čtvrtek, září 18, 2008

Bijte Tlusťocha

Vlastimil Tlustý v úterý vyhrál bitvu, když se mu podařilo získat jistou podporu oblastní rady ODS v Rakovníku. Ta sice nijak Vlastíka neglorifikovala, ale jasně odmítla velký nátlak vedení a Mirka Topolánka a nedoporučila poslanci, aby odešel ze sněmovny i z ODS.

Výhra nebyla definitivní. Oblastní rada nemohla poslance vyhodit, to může udělat pouze místní sdružení, se kterým se má Vlastimil Tlustý pokud možno setkat dnes. Pravděpodobně jistí moudruzi, sběratelé Mrázkovy pozůstalosti, si tentokrát řekli, že když nátlak politbyra nestačí, je nutno vytáhnout větší kalibr. Proto si dnes ráno bude moci každý přečíst, snad již potřetí či počtvrté ohřátou kaši, na téma jak to Téčko bylo agentem neblahé paměti Františka Mrázka. A protože s informací vyrukovala nejdůvěryhodnější Mladá Fronta a ne například komunistické Právo, které žádný slušný modrý pták neotevře, tak je naprosto jisté, že si kolegové pana poslance z Rakovníka dnes ráno hezky počtou.

Barošův fanda exministr Tlustý nemá ve sněmovně co dělat z mnoha důvodů, ale to co téměř pořád provádí naši novináři, se nedá nazvat jinak než prostituce.

Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 10:

V 9/18/2008 5:52 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Topolhánkova vláda dává imrvére přes hubu nám všem .... a necháváme si to líbit. Všeho dočasu? Navrhuji Sarajevo č. 2, aby se Topoldalík zastavil až na Borech :-)

 
V 9/18/2008 8:31 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Tak a k tomu všemu je zločinec Tlustý autorem ekonomického programu ODS, který se sice nedodržuje (jak pravil Topolhustra - "to víte koalice"), ale oficiálně se od něj ODS nedistancovala.
Takže ekonomický program ODS zřejmě vznikal za spoluúčasti zločineckých kruhů.
A když si vzpomenu na fotku rozjásaných Topolánka a Tlustého, tak by příznivci ODS měli začít přemýšlet. Ostatně řada z nich z okolí Hradu a Senátu už tak činí.

 
V 9/18/2008 8:35 dop. , Blogger Tribun řekl...

Osobně si stále myslím, že je to celé jen předvolební tyjátr, hra na čištění Augiášova chlévat. ODS, pokud chce uspět v nadcházejících volbách, totiž musí přesvědčit voliče, že nemá s vládou ODS nic společného. Normálně by to bylo nemožné, ale obávám se, v Čechám jim to nakonec vyjde.

 
V 9/18/2008 9:47 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Jediná možnost jak něco změnit, je zapomenout na ODS včetně Tlustého a volit druhou stranu našeho politického spektra. Jsem přesvědčen, že se ona druhá strana poučí a bude se snažit povznést politiku na něco kultivovaného a blízkého občanům.

 
V 9/18/2008 2:10 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Současná Poslanecká sněmovna je hrůza. Topolánek a jeho banda jsou úděsní, ale Bursík, Parboubek a Čunek jsou taky "esa". O volbě komunistů, kteří utrápili ve vězení pradědu ani neuvažuji.

Když si vezmu, že mimoparlamentní opozice typu Zielienec a ED-SNK je to samé, chce se mi z politiky jen zvracet.

 
V 9/18/2008 6:52 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Hmmm, já nevím, ale nejraději bych do čela zdejšího absurdistánu zvolil Jakeše; když si vzpomenu na jeho slavné vystoupení na Hrádku a třebas na Topolánkův projev při nedávné zelené frašce, tak mi z toho vychází jako naprostý hrdina a čestný člověk - ale jak pravil mazaný chachar, zdejší přizdisráči unesou všechno, i naší tupovládu - a asi má recht.:(

 
V 9/19/2008 2:18 dop. , Blogger ods řekl...

Akce vypadá ještě lépe. Pan Tlustý bude před obecním sdružením až v pondělí a co do té doby bude dělat Mladá Fronta ?

MF DNES bude v příštích dnech přinášet další díly celého příběhu, shánět reakce těch, kterých se týká, a zjištěné informace zveřejňovat. Právě proto, že jde o informace závažné a vypovídající o propojování politiky, byznysu a podivných existencí v době jen nedávno minulé.

http://mfdnes.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=50360&bk=24393

Samozřejmě jen s nejlepšími úmysly, nešlo to publikovat o pár dříve ani třebas v úterý. Teď je přesně ta nejlepší chvíle... Vymlouvat se mohou jakkoliv, ale je úplně jedno, že finální verze rukopisu byla dokončena až teď. První verze byla hotová už o prázdninách a ony zápisy co zveřejňují musely být logicky k dispozici ještě dříve. A nejde tu o rukopis (i když reklamní akce podporující prodej knihy jistě nezaškodí), ale právě o ony různé důkazy. Jen dříve nebyla prostě tak dobrá příležitost pro publikaci.

Pro mne je tento redakční komentář Mladé fronty jen dalším důkazem o prostituci i když si pomalu nejsem jist, jestli srovnání prostitutek s novináři nekřivdí ty první (jestli se nepletu podle novodobého slovníku jsou to vlastně jen veselé dívky).

A finále ? Při chytrém dávkování informací nakonec přece jasně vyjde (pokud možno v okolí voleb), že jednak Tlustý je ošklivý mafiánský nemrava, kterého je nutno odstřelit, no a navíc je za tím ČSSD - přece Šafranko to byl asistent poslance sociálních demokratů Hojdara.

 
V 9/19/2008 7:11 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Jsem si jist, že jakékoliv povolání, včetně prostitutek, je čestnější než to, co dělají devótní a nájemní (hlavně pravicoví) političtí novináři u nás. Svoboda jako taková je k ničemu, pokud je rozhodující měrou zneužívána ke špinavostem.

 
V 9/19/2008 8:39 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

No nejlepší bylo přeměřování Paroubkova trucku svazáky z mladý fronty a jejich následné články o ukrutné nebezpečnosti takového vozidla - bejt na místě soudruhů z oranžový partaje tak se na soudruhy a soudružky prostituty z největšího modrého bulváru prostě vys..., musím přiznat, že ani rudé právo si nedovolilo tak přepísklou devotnost směrem ke svým chlebodárcům a podpásovky a propaganda měly minimálně o třídu lepší úroveň. ..

 
V 9/19/2008 8:46 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

... a nemohl by někdo zaúkolovat cajta, který trefil Mrázka, na strakovku...vyšlo by to rozhodně laciněji a společensky prospěšnějc než současný totál modrý klondike.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka