čtvrtek, února 08, 2007

Přeběhlík, korupce a média

Přeběhlictví je v politice bohužel dosti běžný jev a pokaždé vyvolá hodně emocí. Strana, která z něj získává, vždy dokáže vysvětlit, jak je zrovna v tomto případě vše čestné a morální, ačkoliv dříve přeběhlictví zatracovala od rána do večera. Strana, která přeběhlictvím utrpí, zase pokaždé vykřikuje o korupci a nečestnosti, ačkoliv dříve s "nečestným" hlasem neměla větší problémy. Tak vždy bylo a asi tak vždy bude.

Zajímavější je spíše sledovat reakce našich odvážných novinářů. Aktuálně můžeme v médiích najít de facto dva přístupy. Jeden vysvětluje, jak svoboda poslance je vším a my do parlamentu volíme dvě stě nezávislých kusů vědomí a svědomí, které nějaký volební program a členství ve straně, díky které se objevili na volebních lístcích, vůbec nemusí zajímat. Druhý zastává stanovisko, že je cosi shnilého ve státě českém, a že existuje velké riziko přinejmenším politické korupce.

Bohužel, když zalovíme v paměti, tak ještě před půl rokem mezi názory novinářů a komentátorů v drtivé většině vítězil druhý přístup. O nějaké svobodě vykonávání mandátu nebylo ani vidu ani slechu. Jakékoliv možné a pečlivě hledané, ačkoliv nikdy nenalezené, riziko přeběhlictví bylo tím nejhorším, co naši zemi může potkat a každý možný přeběhlík (kterým byl kdokoliv, kdo jen projevil nemainstreamový názor) byl okamžitě podezřelý z korupce, nebo dokonce se spekulovalo o nějakých zákulisních, možná i kriminálních nátlacích.

Podobné je to i s výroky politiků směrem k přeběhlíkům. Dnes když si politik stěžuje na korumpovanost přeběhlíků, je okamžitě pranýřován objektivními novináři, že něco takového se přece bez důkazů dělat nesmí a že je to jen štvaním nevinných lidí. Když ale před půl rokem jiný politik vykřikoval o osmatřicítkách u hlavy, vydírání a korupci, tak to žádného z komentátorů nezaujalo, spíše se sami rozplývali v podobných spekulacích.

Ale asi se jedná o úplně jiné situace, které nelze srovnávat a jejich odlišnost dokáže pochopit pouze brilantní mozek zmíněných novinářů.

---------------------

Boží Komunikace

obrázek poslal Fudzijan

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 52:

V 2/08/2007 10:35 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Přišlo mi mejlem, pošli dál:

Stydím se za svého premiéra
1. Stydím se za člověka, který zdvihá prst v Poslanecké sněmovně. Dává tím najevo opovržení ostatními poslanci. 2. Stydím se za člověka, který nerespektuje vůli lidu a mocensky se snaží rozhodnout o radarové základně. Dává tím najevo opovržení lidmi žijících v této zemi. 3. Stydím se za člověka, který se postaví proti zpřísnění zákazu cigaret na veřejných prostranstvích. Dává tím najevo opovržení nekuřáky nejen u nás, ale ve všech zemích, kde už zákaz kouření existuje. 4. Stydím se za člověka, který nemá vyřešený svůj vlastní život. Dává tím najevo opovržení lidmi, pro které slušnost, morálka, věrnost, pravdomluvnost nejsou prázdné pojmy.

 
V 2/08/2007 10:38 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Já se za něj nestydím. Nestojí mi za to...

 
V 2/08/2007 11:15 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Pokud jde o ten stud, rozhodně se nemíním stydět za člověka, který se chová ve funkci premiéra jako buran a sám nemá ani špetku studu. Ten, kdo se díval na dnešní interpelace, mohl si o tomto člověku udělat ten správný úsudek. Pan Topolánek udělal z vážné věci estrádu, místo věcných odpovědí na otázky se snažil upoutat trapně pozornost na sebe a být za každou cenu vtipný. Možná by se mu to i podařilo, kdyby se ovšem nejednalo o poslaneckou sněmovnu! Tolik arogance a sprostoty nám ve sněmovně předvedl naposledy snad pan Sládek! Ten ovšem nikdy, bohužel narozdíl od pana Topolánka, nedělal kašpara z pozice předsedy vlády... Jsem přesvědčen, že stydět by se měl v první řadě pan Topolánek, ne my...

 
V 2/08/2007 11:26 odp. , Blogger ods řekl...

Mne překvapuje, že tento čestný a přímý chlap si neustále dělá srandu z celého národa svým přihlouplým vysvětlováním, jak vztyčený prostředníček znamená "Kalousku jsi jednička." Myslím si, že tentokrát mu to snad nevěří ani nejtvrdší voličské jádro ODS.

 
V 2/08/2007 11:39 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

On se to bohužel pan Topolánek nesnaží národu ani tak vysvětlit, jako spíš dát mu jasně nasrozuměnou, že pokud to on jako předseda vlády řekne, tak to tak taky je a on o tom nemíní diskutovat, i kdyby se celý národ stavěl na hlavu. Svým dnešním vystoupením ve sněmovně to dal jasně najevo s arogancí sobě vlastní! Vrcholem všeho byla reakce na Rathovo popíchnutí týkající se jeho špatné znalosti historie, když si přitom Topolánek sám naběhl tím, že mluvil o něčem bez patřičných znalostí. Jeho reakce, na kterou se zmohl (že z tisku ví, že dobře mířená facka stojí jenom tři tisíce), byla opět pouze ukázkou jeho ubohosti...

 
V 2/09/2007 12:04 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Topolánek je Topolánek - člověk, se kterým se část voličů ODS může plně stotožnit. Ta největší spodina. Inspiruje je, kam to mohou za vlády ODS dotáhnout. A také jim ukazuje, že jak se chovají oni, je normální a správné.

 
V 2/09/2007 12:44 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Jestli k tomu mohu něco poznamenat - tak ta spodina je lobby a "elita" v čele s Topolánkem jen jejich nastrčenými loutkami... lobby tahá za nitky - loutky plní úkoly.

 
V 2/09/2007 6:51 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Až si tohle přečte pan Nejedlý tak to bude šrumec jak je ten Paroubek zlý...........

 
V 2/09/2007 9:13 dop. , Blogger Tribun řekl...

Celý český veřejný prostor je tragicky poznamenán dominantní rolí stereotypů ve vnímání světa. Náš svět je vykreslován, a tedy i vnímán, jako polarizovaný, rozdělený na "dobré" a "zlé", přičemž dělící čára mezi dobrem a je jednoduché "my" a „ti druzí."

Skutky nejsou děleny na správné a špatné podle toho, jaké jsou samy o sobě, ale podle toho, kdo je koná.

Dění na české politické scéně posledních měsíců, ale nejen na ní, je toho důkazem. Namísto hledání shody a způsobů, jak společně čelit výzvám, které před nás klade Život, neustále se vede boj na život a na smrt proti nepříteli, který je o to stašnější, oč méně je skutečný. Kdybych to měl personifikovat, tak Paroubek dělá vše špatně, protože je Paroubek a Topolánek dělá vše dobře, protože je Topolánek. Je jedno, co kdo z nich udělá, nikdy nemůže vystoupit z role, kterou jim ve své zvrácené potřebě jednoduchého a přímočarého světa určili lidé. Voliči, uctívači, zaklínači, novináři, ...

Páni nahoře pouze důsledně využívají ke svému prospěchu prostor, který jim "demos" vytváří tím, jak ochotně se odevzdává to jejich područí, omlouvá jejich chyby chybami jiných, a ve strachu před odpovědností za vlastní rozhodnutí za sebe raději nechává rozhodnout je. Lid se rád vzdá své svobody výměnou za nepřítele, kterého může nenávidět a na kterého může svádět svá vlastní neštěstí, za které si však většinou může sám. Jenže toto si připustit, to chce odvahu.

Jsem přesvědčen o tom, že animozita mezi Paroubkem a Topolánkem je jenom slabým odleskem nenávisti, kterou lze sledovat mezi jejich stoupenci. Pokud snad mají Topolánkovi stoupenci ve své zlobě momentálně vrh, je to pouze proto, že pravice je dnes v módě a tak se k ním připojili všichni ti, kteří ve své vlastní slabosti hledají nějakou moc mimo sebe, které by mohli sloužit, výměnou za pocit vlastní síly a důležitosti, který se jim dostane. Třeba tím, že je jim ponechána možnost po libosti týrat a urážet ty, kdo se nemohou účinně bránit. Lůza není ani pravá, ani levá. Lůza je lůza a vždy si instinktivně vybere tu stranu, která jí umožní se realizovat. Je však velkou chybou takové strany, že se od lůzy nedokáže distancovat a naopak občas přebírá její způsoby, aby se jí zalíbila.

 
V 2/09/2007 10:45 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

tribun: Výstižně řečeno. Tohoto příspěvku je do diskuze škoda, zasloužil by si zveřejnit spíš jako článek...

 
V 2/09/2007 11:02 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Tribun má dar napsat nádherné věci, jen tak z hlavy. Já něco vymýšlím aspoň týden (Náhlé osvícení se dostaví jen občas).
Politici jsou podobni mafiánům, požedující platbu za "ochranu". Napadlo mě to v souvislosti ze základnami, protože jsme strašeni, že pokud nebudeme s americkou "ochranou" souhlasit, tak že přispějeme k růstu síli teroristů. Platba bude provedena vlastním územím a svobodou obyvatel v okolí.
Těch nejrůznějších "ochránců" by se našlo mnoho. Je zvláští, že žádný politik neslibuje masové vraždy. Vždy je zaslužný boj proti nepříteli, kterým chráni všechny slušné a poctivé lidi.

 
V 2/09/2007 11:33 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Tribun: Opravdu umíte vyjádřit v několika větách podstatu problému. Děkuji za velice příjemně strávenou desetiminutovku :-)

 
V 2/09/2007 1:29 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Socialistická internacionála musí zvítězit!

Proletáři všech zemí spojte se v boji proti buržoazním vykořisťovatelům ze západu!

Paroubek je naše, máme, Paroubek je naše táta!

Se sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak!

Vivat ČSSD, vivat KSČM!!!

 
V 2/09/2007 1:33 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Jako nejvyšší ubohost vidím, když se pod článkem o zkorumpovanosti novinářů probírá, jak nějaký politik nemá vyřešený svůj vlastí život (co je komu do toho), nebo jak opovrhuje nekuřáky. Není težké si domyslet, že v opačném případě by byl pan Topolánek označen za člověka, který "opovrhuje kuřáky". Kdepak je místní správce, který by tu udělal pořádek a smazal všechny příspěvky, které se netýkají tématu?

Znáte to hezké přísloví kdo chce psa bít...?

 
V 2/09/2007 2:15 odp. , Blogger ods řekl...

Nejedlému 1:29 odp. 1:33 odp., Vy nebudete rozhodovat o pořádku na těchto stránkách. Doufám, že mi hned pane Nejedlý vysvětlýte již znovu podepsán jako malloc, že jste tu vůbec nebyl a budete si hrát na nového pobouřeného čtenáře. Bohužel v době, kdy se objevily 3 Vaše příspěvky (jeden ještě v článku Klid a pohoda přijde s každou vládou, tak se zde pohyboval jen jeden čtenář z jedním IP).

 
V 2/09/2007 2:52 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Kdo je Nejedlý?

 
V 2/09/2007 3:10 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Vy nebudete rozhodovat o pořádku na těchto stránkách.

Já zapomněl, že socialistická pravidla platí jen pro někoho. Moje chyba.

Podpis anonymous se vám nelíbí a když si zvolím nějaký nick, tak také ne. Holt není na světě ten, kdo by se zavděčil všem... :)

P.S. Neuhodnete, kolik lidí z naší firmy vám píše příspěvky... :)))

 
V 2/09/2007 3:29 odp. , Blogger ods řekl...

Pane Nejedlý to máte firmu v Holandsku (pro předchozí tři příspěvky), která pro nejnovější tři příspěvky se přesunula do Čech ? A nebo všichni sériově na Váš povel přehazují proxy ? :)))

A mimochodem pane profesore ve firmě s klony, kde se co pár minut mění ip adresy, víc už na toto téma zde psát nebudu. Důvod je jednoduchý, chcete znovu klasicky přesunout diskusi, aby byla nečitelná.

 
V 2/09/2007 5:17 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

:))) Přehazování IP adres.

Člověče, vy jste fakt s prominutím neuvěřitelně vtipný. :)

 
V 2/09/2007 5:55 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ohledně přeběhlíků je zajímavé, že dosud nikomu až tak moc nevadili ať již byli z jakékoliv strany.

Od dob Paroubka se ale mnohé změnilo, a tak se nyní přiravuje zákon proti přeběhlíkům, aby se již příště nemohlo stát, že někdo vysloví jiný názor, než má neomylný předseda...

Bohužel by ani platnost podobného zákona neznemožnila Topolánkovi sestavit vládu. To by totiž musel platit zákon proti blbosti, a to bychom přišli o většinu levicových poslenců...

 
V 2/09/2007 7:46 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Podle mého názoru je přeběhlictví tím nejmarkantnějším projevem úpného ignorování vůle voliče. I když jsou poslanci vyjmenovaní na voličském lístku, přesto naprosté většině voličů jejich jména nic neříkají a tak je jasné že se do parlamentu dostávají pouze díky hlasům které voliči dávají straně. Kdyby od nich volič neočekával už nic dalšího tak určitě předpokládá to že budou setrvávat ve straně na jejíž kanditátce jsou, ať už se to týká kterékoli strany. Pokud poslanec přeběhne k jiné, znamená to že ignoruje výsledek voleb a z voliče dělá bezvýznamnou nulu.
Co se týká hlasování, tak si myslím, že by každý poslanec měl respektovat vůli svého klubu v těch málo případech kdy se skutečně klub usnese na jednotném postupu a jemu se nepodaří, má li jiný názor, přiklonit většinový názor klubu na svou stranu. V ostatních případech by samozřejmě měl hlasovat dle svého přesvědčení po té co si danou problematiku prostuduje a případně prokonzultuje s odborníky.

 
V 2/09/2007 8:34 odp. , Blogger Tribun řekl...

Vidím, že anonyma přehazování IP adres velice pobavilo. Nevím, jestli se směje nám, nebo sobě, ale třeba mu zmrzne úsměv na rtech, až mu povím, že to není zase tak nemožné, jak se nám snaží namlvit. Stačí totiž mít terminálový přístup na několik dalších počítačů (kdekoliv na světě) a komentář zadat z tohoto počítače. To je najednou rozličných IP adres, že? A to nemluvím o hrátkách s DHCP, NAT a všemi těmi nastaveními sítě, o kterých se nám laikům ani nezdá.

Tak a teď se budu chvíli smát já, alespoň do té doby, než mi někdo dokáže, že se mýlím.

Omlouvám se za technické okénko, doufám, že to bude poslední a napříště se již bude diskutovat k tématu.

 
V 2/10/2007 8:16 odp. , Blogger ods řekl...

Tribune, v tomto případě pan Nejedlý napsal tři příspěvky z jednoho IP (holandského), aby mi o hodinu později vysvětlil ve dvou identitách z jiného stejného IP (českého), jak vše je firmou (je to pan profesor), která tak ráda zde diskutuje. Proxy a cookies se občas prostě nemají rády ....
Myslím, že bude teď opatrnější, ale stejně se pravidelně prořekne a hlavně jeho styl je nezaměnitelný. Mně jen fascinuje, jak liberální génius a profesor si myslí, že všichni kolem něho jsou idioti...

 
V 2/10/2007 8:53 odp. , Blogger ods řekl...

Kamile, problémeme je to, že poslanci z některých stan pokuc by chtěli podpořit jiné řešení, tak jsou nechutní zrádci (viz třeba usnesení klubu lidovců o strannické poslušnosti, které nikdo nikdy nekritizoval). A poslanci jiných stran jsou konstruktivní vězni svědomí, ať se kolem toho line jakýkoliv zápach.

 
V 2/10/2007 9:05 odp. , Blogger ods řekl...

A k Nejedlému stylu, mne jen těší, že české firmy po hrůzovládě posledních osmi let mají tak špatně, že zaměstnávají zaměstnance, kteří se z pobočky v Beneluxu dostanou během hodiny do Čech a mají navíc tolik volného času, že stihnou ještě bojovat s krutými socialisty v práci (kdybych byl jako organizátor demonstrací proti Paroubkovi pan Jehlička, tak bych měl okamžitě je udat zaměstnavateli http://www.socdem.info/magazin/2006/06/13/leos-paclik-fasizoidni-pravice/).

 
V 2/10/2007 11:39 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tohle mě opravdu rozesmálo. Je to z http://www.modre-bratrstvo.unas.cz/

Ptáte se, jak by se asi dal co nejlépe a nejstručněji charakterizovat typický volič ODS? I když je následující článek myšlen spíše jako parodie, přesto je jisté, že se v něm mnozí voliči ODS (a to včetně stylistiky a pravopisu) poznají....


Volím ODS, protože jí věřím, že to s náma myslí dobře. Její představitelé, jako je pan Tlustý, Langer, Nečas nebo Říman jsou velice zkušení politici, kteří tu jsou již od počátku 90. let. Nevím, kdo tehdy nechal rozkrást naší zemi v polovině 90. let, ale určitě to nebyl můj nynější milovaný prezident Václav Klaus a jeho ODS. Mé jazykové schopnosti jsou velmi bohaté, úplně nejčastěji a nejraději ze všeho používám výrazy KSČSSD, Pablbek, Bradavice, Prase, atd. Myslím si, že socani potřebují pořádně dostat přes držku, protože si to zaslouží. Říkali to přece v televizi NOVA, že důvěryhodný a otřískaný policajt pan Kubice má na to důkazy. Jen tak mimochodem - Nova a Prima jsou mé nejoblíbenější televizní kanály, zejména Reality Show Big Brother, Vyvolení, nebo Bar, to je žúžo, to jsou pořady, které fakt můžu! Bodejť by ne, tento televizní žánr k nám přece přišel z mnou milovanou stranou tolik obdivovaných Spojených států Amerických, no ne? Že suprman Kubice má opravdu důkazy, to psali také v Mladé Frontě a v Lidových novinách, v našem nezávyslém tisku, jehož zpravodajstvý je vždy oběktyvní a pravdivé. Vždyť k největším krytykům sociální demokracie a toho jejího hnusného vůdce Pablbka patří přece také pan redaktor Karel Steigerwald, který by nikdy v životě nenapsal vůbec nic do komunystyckého tisku před rokem 1989 a už vůbec by se nikdy v životě nesnížil k tomu, aby podepsal něco jako byla komunistická Anticharta. Kromě Steigerwaldovy Mladé fronty a Lidových novin pak čtu velmi rád také Blesk a SuperSpy. Nejčastěji mně můžete potkat na internetových diskuzích, zejména pak na portálech idnes.cz nebo aktualne.cz., anebo také na demonstracích za odstoupení toho hnusného odporného Pablbka. Ony slavné demonstrace, na nichž skutečná účast vůbec, ale opravdu vůbec nezaostala za původními očekáváními, byly organizovány tak charizmatickými a oduševnělými osobami jako Vláďa Hučín (ten by nikdy, ale opravdu nikdy nebyl schopen střílet do lidí ze vzduchovky) a Jenda Šináglů, který by vážně vůbec nikdy nebyl schopen agresivně pokřikovat po účastnících řádně nahlášeného prvomájového shromáždění převážně důchodců s berlemi, protože se vždy dokáže tváří v tvář postavit sobě rovným. Jen tak mimochodem – Jenda Šináglů proti tomu hnusnému Pablbkovi zinicioval dokonce i petici, pod níž můj podpis samozřejmě také chybět nemůže, to ani v nejmenším. Co o sobě říci na závěr? No prostě - myslím si o sobě, že sem vzdělaný, že mám navrh, že sem prostě víc než ty přihlouplý voliči ČSSD. S pozdravem – „smrt Moravě“ se s vámi pro tuto chvíli loučím. Ale nebojte se, nemusíme se loučit na dlouho, na anonymních internetových diskuzích (zejména na portálu idnes.cz) se s vámi budu potkávat dále, mé poznávací znamení je zejména sprostá mluva a nenávist vůči sockám a Pablbkovi. Váš milovaný typický volič ODS.

 
V 2/11/2007 4:36 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

To: ODS 2/10/2007 8:53 odp.
"Kamile, problémeme je to, že poslanci ..."
To vím. Také jsem psal o tom jak si myslím že by to mělo být a ne o tom jak to je. Faktorů ovlivňujících poslancovo rozhodování je mnohem víc než by se zdálo a jejich rozbor by vydal na samostatný článek.
Prosím o radu:
1) Jak mám vložit do příspěvku odkaz který se po kliknutí otevře?
2) Dá se takto vložit i odkaz na jiný diskusní příspěvek na tomto webu? Případně i na jiný příspěvek v diskusi na tomto webu ale umístěný v diskusi pod jiným článkem?
Děkuji předem

 
V 2/11/2007 4:55 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Nejedly, to vas porad bavi na sebe prozrazovat miru sve hlouposti ?
Docela by me zajimalo, co na to psychologove. Mozna byste byl pro ne dobry model ke zkoumani.

 
V 2/12/2007 2:50 dop. , Blogger ods řekl...

Kamile
1. pro odkaz vložíte <a href="http://tadyvášlink.cz"> tady Váš název pro link </a>

2. přímo na nějaký jeden konkrétní kus diskuse odkázat nelze, jde ale dát odkaz na diskutovaný článek a například upozornit s jakým datem a hodinou je tam Vámi požadovaný komentář

 
V 2/12/2007 2:46 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak a teď se budu chvíli smát já, alespoň do té doby, než mi někdo dokáže, že se mýlím.

Milý Tribune, je mi to velmi líto, ale s panem ODS se mýlíte. Nevím, jak ostaní, ale já si svou IP adresu neměním. Již jen proto, že k tomu nemám důvod. Z žádné jiné než své české IP adresy jsem sem niky nepsal.

Problém je, že pan ODS (a jiní) vidí ve všech lidech, kteří s ním nesouhlasí jen jednoho démona a snaží si tak namluvit, že jen jen jeden člověk, který používá všechny IP adresy, který s ním nesouhlasí. Schválně - pokud jste tak technicky vzdělaný - jak bych mohl použít IP adresu počítače, který nefunguje jako webová proxyna a který nemá otevřené porty pro VPN, VNC nebo Telnet?

 
V 2/12/2007 3:00 odp. , Blogger Tribun řekl...

Třeba přes SSH připojení. Na tom nezáleží, stejně jako nezáleží na tom, jestli si IP měníte, nebo ne. To víte jen vy. Jenom jsme nepochopil ty smajlíky, které jednoznačně naznačovaly, že IP se změnit nedá. Jenže jak jsme se právě shodli, tak dá.

Mnohem těžší je změnit styl psaní a myšlení a to je to, co identifikuje většinu anonymů s profesorem nejedlým. Na nějakých adresách zase až tak nezáleží.

Mimochodem, povšimněte si, že píši nejedlý s malým "m". Rozhodl jsem se tak, protože podle méno názoru je profesor nejedlý mnohem více charakterový typos, než konkrétní člověk.

 
V 2/12/2007 4:14 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Mimochodem, povšimněte si, že píši nejedlý s malým "m".

Pokud napíšete "nejedlý" s malým "m", tak si podle mého zasloužíte nobelovu cenu.

 
V 2/12/2007 5:04 odp. , Blogger Tribun řekl...

Sákryš. Internetový šotek mi z toho udělal malý test inteligence. Omlouvám se, správně má být nejedlý s malým "n".

(I když ta Nobelovka zní lákavě. V jakém oboru myslíte že mohu aspirovat? Napadá mne jedině literatura, ale nejsem si jistý, zda s jediným písmenkem obstojím v konkurenci světových literátů. Ale proč to nezkusit, máme dobu postmoderní).

 
V 2/12/2007 6:13 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Pokud slovíčkaříte i u věcí, které jsou každému jasné, tak už asi nemáte co říct.

Pokud nechápete, že jsem si dělal legraci, tak nemáte smysl pro humor.

Tribune, ta nobelovka by byla jistá. Sestrojit perpetum mobile se alespoň někteří pokoušejí. Ale s tím nejedlým s malým m byste byl první. :)

 
V 2/12/2007 7:34 odp. , Blogger ods řekl...

"Nevím, jak ostaní, ale já si svou IP adresu neměním. Již jen proto, že k tomu nemám důvod. Z žádné jiné než své české IP adresy jsem sem niky nepsal."

"že pan ODS (a jiní) vidí ve všech lidech, kteří s ním nesouhlasí jen jednoho démona a snaží si tak namluvit, že jen jen jeden člověk, který používá všechny IP adresy"

Já jsem si všiml, jak jeden příspěvek pana Nejedlého byl "podepsán" holandskou IP adresou, o pár minut později s toutéž IP adresou se objevil pan Malloc, zároveň statistiky ukázaly ve chvíli odeslání všech tří příspěvků jen jednoho uživatele na webu.
O zhruba hodinu později se příspěvek pana Nejedlého objevil "podepsán" již českou IP adresou a o pár chvil před tím byl takto "podepsán" pan Malloc.

Tak jsem o této legrační shodě, která je způsobena samozřejmě firmou, kde zaměstnaneckou povinnosti jsou boj s mystickým socialistickým nebezpečím a prohazovaní proxy poinformoval.

 
V 2/12/2007 10:58 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

IP adresu není třeba měnit - existuje software řady IP masker a ten maskuje stávající IP na jinou... či na jiné...

 
V 2/12/2007 11:04 odp. , Blogger ods řekl...

Fudzijane ovšem, ale pan Nejedlý má zvyk slovíčkařit a hrát si na člověka který netuší o čem je řeč.

 
V 2/13/2007 1:49 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

aha:)) Ono je moderní hrát přihlouplého a přitroublého... už chápu podstatu existence pana Nejedlého

 
V 2/13/2007 3:35 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Pane ODS. Tak tedy znovu.

Nikdy jsem svou IP neměnil a už vůbec ne na nějakou Holandskou. Je vůbec ta holandská adresa otevřený proxy server???

Já chápu, že všech lidech, kterí s vámi nesouhlasí, vidíte jednoho člověka, ale zkuste se prosím trochu zamyslet - když už bych si měnil IP adresu - proč bych to dělal jen jednou? Ale především proř bych to vůbec dělal?

Pane fudzijan, asi vás zklamu, ale software typu IP masker funguje na principu proxy serverů.

 
V 2/13/2007 4:23 odp. , Blogger ods řekl...

Pane Nejedlý, trvejte si na své verzi neposkvrněných tří postů páně. Já si budu trvat na údajích z několika statistik. Mimochodem jako Nejedlý jste vy lháři používal anonymouse.org (sloužím linkem). A to že jste Nejedlý jste zase dokázal o dva články níže, když se odvoláváte na detail z diskuse kterou jsem vedl s ... profesorem Nejedlým.

 
V 2/13/2007 4:33 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

???

Rozumí ještě někdo tomu člověku?

 
V 2/13/2007 5:07 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Já ano...

 
V 2/13/2007 5:16 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Výborně, mohl byste mi prosím přeložit, co chtěl pan lhář říci, ale také především proč to psal?

 
V 2/13/2007 7:18 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Když to nedokážete pochopit Vy sám......

 
V 2/13/2007 7:24 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Máte pravdu.

Škoda času stráveného diskuzí se lhářem...

 
V 2/13/2007 7:48 odp. , Blogger ods řekl...

Souhlasím, proto s bezcharakterním lhářem jako jste Vy pane Nejedlý, který nemá ani odvahu přiznat se ke svým minulým identitám a musí se ho krok po kroku chytat za ruku, omezím diskuse na nutné minimum.

 
V 2/14/2007 8:26 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak to jsem velmi rád, bez lhářů totiž obecně roste kvalita diskuze.

Například já jsem nikdy nezapíral (jak lživě tvrdíte), že jsem se tu podepisoval různými jmény, dokud jsem nenašel takové, které jste necenzuroval. Jenomže vždy, když jsem si změnil jméno, tak lidé chtěli, abych to nedělal. Tak jsem se podepisoval jako Anonymous, což se zase lidem nelíbilo, tak jsem si zase zvolil jméno a tak dokola. Všechno proto, abych vám vyhověl. A k čemu to bylo? Jsem vámi(!!!) označen za lháře...

 
V 2/14/2007 10:22 odp. , Blogger ods řekl...

Ulhaný a bezcharakterní pane Nejedlý napište jasně jaké všechny podpisy jste zde použil. A jinak, jste jedička.

 
V 2/16/2007 8:47 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Já bych vám opravdu velmi rád napsal všechny své přezdívky, ale nemohu. Porušil bych tím totiž pravidla, která jsou na tomto webu stanovena a vy byste mi je musel cenzurovat. Proto vám ušetřím práci a vašim pravidlům dostojím.

A jinak, taky jste jednička.

 
V 2/17/2007 7:08 odp. , Blogger ods řekl...

Jste zbabělec a lhář. Najednou si na ta jména pamatujete ?

 
V 2/19/2007 4:41 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak asi jsem, když to tvrdíte zrovna vy. Holt pro vás jsou lidé, kteří se rozhodli dodržovat stanovená pravidla, zbabělci a lháři.

Ta jména si nepamatuju. Musel bych projít starší diskuze a vytahat je.

Ale nevím, proč bych to dělal, když je můj styl vždy tak snadno rozpoznatelný a vy máte své logy...

 
V 2/19/2007 7:31 odp. , Blogger ods řekl...

Pro mne jsou lháři lidé jako Vy, kteří jasně přiznali, že používali mnoho jmen pro diskusi (v každém lhali jak jsou zde noví) a k přiznání je donutil až moment, kdy jsem Vás jako "socíalismus" chytil za ruku. Do té doby jste nikdy nepřiznal svoji pravidelnou účast na zdejších diskusích.
Proto je i jasné, že jste zbabělec, který se jen vymlouvá "Já bych vám opravdu velmi rád napsal VŠECHNY své přezdívky" ale zároveň "Napíšete už lháři všechna jména jaká jste zde používal nebo nemáte odvahu ?
Odvahu bych měl, ale jednak nemám tak velkou paměť :)".
Takže buď jste lhal o své paměti nebo jste lhal u VŠECH.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka