čtvrtek, dubna 17, 2008

13 dobrých důvodů pro americký radar v Brdech

1. Američané jsou naši přátelé. A když nás přítel o něco požádá, je zdvořilé mu vyhovět.Také se jim musíme odvděčit za osvobození Československa od nacistů. Američané za nás umírali, proč by nemohlo pár Čechů na oplátku umřít za USA?

2. Radar doporučují lidé, kteří to s námi myslí dobře a tolik vytrpěli pro naši svobodu a lidská práva, jako je exprezident Václav Havel, ministr pro evropské záležitosti Alexandr Vondra, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg, senátor Jaromír Štětina a další. Pro základnu je i mnoho českých umělců, jako např. Tomáš Töpfer, Zdeněk Svěrák, Vladimír Mišík, Václav Marhoul, Olda Nejezchleba, Ivan Hlas, Václav Koubek, Jiří Černý, František Kostlán, sestry Steinovy, Jiří Svoboda, Jan Vyčítal a Vlasta Parkanová. Omlouvám se těm, na něž jsem zapomněl.

3. Americké základny jsou v mnoha vyspělých demokratických zemích světa, včetně Kuby, Iráku, Saúdské Arábie, Afghánistánu, Turkmenistánu, Uzbekistánu, Kyrgyzstánu a Kosova. Všude jsou s nimi spokojeni.

4. Pokud tady nepostaví radar Američani, budou ho tady dříve či později chtít postavit Rusové nebo Číňani. V srdci Evropy prostě musí být nějaký kvalitní radar, to je přece jasná věc.

5. Radar nás ochrání proti severokorejským, íránským, lybijským, syrským, egyptským, pákistánským, indickým, saúdskoarabským, palestinským a izraelským balistickým raketám.

6. Nasere to Rusy, možná že skoro stejně, jako když je porazíme v hokeji.

7. Na stavbu radaru bude potřeba český materiál a práce šikovných českých ručiček (byť by to mělo znamenat ostnatý drát na pět kilometrů plotu a sekání trávy kolem základny).

8. Markantně to zvýší turistický ruch – očekává se zvýšený počet návštěvníků především z arabských zemí, zemí bývalého Sovětského svazu a Číny. Samozřejmě i příbuzní amerických vojáků se budou chtít za svými miláčky přijet podívat.

9. Američti vojáci budou utrácet své tvrdé dolary v českých restauracích, kasínech a nevěstincích, čímž přispějí ke zvýšení HDP.

10. Radar je krásně kulatý, bude esteticky působit na vkus okolních obyvatel. To, že zatím vkus nemají, prokazují svým vytrvalým odmítáním umístění radaru v Brdech.

11. Spojené státy se stanou závislými na ČR. Kdykoli se budou stavět na zadní, budeme jim moci pohrozit, že odpojíme proud nebo zrušíme nájemní smlouvu.

12. Musí to být skvělá věc, když jsou komouši, anarchisti a socani proti! Průšvih je že jich je mezi našimi občany sedmdesát procent.

13. Česká republika bude konečně zakreslena do amerických vojenských map. Nejméně o dvě stě se zvýší i počet Američanů, kteří nás budou schopni na mapě najít.

napsal Stan
původně publikováno na Outsidermedia

Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 63:

V 4/17/2008 10:12 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

"Nasere to Rusy, možná že skoro stejně, jako když je porazíme v hokeji."

Hehe, to me dostalo. Ale uz min k smichu je, ze se nam tu mozna naserou Rusti vojaci:-(

 
V 4/17/2008 10:35 odp. , Blogger Tribun řekl...

Mne zase může vzít čert, Karasi, když vidím, že pro mnoho lidí je skutečnost, že "to nasere Rusy" ten nejdůležitejší, ne-li jediný, důvod. A s 12. je to jakbysmet. Inu, naši furianti :-((

 
V 4/18/2008 8:30 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Já jsem pro radar hlavně pro to, že to nasere Stana :-)

 
V 4/18/2008 10:05 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

To anonym: A to je ten nejlepší důvod pro radar :)

 
V 4/18/2008 12:38 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Perlička.

 
V 4/18/2008 3:03 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Méně čtené (asi kvůli nadpisu), ale stejněvtipné - Pohádka o velké kouli - http://raplovo.blog.com/2991827/

 
V 4/18/2008 3:16 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Ale že to nasere Rusy, to je myslím skutečně dobrý důvod.

 
V 4/18/2008 3:27 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

no, pokud si prectu, kdo vsechno je PROTI - tak bych uz zadne dalsi duvody PRO snad ani nepotreboval....

a to jich jeste par mam.....

 
V 4/18/2008 3:44 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

jsi čurák, nemluv o něčem, o čem nemáš ani páru

 
V 4/18/2008 5:36 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

13 dobrých důvodů proti americkému radaru v Brdech:

1. Radar je americký. Američani jsou špatní lidé. Tedy všechno, co je americké, je špatné. I radar.
2. Hlavím velitelem Ameriky je Bush. A Bush je terorista. Největší terorista na světě. Radar je Bushův. Proto je radar špatný.
3. Radar je útočná zbraň. Jakmile se dostaví radar v Brdech, napadnou teroristické USA všechny státy na světě a podmaní si je. Tomu musíme odmítnutím radaru zabránit.
4. Radar vysílá hrozně nebezpečné záření, které lidem usmaží mozek.
5. Záření z radaru chtějí Američané využívat k ovládání myšlenek lidí a ke kontrole jejich svobodné vůle.
6. Radar bude navádět interceptory z Polska, které Američané vybaví jadernými hlavicemi, aby tak mohli bombardovat Rusko.
7. Jakmile se tu postaví radar, tak jej napadnou všechny nepřátelské státy (které neexistují), svými raketami (které nemají), protože radar je cílem prvního útoku.
8. Američané musejí pykat za to, že si zvolili do svého čela teroristu.
9. Rusové, komunisti a muslimové jsou proti radaru, takže bychom se raději měli podrobit. Komunisti mají vždycky pravdu a myslí to s námi dobře. Jinak by nám mohli začít účtovat za své komodity tržní ceny (které nám již dávno účtují).
10. S radarem se staneme vazaly Ameriky.
11. Souhlasem s radarem vyjádříme i svůj souhlas s útočnou politikou USA a s mučením zajatců na amerických základnách.
12. Radar bude tak ošklivá koule, že to zcela odradí turisty mířící do ČR.
13. ODS je pro radar, a protože vše, co chce ODS, je zlo, tak i radar je zlo.

Ale teď to hlavní:
Jaký je rozdíl mezi těmito důvody a těmi v článku?

Obojí jsou stejně blbé, ale důvody v článku jsou vymyšlené a nikdo s nimi nikdy radar nehájil. Mnou uvedené důvody jsou však ty jediné, kterými komunisté odůvodňují svůj odmítavý postoj k ochraně lidských životů v podobě protiraketové obrany.

 
V 4/18/2008 6:28 odp. , Blogger ods řekl...

Čistý a náhodný "anonyme", vědomě jako vždy píšete nepravdu. Důvody uvedené v Stanově článku byly různými zastánci radaru omílány, tudíž nemůžete tvrdit, že jsou vymyšlené.

Už jen bod 1 byl mnohokráte otloukán odpůrcům radaru o hlavu. A nebo jste ani stavbu radaru z vděčnosti za osvobození či samostatnost nikdy svým schizofrenickým mozečkem nezaznamenal ?

 
V 4/18/2008 6:41 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tribune: Ja mam neodbytny pocit, ze je to uz v podstate jediny argument zastancu radaru. Ten se totiz vlastne neda vyvratit. Rusaky to asi fakt nasere, coz v reci diplomacie znamena ze udelaji odvetna opatreni. I kdyz po pslednich udalostech se zda, ze je to ani zdaleka nenasere tak, jak by si nekteri prali.

 
V 4/18/2008 6:49 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Navrhuji změnit citace v záhlaví tohoto blogu na výroky pana Jandáka, stínového ministra kultury:


"Když budete volit ODS, dostanete přes držku."
"Mě by na Floridu nedotáhli ani párem volů. Je to nejhorší kus země na světě: samí krokodýli, smrad a důchodci. Ale jestli chce mít Gross byt na Floridě..."
"No tak jsem blbej. Tak tam klidně napište, že Jandák přiznal, že je blbej,"

 
V 4/18/2008 6:49 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonyme: jak rika ODS - vsechny ty duvody ze Stanova clanku jsou nam neustale vtloukany do hlavy: jsme americanum zavazani za 2. sv. valku, americane jsou nasi spojenci a pratele a zadaji od nas jen maly ustupek, nechceme prece zase patrit do sfery Ruska, radar bude chranit USA, nas, Evropu, vydelame na tom $, protoze radar budou stavet nase firmy, nebude nas to nic stat, protoze radar zaplati americane, .... Mohl bych pokracovat jeste hodne dlouho. Ovsem jediny OBHAJITELNY argument pro radar bych hledal velice tezko. Jsem presvedcen, ze zadny neni!

 
V 4/18/2008 6:50 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Pokud tu chce někdo tvrdit, že zde někdo argumentoval podle bodu 1, měl by také uvést konkrétní příklad, kdy tu kdo řekl, že "Američané za nás umírali, proč by nemohlo pár Čechů na oplátku umřít za USA?". Jinak se totiž vystavuje riziku, že bude opakovaně usvědčen ze lži...

 
V 4/18/2008 6:53 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonym: a kdyz nebude souhlasit se soucasnou vladou budete zastreleni. (c) Ivan Langer

 
V 4/18/2008 6:59 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonyme, tim pokud vim nikdo neargumentoval a ani to tady nikdo netvrdi. Argumentace je zhruba takovato: americane za nas umirali a trpeli za 2. valky a vubec nam pomohli kdy nam to na ocich videli, tak mi jim snad muzeme nechat postavit tady radar. Z vdecnosti, ucty a pratelstvi. Nesnazte se prekrucovat a tvrdit o nikdy nevyrcenych vetach, ze je pouzivame!

 
V 4/18/2008 7:00 odp. , Blogger ods řekl...

Když opakující se lhář nechápe nadsázku, která je i v bodě 1. tak je na tom hůře než to už pár let jeho exhibicí zde vypadá.

Je fakt, že zvýšená rizika, tudíž i možné oběti jaké radar představuje jsou některými lidmi obhajovány tím, že prý za nás (v žádném případě ne pro své vlastní zájmy) Američané umírali.

 
V 4/18/2008 7:02 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

I kdyz ted me napadlo, ze Topolanek se k tomuhle agrumentu (proc by nemohlo umrit par Cechu) nebezpecne priblizil: http://www.blisty.cz/art/34199.html

 
V 4/18/2008 7:10 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

ODS: presne tak. Stanuv clanek je (s lehkou nadsazkou) presne to, cim argumentuji zastanci radaru a vlada. A jak vidno, mozna to s tim umiranim zas tak velka nadsazka neni.

 
V 4/18/2008 7:15 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

karas: Nepoužíváme? A co tady:

"Už jen bod 1 byl mnohokráte otloukán odpůrcům radaru o hlavu."



ods: S hulváty nediskutuji.

 
V 4/18/2008 7:18 odp. , Blogger ods řekl...

"Anonyme" od Jakubů z Nejedlova, vy o hulvátství zrovna máte co říkat. Vůbec byste mohl přestat jako vždy poučovat, když máte takové máslo na hlavě a hlavně nedostatek charakteru, abyste přiznal, že jste stále jednou a toutéž osobou, která se vždy zde ztrapní, ale pak naprosto totéž píše pod jiným jménem.

 
V 4/18/2008 7:19 odp. , Blogger ods řekl...

Karasi, díky za připomínku slavného Topolánkova výroku. A ještě když pak poslancům lhal, že ho nikdy neřekl, tak museli účastníci diskuse najít zvukový záznam.

 
V 4/18/2008 7:22 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

S hulváty se nediskutuje. Mohl by totiž vzniknout mylný dojem, že je s nimi o čem diskutovat...

 
V 4/18/2008 7:25 odp. , Blogger ods řekl...

Ano anonymní Jakube, s vámi jako s velkým a dlouhodobě zde známým hulvátem většinou diskuse postrádá smysl. Ale občas se člověk může zasmát vaší legrační naivitě a fanatismu.

 
V 4/18/2008 7:32 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tenhle web je takový slabý odvárek eportálu. Je tu však několik hlavních rozdílů:

1. Eportál své názory dokazuje na příkladech, ne na ideologii.
2. Eportál se nebojí zveřejnit i názory opačné. Zde se autoři bojí, že by jejich čtenáři ztratili tu správnou víru.
3. Eportál předkládá vizi, ne jen hloupu kritiku jedné strany.
4. V diskuzích na Eportálu se nenadává, nevysmívá, neuráží.

 
V 4/18/2008 7:39 odp. , Blogger ods řekl...

1. tyto stránky dokazují názory autorů na příkladech z politického dění ne na ideologii.
2. tyto stránky jsou zaměřeny na kritiku médií a ODS, proto by bylo nelogické, kdyby se věnovaly něčemu jinému. Stejně tak jako stránky zaměřené na kritiku ČSSD nepíší o tom, jak ODS je špatná. Toto není konzervativní či liberální či socialistický či komunistický portál.
3. Eportál hlavně předkládá vychvalování jedné strany, která je v souladu s jeho ideologií a kritiku druhé strany, která v souladu s jeho ideologií není.
4. V diskusích na Eportálu se i vysmívá i uráží stejně jako v diskusích na jiných stránkách. "i když možná tvrzení - autor článku je tupec, které lze najít na hlavní stránce Eportálu je slušnou formou diskuse.

 
V 4/18/2008 7:43 odp. , Blogger ods řekl...

Jsem zvědav, jestli velemoudří čtenáři Eportálu chodí na stránky věnované panenkám Barbie a tam pláčou, proč se na nich nepíše o kutilství či výpočetní technice. Podle toho co zde jeden čtenář Eportálu prezentuje, tak takové chování by odpovídalo jejich inteligenci.

 
V 4/18/2008 7:44 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

1. "Příklady z politického dění"

:-)))

2. "tyto stránky jsou zaměřeny na kritiku médií a ODS"

Jo, kritizovat umí holt každý. Zvláště češi, ty jsou v tom mistři. A nejlepší kritikou jsou urážky a sprosté nadávky - třeba když se označí ministerský mluvčí za skrčka. To je panečku kritika!
:-)))

3. Eportál kritizuje všechny strany. Zvláště ty zlodějské. Na Eportál (na rozdíl od tohoto blogu) většinou píší lidé s vysokoškolským vzděláním - zejména ekonomové.

4. A když si s urážením začali oni, tak my můžem taky. Typické. Ani jsem nic jiného nečekal.

:-)))

 
V 4/18/2008 7:53 odp. , Blogger ods řekl...

1. ano ovšem

2. jediný kdo zaměnil skřeta na skrčka byl jakýsi krtek, který jezdil na buldozeru hodně nejedle. A byl také jediný který si nevšiml velmi silné kritiky této formulace.

3. zajímalo by mne jak nejedlý ví, kdo píše na tyto stránky.

4. někdo tu tvrdil, že na Eportálu se neuráží. Aha, tak tradičně již nevíme co jsme napsali dříve. Jak obvyklé, jak nejedlé.

 
V 4/18/2008 8:01 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak jo. Mým cílem bylo jen ukázat úroveň autorů tohoto blogu a výsledek naprosto předčil veškerá má očekávání. Žádné diskuze, jen urážky, nadávky, prázdné domněnky a stokrát omílaná komunistická propaganda. Tahle generace zřejmě musí vymřít, aby si lidé začali více vážit svých práv a své svobody. Nepoučitelní fanatici se nepoučí nikdy. Ikdybyste jim pravdu ukázali přímo před nosem.

 
V 4/18/2008 8:02 odp. , Blogger ods řekl...

a k bodu 2 jen bych rád věděl, proč slovo skřet použité zde je zlé, ale překrucování jmen politika a jeho urážení na Eportálu je správné ? Již čekám další vysvětlení, jak někdo si začal s urážením místo odvolání tvrzení, že Eportál je svatý a veleslušný.

 
V 4/18/2008 8:05 odp. , Blogger ods řekl...

Jaká je vaše úroveň Nejedlý, když vkládáte jiným do úst to co není pravdou ? Jaká je vaše úroveň Nejedlý, když neustále šíříte lži a ani to nejste schopen přiznat? Jaká je vaše úroveň Nejedlý, když nemáte ani charakter se držet jednoho podpisu a stále sem přicházíte jako naprosto nový moralizátor s naprosto stejným chováním, ufňukaností a slovníkem ?

 
V 4/18/2008 8:19 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

A kdo tu kdy tvrdil, že překrucování jmen politika a jeho urážení na Eportálu je správné??? To jste si hezky naběhl...

Eportál zdaleka není svatý, ale faktem je, že se jeho autoři dosud nikdy nesnížili ke sprostým nadavkám.

"Jaká je vaše úroveň Nejedlý, když vkládáte jiným do úst to co není pravdou ?..."

Pomluvy, lži, pomluvy, lži. Ale ani jeden důkaz. Jak typické. Čekal by snad někdo něco jiného? :)

 
V 4/18/2008 8:27 odp. , Blogger ods řekl...

Komolení jmen není hloupá kritika a je to velká vize, takovou vizi předkládá Eportál. Jeho autoři, mimo jiné Kříž a Polanecký jsou známi svoji sprostotou.

Nejedlý jaký důkaz, vy který lžete, vkládáte jiným do úst nepravdivé výroky a hlavně nejste schopen přiznat se k tomu, že zde píšete pravidelně pod různými přezdívkami chcete nějaký důkaz ? Dejte mi důkaz například na vaše tvrzení o vzdělání autorů tohoto blogu ?

 
V 4/18/2008 8:43 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

"Nejedlý jaký důkaz, vy který lžete, vkládáte jiným do úst nepravdivé výroky a hlavně nejste schopen přiznat se k tomu, že zde píšete pravidelně pod různými přezdívkami chcete nějaký důkaz ?"

Je mi líto, ale tato věta nedává v českém jazyce smysl.

Nyní tedy očekávám odpovědi na tyto otázky:
1. Kdo tu kdy tvrdil, že překrucování jmen politika a jeho urážení na Eportálu je správné?
2. Kdy a v jakém případě jsem tu lhal?
3. Kdy jsem komu vložil do úst nepravdivý výrok?
4. Jak jste přišel na to, že nejsem schopen se k něčemu přiznat?

Čtyři jednoduché a krátké otázky. Pokud vaše tvrzení nejsou vylhaná, budete schopen dodat čtyři jasné a konkrétní odpovědi.

V opačném případě... :-)))

 
V 4/18/2008 8:51 odp. , Blogger ods řekl...

Co v opačném případě Nejedlý, budete zase lhát o vzdělání autorů přispívajících na tento blog ?

Když se nejste schopen přiznat k tomu, že zde píšete již delší dobu pod mnoha přezdívkami, tak nevidím důvod vám cokoliv dokazovat. Ale jsem rád, že mi potvrzujete jeden průzkum, který tvrdí, že většina lidí není schopná chápat psaný text.

 
V 4/18/2008 9:03 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Proč tu pořád opakujete tu lež, že nejsem schopen přiznat, že zde píši pod více přezdívkami? Samozřejmě, že píši. Také mám pro to dobrý důvod. To snad vidí každý.

Takže nyní opět souhrn mých otázek, na které ti pánové, kteří umějí chápat psaný text, by měli být schopni odpovědět: :-)

1. Kdo tu kdy tvrdil, že překrucování jmen politika a jeho urážení na Eportálu je správné?
2. Kdy a v jakém případě jsem tu lhal?
3. Kdy jsem komu vložil do úst nepravdivý výrok?
4. Jak jste přišel na to, že nejsem schopen se k něčemu přiznat?
5. Jak jste přišel na to, že regulační poplatek je nějakým trestem za nějaké plýtvání, případně z jakého výroku ministra zdravotnictví jste tohoto dojmu nabyl?

 
V 4/18/2008 9:06 odp. , Blogger ods řekl...

Jakýpak máte dobrý důvod pane nejedlý krtku. Máte odvahu napsat pod jakými všemi přezdívkami zde píšete a proč neustále měníte svojí identitu ?

No mne by hlavně zajímalo, proč jste lhal ohledně vzdělání autorů článků na tomto blogu ?

 
V 4/18/2008 9:12 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Jak jsem čekal, ani jedna odpověď. Nyní je již tedy nade vší pochybnost prokázáno, že uvedená tvrzení pana "ods", který je nedokázal ničím doložit, byla jen ubohou lží.

Další diskuze již tedy není třeba.

S hulváty a lháři se nediskutuje.

 
V 4/18/2008 9:18 odp. , Blogger ods řekl...

Ano hulváte a lháři, co se musí podepisovat mnoha jmény, nedokázal jste nijak doložit vaše tvrzení o vzdělání autorů článků tohoto blogu.

 
V 4/18/2008 10:16 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

ODS: to nema cenu. Co je ale nejsmutnejsi, je fakt, je lide s podobnym (ne-li stejnym) razenim jako Nejedly/krtek/anonym sedi v parlamentu, ve vlade, na hrade a rozhoduji o osudu republiky na desetileti dopredu:-( Z toho me jima hruza.

 
V 4/18/2008 10:30 odp. , Blogger ods řekl...

Karasi, má to jeden smysluplný efekt. Už se konečně přiznal, že zde píše pod více přezdívkami - bravo, velký potlesk. Ještě by mohl najít aspoň odvahu je všechny vyjmenovat.

V jakém světle to ukazuje jeho věrohodnost jako diskutujícího myslím že není třeba uvádět.

 
V 4/19/2008 12:45 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

ods: Nejedly Jakub je psychicky nemocný člověk, všichni to víme a všichni se mu smějeme, to co píše by mělo být zaprotokolováno a v lepších časech (za lepší vlády) ukazováno pro obveselení. I nejzatvrzelejší liberál by se styděl vytrčit po takovém zveřejnění nosánek ;)
Proč píšu "za lepší vlády" je nabíledni, protože tato pseudovláda (suverénně nejhorší v naší novodobé historii) předvádí podobné psychicky choré nesmysly. Je to jejich práce, za kterou jsou placeni, je to jako zaplacený právník dokola omílající nepravdy pro výdělek..vzpomínám třeba na obhajobu aféry ve fotbale a argumenty právníka o kapříkách skutečných, čili k pozření .D

 
V 4/19/2008 7:43 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Ještě lepší než kapříci jsou Paroubkovi lokajové, kteří si domlouvají schůzku "u lesa", na kterou má lobista přinést "pět českých na stole", což mělo samozřejmě znamenat pět tanečnic. Nevím jak vám, ale mně se po tomhle skutečně nestýská.

 
V 4/19/2008 10:38 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Rád čtu komentáře v tomto blogu. Je to něco jiného než na Psu. Mám ale dojem, že blog "Modrá šance" bere těm úplně zprava veškerou soudnost. Při výběru názvu však měli být schopnější a rychlejší.

 
V 4/19/2008 10:54 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Někteří o svou soudnost již přišli zcela. Zrovna Jandák ministrem kultury, zrovna Rath ministrem zdravotnictví, zrovna Sobotka financí...

 
V 4/19/2008 11:42 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonyme, to si pletete s Dalíkovými a Klausovými lokaji, kteří se scházejí se Šloufem, kámošem nebožtíka mafiána Mrázka :-)

 
V 4/19/2008 5:32 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Dala jsem si týden oddech, a zamyslela jsem se nad novým popisem našeho minievropského absurdistánu.
Myslím že bych politickou současnost popsala takto.

S nástupem nacizmu v Německu a jeho dokonalou nápodobou u nás, bylo vynylezeno náboženství politických stran.
Mezi politiky i jejich věřícími jsou svatí, kacíři, odpadlíci nevěřící psi a samozřejmě ti nejpravověrnější hodni obdivu chvály a adorace. O svatých pravdách strany se nevede diskuze, existuje totiž (papežská)stranická neomylnost. Věřící Ovečka nemusí přemýšlet, myslí za ni stranický sekretariát potažmo PR agentura.
Pan Krtek - Nejedlý je pouze produkt tohoto ideologického systému. Bude přijat velikány, pochválen, odměněn, zadaří li se mu, dostsne mocnou funkci inkvizitora, dohlížeče nad nepoddajnou, nevěřící, nebezpečnou, zákeřnou skupinkou odpadlíků- námi. Bude je bít s kazatelny(prozatím) a dostane li k tomu mandát, i fyzicky.

Já se mám skvěle, protože si uvědomuji, že to všechno už tu bylo, a zase odešlo, takže ani Amíci a jejich radary tu nebudou na věčné časy a nikdy jinak, jesti ho opravdu postaví, a to je otázka, akorát popudí proti sobě normální lidi a ničím už to nevypiglujou.

 
V 4/19/2008 9:02 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Mirka: to je pravda, ovšem pokud bude US stratégy ČR vybrána k vymazání z mapy světa jakožto expendable "předpolí" americké demokracie peněz (monetokracie), už si toho moc neužijeme... :-(

 
V 4/20/2008 12:27 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Nuance dopadu morálního úpadku současného systému v podání místopředsedy zdejší vlády - akcivá společnost není soukromá společnost, ale je to majetek státu, potažmo kraje - , k tomu první náměstek zdravotnictví - zdravotní reforma provedená ministerstvem perfektně funguje a kvalitativně zlepšila české zdravotnictví, jsme naprosto spokojeni - raději škoda mluvit...

 
V 4/21/2008 2:38 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Vzhledem ke skutečnosti, že to byl právě Paroubek, kdo rozhodl, že by měl u nás stát radar protiraketového systému a vzhledem k Paroubkově neomylnosti, jsem přesvědčen, že dalších argumentů již není třeba.

 
V 4/21/2008 6:03 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

A to jeste nevite Anonyme, ze Paroubek muze za hlad ve tretim svete, za zdrazovani ropy a zrejme ma prsty i v krizi hypotek v USA - aby si Standa mohl koupit levne bydleni;-)

 
V 4/21/2008 6:06 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Paroubek napsal zvaci dopis USA a rekl musite nam sem dat radar a ten hezky kulatej. Dokonce spolu s Parkanovou nazpival pisnicku oslavujici radar.

 
V 4/21/2008 7:47 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Anonyme, jste si jisty, ze to zpival Paroubek? Dam vam radu - netvrdte veci, ktere se daji jednoduse overit a vy si nejste 101% jisty, ze je to tak, jak rikate. Mimochodem i kdyby Paroubek napsal 10 zvacich dopisu, tak to nic neznamena. Navic zadnou radarovou zakladnu neschvalil a i kdyby ji schvalil nic mu to nepomuze, protoze by to melo vahu stejnou jako prdnuti komara:-) Parlament v tomto pripade nelze obejit.

 
V 4/21/2008 9:39 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Když čtu výše zveřejněný blábol, nedivím se těm, kteří jsou a volí ODS.

 
V 4/22/2008 4:54 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Sílí ve mě jakýsi vtíravý pocit že to zde začíná plíživě "novinkovatět". Přibývá "výkřiků do tmy" a ubývá souvislých dialogů, ve spleti anonymů již začínám ztrácet přehled který na kterého reaguje.......
Tiše doufám že jde o přechodný stav způsobený žertovným laděním Stanova článku který je tak snáze uchopitelný i pro osoby neiklinující k hlubšímu rozboru.
Ale co když ne...?
Pak by to totiž znamenalo že tento blog ztrácí postupně svou dřívější imunitu proti obecně rozšířené infekci napříč společenským spektrem.
A vakcína v nedohlednu :-(

 
V 4/22/2008 6:03 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Kamile - byl jsi už na :
http://www.samospravnysocialismus.vyjimecny.cz/cz/main.php
Hlavně myslím diskusi mezi Hellerem a p. Lanem, ale i Astreamem
Pak ještě - ale to už doporučoval i Tribun:
http://www.outsidermedia.cz/
tam zatím něco podobného nehrozí, právě pro tu náročnost.

 
V 4/22/2008 8:36 odp. , Blogger Tribun řekl...

Kamile, berte to jako jakousi "daň za úspěch." Stále více vyčníváme, a tím jsme víc na ráně pro všechny zamindrákované deprivanty a obhájce jediné Pravdy. Zřejmě mluvíme k věci a odkrýváme to, co mělo zůstat skryto. Proto na nás útočí, protože se nás bojí. Já bych to nijak neřešil. Nechceme si přece budovat žádné gheto. Nebo ano?

 
V 4/23/2008 12:18 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Kamile - nebyt Novinek.cz a jednoho nicku, co tam neustale prede dvema lety "spamoval", at se podivame na tyto stranky, tak bych o tomto blogu nikdy nevedel :)
Ale mate pravdu v tom, ze diskuze ( pokud se to tak da nazvat ) s Jakubem Nejedlym je unavujici, nudna, nicnerikajici a osobne mi slouzi jen k uvedomeni toho, ze na tom nejsem jeste tak spatne, abych se stal dusevnim mrzackem typu JN, neumele papouskoval popravdy a vedome lhal.
ODS - chvilema vam zavidim vasi trpelivost a vytrvani v tom, ze nebudete blokovat IP, ci jinak omezovat tyto "hrdinne bojovniky" nasi mile vlady.

 
V 4/23/2008 8:44 odp. , Blogger ods řekl...

Amenre, blokování IP adresy by stejně moc nedalo protože se dá obejít, navíc by mohl být postižen i nevinný člověk. Lepší je když spamuje přespříliš ho přesunout na smetiště, docela to Nejedlého vychovalo, už ten čistý spam co sem vlepoval do kolečka sám omezil.

 
V 5/03/2008 11:02 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

poznámka, Jakub Nejedlý se teď zřejmě jmenuje RIchard :)))

 
V 5/03/2008 1:49 odp. , Blogger Tribun řekl...

Ten člověk by byl k smíchu, kdyby nebyl k pláči. Střídá jména jako ponožky a přitom píše stále to samé zcela nezaměnitelným style. Nejpůvabnější ovšem je, když připomíná to, co se probíralo o několik diskusí dříve, kde vystupoval pod zcela jiným jménem. To mu však nebrání v tom, aby se tvářil, že je pokaždé nový člověk, každým coulem originál.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka