podívejte, stejně tak mohu říci, že se ODS bojí reforem jako čert kříže.

No tak to říct nemůžete. Copak jste nečetl plán 7 statečných reforem? Copak neznáte chystané reformy penzijní, školství, zdravotníctví, veřejných financí a další a další, které jen čekají na to, až přestane Paroubek házet nové vládě klacky pod nohy a konečně přizná volební prohru? Copak byl někdy někdo z ODS vyhozen kvůli tomu, že chtěl prosazovat nějaké nepopulární reformy? Copak jste snad někdy slyšel z úst někoho z ODS říkat, že reformy nebudou, protože je před volbami? Copak nemáte na svých stránkách větu Topolánka svědčící o tom, jaké všechny reformy jsou připravené, že kdyby to lidé věděli, tak by je nikdo nevolil? Vždyť právě Langr a Julínek jsou spoluautory nejdůležitějších reforem, tak jak můžete říct, že tito lidé lžou? Copak to není právě Rath, který lže, když tvrdí, že Melčáka podplatila ODS? Copak to není právě ČSSD, která Melčákovi a Pohankovi vyhrožuje, když nebudou hlasovat podle Paroubka? Koho byste v ČSSD označil za tvůrce reforem? Martina Jahna?

Teď už snad chápete, že nemůžete vzít jakýkoliv argument, obrátit ho proti ODS a myslet si, že jste svou milovanou ČSSD očistil. Takhle to prostě nefunguje. V ČSSD je navíc špíny tolik, že to na nikoho svézt nemůžete.

K jakému krachu to došlo za vlády ODS? A nebyl náhodou u vlády kromě ODS i někdo jiný? He? To ČSSD tu již 6 let vládne prakticky sama. Ta se na nikoho vymlouvat nemůže.

A proč vůbec vytahujete ODS, když řeč byla o ČSSD? Já jsem ODS nevolil, takže jste zcela mimo. Vždyť ODS je podle vás ta nejhorší strana, kterou tu v každém článku kritizujete - neměla by snad být ta vaše slavná ČSSD lepší?

Příště od vás čekám nějaký duchaplný závěr jako např:
"Ale vždyť i Hitler se ve svojí NSDAP choval diktátorsky, tak proč to všichni vytýkáte Paroubkovi?"

 
V 12/16/2006 2:00 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

No jistě, ČSSD má reformy ve svém programu ..., ale už asi 8 let! Každý, kdo chtěl nějaké reformy prosadit byl ale okamžitě z ČSSD odejit.

A těd otázka pro hloubavé - proč asi?

Schválně - najde se zde nějaký volič ČSSD, kdo zná na tuto otázku odpověď?

A nebo zná snad nějaký volič ČSSD odpověď na otázku, proč pánové Pohanka a Melčák tvrdí, že byli upláceni a následně jim bylo vyhrožováno lidmi z ČSSD?

Ono to chce mít jen otevřené oči a zkrácené vedení a člověk hned chápe i souvislosti, které nejsou na první pohled zřejmé...

http://www.bohumildolezal.cz/texty/rs1190.html

 
V 12/16/2006 2:03 odp. , Blogger ods řekl...

Anonyme ve Vašich lincích není nikde formulace, že by zemi prospěla více vláda ODS než ČSSD. Melčák odmítal velkou koalici, kdy Vám to konečně dojde a přestanete lhát ?

Od ODS jsem toho četl a slyšel a skutek stále utek. Hlavně jsem slyšel slova Topolánka, která jsou mottem této stránky, můžete si je přečíst pod hlavičkou.

Pro mne je ČSSD méně milovaná, než pro Vás ODS.

Jsem rád, že jste mi vysvětlil, že ČSSD zde 6 let měla v parlamentu většinu a vládla sama. A nebohá ODS chtěla tak dobře, ale protože musela hledat podporu v parlamentu a u koaličních partnerů tak dovedla zemi ke krachu.

Mimochodem jsem rád pane Nejedlý, že se vracíte zpět k svému již ověřenému anonymovi a opustil jste profesorskou pózu.

 
V 12/16/2006 2:07 odp. , Blogger ods řekl...

Říkal jsem Vám pane Nejedlý, že dávání anonymouse.org pod linky je zbytečné, ale chápu, že jste na to v zápalu boje a zbytečného průhledného maskování zapomněl.

Mimochodem neziskové nemocnice byly reformou a to velikou, jen nebyla podle scénáře ODS, tak se o ní mlčí. To, že neziskové nemocnice výborně fungují i třeba v USA se nějak zapomíná.

 
V 12/16/2006 3:45 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonyme ve Vašich lincích není nikde formulace, že by zemi prospěla více vláda ODS než ČSSD.

A z jakého asi jiného důvodu by Melčák prohlašoval "ČSSD má umožnit vládu ODS"?
http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=309198

Od ODS jsem toho četl a slyšel a skutek stále utek.

Voila! A od teď tedy může kdokoliv z ČSSD lhát jak chce a my mu to promineme, viďte pane ods! Vaše myšlenkové pochody jsou tak krásně naivní... Proč pořád utíkáte k té ods? Máte nějakou psychickou fixaci na ods? Nebo opravdu nedokážete obhájit tu svou ČSSD větou, ve které není ODS?

Pro mne je ČSSD méně milovaná, než pro Vás ODS.

Já jsem ODS nikdy nevolil, takže se opět mýlíte. A navíc netuším, jakou to má souvislost.

A nyní bych chtěl upozornit všechny zdejší čtenáře na jednu skutečnost - pan ods mi neodpověděl ani na jednu otázku a opět nezklamal a začal omlouvat ČSSD poukazováním na domělé a nekonkrétní viny ods. Holt kde chce psa bít...

Co se týče neziskových nemocnic - proč myslíte, že tolik ředitelů nemocnic a primářů se tak ostře proti nim postavilo, že by nebylo možné nemocnice vůbec vést?

Co se týče anonymizeru - začal jsem jej používat, když jsem zjistil, že jej tu používal i někdo jiný, s kým si mě tak humorně pletete. Jen pro vaši informaci - odkaz na anonymizer já nikam nepřidávám přidává se sám, takže jste opět tradičně vedle jak ta jedle... :)

 
V 12/16/2006 5:12 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonymní pane Nejedlý, pan Melčák říkal proč proč přemýšlí o podpoře menšinové vlády ODS a nebylo to proto, že si myslí, že je lepší než vláda ČSSD, ale že je lepší podle jeho názoru než velká koalice. Takže než tu příště budete lhát, tak si to ověřte.

Vy jste psal co ODS vše udělá a slibuje a na to jsem reagoval, tak mi zase nic nevkládejte do úst. Nevěřit ODS je mé právo a mám proto své důvody. Abych teď pohovořil Vašimi slovy, Vy teď vykřiknete, že miluji ČSSD jako vždy a že ČSSD je zlá, ale o tom já nepsal.

Stejně jako Vy víte co já miluji, tak já vím co milujete Vy a je to ODS.

Na Vaše otázky jsem již odpověděl mnohokráte v říjnu. Jestli Vám to Vaše genialita dovoluje, tak využijte archív a oživte si paměť. Ale pokud infantilní výkřik "neodpovídáte mi teď, takže jsem vítěz" Vám postačuje, tak s tím nic nenadělám. Možná byste už mohl vypnout svoji zaseklou desku "a proč neplivete na ČSSD" a přijít s konkretními argumenty k tématu.

Co se týče neziskových nemocnic, tak nerozebírám samotný zákon, jen připomínám, že to byla reforma a to velmi výrazná. A udělaná ve volebním roce (doporučuji teď přejít na argumentaci, že je to důkaz na ulhanost Škromacha).

Geniální pane Nejedlý, který jste samozřejmě zde úplně nový. Když surfujete na anonymizeru, tak to neznamená, že musíte v něm podávat i linky, je to věc pár vteřin, ale to jistě takový génius ví. Navíc anonymizer není žádná ochrana, ale to je už úplně jiná věc. :)

 
V 12/16/2006 6:33 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tahle diskuze fakt nemá cenu. Vám nějak o víkendu vypíná mozek.

Jak víte, co si pan Melčák myslí? Jasně řekl, že podporuje vládu ODS na místo ČSSD, že by to měli udělat všichni poslanci za ČSSD a že se další brzy přidají. Vše ostatní jsou spekulace. A tohle vyjádření snad mluví za vše. Proč myslíte, že vystoupil z poslaneckého klubu ČSSD? Proč tvrdí, že byl uplácen Tvrdíkem a že mu lidé z ČSSD vyhrožovali a snažili se ho zdiskreditovat - stejně jako v případě Pohanky? Na to už odpověď neznáte, že?

Vaše věštectví ohledně mých volebních preferencí jsou jako obvykle zcela mimo.

Stále nechápu, s kým si mě to pletete, asi v tom už máte zmatek. Nejspíš vám nedochází, že s vámi může nesouhlasit i více lidí. Že vy jste jedináček!

Ano, "reforma" zdravotnictví byla reforma velmi výrazná - výrazný krok k socialismu. Proč myslíte, že ji ČSSD nedokázala prosadit? Proč se proti ní prosadilo tolik odborníků? Na to už opět odpověď nemáte, že?

A co se týče toho anonymizeru, psal jsem vám to zde již dvakrát, proto si nemyslím, že to potřetí pochopíte. Ale zkusím to polopatě:

Všechna formulářová data odesílaná metodou POST jdou na anonymizer, kde jsou přes regulární výraz detakovány všechny URL zapsané jako atribut HREF v tagu A a tato URL jsou automaticky doplněna o odkaz na onen anonymizer. A teď mi prosím poraďte, jak toto během "pár vteřin" odstraníte. Jsem MOC zvědavý...

 
V 12/17/2006 2:30 dop. , Blogger ods řekl...

Anonymní nejedlý, já vím že to nemá cenu a už jsem Vám to říkal. Jestli nepřijdete s něčím novým, než s Vaší dávkou lží a polpravd, tak nevidím důvod již po x-té se opakovat.

Vy jste lhal, že Melčák něco tvrdí, já Vám připomenul, že lžete. Stále čekám na citát, kde Melčák prohlašuje, že vláda ODS prospěje více této zemi než vláda ČSSD. Dokážete mi ho konečně dát, nebo své lži hodláte balit pořád do různých omáček ?

Mé věštectví je přesnější než Vaše.

Já si Vás s nikým nepletu, vím kým jstte a proto mne Vaše misionářství bez obsahu a nových argumentů pouze rozesmívá. Ale já vím, jste vítěz, tak si to užijte.

Již dvakrát ? Hmm panu anonymous jsem to připomenul pouze jednou. Ale nu což, chápu že znovu v rámci boje Vám to pravicový génie uniklo.

Takže na viděnou pane anonymní profesore co jste zde poprvé. Znovu "navždy" odejdete pobouřen cenzurou či nedostatkem věcných reakcí? Už jste po x-té smazal své oblíbeneé ?

 
V 12/17/2006 2:40 dop. , Blogger ods řekl...

A mimochodem pane stále nový anonymní profesore nejedlý, problém není ve Vašich názorech, problém je v tom, že Vaše polopravdy a lži se snažíte vnucovat stále v různých vtěleních. Velmi si vážím třeba Čendy, který ačkoliv má úplně jiný pohled na věc na většinu tématů, tak ho má vždy k věci, nevyskakuje jako Vy s výkřikem v rozhovoru o fialové barvě plotu, že ČSSD je zlo a levicoví voliči jsou idioti.

 
V 12/17/2006 8:07 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Koukám, že pan Nejedlý se zakousl i sem a snaží se nás otrávit.

Proč se proti ní prosadilo tolik odborníků?

Vy sám jste jistě také odborník (pokud jste si, pane profesore, neráčil všimnout) a také brojíte proti čemukoliv, v čem je slovo Paroubek, Rath či ČSSD, i kdyby to byla zrovna vaše lednička. Většina odborníků je placených vlivnými a bohatými lidmi, jinak je v televizi ani neuvidíte. Ona ta většina je vlastně fiktivní, protože není znám názor všech odborníků - on je problém i s definicí pojmu odborník, což jistě sám velice, ale velice dobře víte, pane profesore.

Je známo, že každý štamgast se v okamžiku pozření půllitru piva stává odborníkem na problematiku piva, při sledování fotbalového zápasu je rázem odborníkem na fotbal a po přežité návštěvě tchýně i expertem přes ženskou krásu. Vy jistě namítnete, že to jsou jiní odborníci - z lidu. Ale kdo volí - lidé nebo odborníci? Volí oba. Oba mohou mít svůj názor. A každý se může mýlit nebo i lhát. Odborník využívá toho, že má více faktů, než normální člověk - ale někdy toho také zneužívá. Myslí si, že mu to my, lidi, všechno spolknem. Já teda ne. Jaký je váš názor?

I kdybyste nebyl ten nejedlý pan profesor Nejedlý, mám k vám jednu prosbu:
Žijeme ve svobodném demokratickém státě (pořád ještě).
Náš stát se jmenuje Česká republika a je dán Ústavou.
Součástí Ústavy je i Listina základních lidských práv a svobod.

V ní mimochodem stojí, že každý máme právo na svůj názor a že nikdo nesmí být dikriminován na základě svého přesvědčení atd.

Bohužel vaše vystupování zde tato práva vůbec nerespektuje. Tváříte se, že jste pán všeho a že my jsme idioti, cituji některé vaše výlevy:
No vy ste teda případ! Já chápu, že melete z posledního, ale tohle... To vám fakt není blbý?

Příště od vás čekám nějaký duchaplný závěr jako např:
"Ale vždyť i Hitler se ve svojí NSDAP choval diktátorsky, tak proč to všichni vytýkáte Paroubkovi?"


Sakra chlape vy ste ale magor!

A dalo by se pokračovat i z vašich minulých životů atd. Typický volič ODS se ukazuje v celé své kráse.

---

Při pročítání vašich komentářů jsem narazil ještě na dvě věci, takže telegraficky zareaguju:
1) Ano, na Slovensku nemají Škromachy. Ale mají tam chudobu způsobenou pravicovými reformami.
2) Hospodářství v r. 97 vykazovalo pokles, podniky se zavíraly a prouštěli se lidé. Klaus nechtěl odejít, tak ho museli odkopnout (tzv. sarajevský atentát), jinak bychom se z těch ... dodnes nevyhrabali. Po geniálním Klausovi to musel napravit pan Tošovský. A ve vládě s panem Klausem nebyla ČSSD, ale snad jen lidovci.

Váš Bohuslav Patočka

 
V 12/17/2006 10:52 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Zajímavý článek, bohužel pravdivý:http://zvedavec.org/naokraj_1852.htm?PHPSESSID=bdb268d29ff75f1368e2584e3680e514

 
V 12/20/2006 6:45 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Když jsem přeskočil všechny ty urážky a nic neříkající řeči o věštectví a pod., tak jsem se z vaší reakce vůbec nic nedozvěděl.

Mohl byste mi tedy alespň odpovědět na JEDNU otázku, když už na žádnou jinou - jak přimět anonymouse, aby nevkládal odkaz na sebe při vkládání odkazů do diskuze, což jste říkal je věc na "pár vteřin"?

Děkuji.

A zkuste prosím vynechat ty urážky a nadávky, tím nikoho nedojmete, jen pokukážete na svou úrověň a na obecně na úroveň levicových voličů...


Bohuslav Patočka ... není k věci a osobní útoky mě nevzrušují, takže ignoruji...

 
V 12/20/2006 10:40 odp. , Blogger ods řekl...

Použijte jiný anonymizér pane anonymní Nejedlý. Vaše neustálé urážení ukazuje jakou úroveň?

 
V 12/20/2006 10:52 odp. , Blogger ods řekl...

Navíc při novém vnucování Vašeho guru Kříže v článku výše jste to už dokázal, bravo pane anonymní Nejedlý.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka