sobota, prosince 23, 2006

Ivan "Hrozný" Langer

Neviditelný pes přinesl zamyšlení (původně psané pro think tank ODS CEVRO kde je Ivan Langer předsedou) našeho drahého ministra vnitra nad balkanizací české politiky. Je jasné, že za vše jako vždy může ČSSD.

Prvním argumentem pro tuto teorii je údajná příprava vraždy plukovníka Kubiceho. To, že tento plán prý vznikl až letos a již v loňském roce byl pan Doležel odvolán z funkcí v ČSSD a od dubna měl pozastavené členství ve straně nijak nebrání Ivanu Langrovi ho s naprosto jasným cílem neustále napojovat na Jiřího Paroubka. Je docela zajímavé, že další člen "vražedného" doleželova gangu, čili starosta Péťa, byl propuštěn z vazby...

Jestli toto je téměř korunním důkazem balkanizace naší politiky, tak čím je například korupční aféra člena vedení ODS Doležala nebo odsouzení exprimátora Volfa či člena oblastní rady ODS Miroslava Langra. Dokonce v prvním případě ODS dlouho schovávala hlavu do písku a obviňovala ČSSD z politických kauz, o nějakém automatickém odsouzení či vyloučení podezřelého nebyla vůbec řeč. Navíc členové ODS nějak neustále zapomínají na zvláštní vazby svých politiků s jednou z nejkrvavějších afér v historii samostatné České republiky. Pan Langer by mohl na to pamatovat, zvláště když strávil jistě příjemnou dovolenou na Kilimandžáru s Vratislavem Kutalem odsouzeným později na deset let za přípravu vraždy novináře a sérii výbuchů.

Dalším argumentem pro ministrovu teorii je samozřejmě Jiří Paroubek. Ten údajně zakotvil ČSSD ve slepé uličce, ale prezident jeho styl prohlédl a nepřistoupil na hru s přeběhlíky. Když si poslechneme poslední výroky Václava Klause, tak se zdá, že s hrou, stylem a přeběhlíky má problém asi někdo trošku jiný. Ona i ta slepá ulička je trochu zvláštní, když v naší realitě znamená zdvojnásobení preferencí a neustálé přátelské konzultace s lidovci, které málem umožnily vznik menšinové vlády s tolerancí KSČM.

Posledním ministrovým výkřikem do tmy je neustále omílaná lež o tom, jak Jiří Paroubek zatáhl do české politiky zlo, zákeřnost, vulgaritu a urážky o kterých jsme dříve neměli ponětí. Politici ODS stejně jako i s nimi spříznění novináři se snaží metodou Josefa Goebbelse nás tisíckrát přesvědčit, že musíme mít špatnou paměť. Výroky o grosstapu, autistech, lhářích, podvodnících, loupežnících nebo porovnávání ČSSD s NSDAP padaly z úst modrých reprezentantů mnohem dříve, než se Jiří Paroubek stal premiérem a později šéfem sociálních demokratů. Ale to byla jistě věcná argumentace západního stylu a ne aktuální vulgární balkánské urážky Jiřího Paroubka, který na adresu svých politických oponentů nikdy neházel takovou špínu, jakou na něho neustále kydají čelní představitelé ODS.

--------------------------------

Všem čtenářům těchto stránek děkuji za přízeň a přeji příjemné strávení Vánoc, veselého Silvestra a co nejúspěšnější vstup do Nového Roku. Další příspěvky se objeví nejpravděpodobněji až někdy na konci prvního lednového týdne.

Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 7:

V 12/24/2006 12:05 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Drobna chybka, Kutal se nejmenuje Vladimir, ale Vratislav.

 
V 12/24/2006 12:09 odp. , Blogger ods řekl...

Děkuji, opraveno ani nevím jak se to tam dostalo.

 
V 12/25/2006 4:30 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Langer je špína.

 
V 12/25/2006 11:27 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ještě bych připoměl, jak poslal policisty se samopaly do ulic.
Nejlepší na tom bylo, že v ten židovský svátek se nejvíce oslavoval v pátek večer, a vláda "urgentně" zasedala až potom v noci na sobotu. A dále teroristé chtěli prý zautočit na nejstarší synagogu. Ale dnes se najvíc židovských věřicích schází v uplně jiné.
Opavdu by byli muslimští teroristé tak bylbý? Nebo to bylo cvičení na něco uplně jiného?

 
V 12/27/2006 4:11 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

No ono šlo o takovou reklamní kampaň s cílem odvrátit pozornost, upoutat diváka,nečím co tu ještě nebylo, konečně jsme si to zaplatili... Když teroristé viděli tu frašku, tak se určitě tak lekli, že na místě zdechli... Čo bolo to bolo těrazky su majorom....

 
V 12/28/2006 4:12 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To Elf:Zkuste to porovnat s OTčkama před Svobodnou Evropou :o)Některé tam ani nedojely :o)

 
V 12/28/2006 5:21 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

cenda: Já je tam neposlal :-) Hlavně proti utoku ze vzduchu jsou velice účiné :-)))
Spíše by mě zajímalo, koho napadlo nastěhovat doprostřed Prahy redakci "nezávislého rádia financovaného americkým kongresem".

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka