čtvrtek, března 05, 2009

Kokoska pro liberála

dva měsíce otevřené salko, prošlý strouhaný kokos

Prošlé salko smíchej v míse s prošlým kokosem a navlhčenými prsty tvoř menší homolky - špičky, ale né moc vysoké, rády se připalují. Do vyhřáté trouby vlož nejlépe na pečícím papíru a peč při velmi nízké teplotě (cca 80 Celsia)) dokud nezačnou růžovět, pak jsou hotové. Spíše se suší, než pečou.


Správným liberálům přeji dobrou chuť. Utopistický liberál by mohl namítnout, že v jeho světě je slazené mléko vždy čerstvé a kokos si nastrouhal ihned po pádu ze stromu, ale realista se může jen pousmát. A jakékoliv pokusy o úpravu tohoto receptu by měly být ihned zamítnuty, jako nepovolené zásahy s nedozírnými efekty.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 7:

V 3/05/2009 4:32 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

He ?

 
V 3/05/2009 11:19 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Sorry, ODS, ale jediné, co mě po přečetení napadlo bylo ono puberťácké "WTF?"

 
V 3/06/2009 7:40 dop. , Blogger Unknown řekl...

Jako příznivce liberálního myšlení říkám, klidně si to hul dál a jestli máš navíc, tak bych si taky dal. Vypadá to na dobrý matroš.

 
V 3/06/2009 8:20 dop. , Blogger Tribun řekl...

Ahuto, gentleman přeci nekomentuje, když si někdo ve společnosti krkne nebo prdne (to je nahrávka Pižimu na další duchamorný logický rozbor :-)) A já bych také mlčel, kdybych se nepotřeboval zeptat, co je to "WTF"? To víte, už dávno nejsem puberťák.

 
V 3/06/2009 3:52 odp. , Blogger Unknown řekl...

WTF = What The Fuck?

Tedy něco jako: Cože?!

 
V 3/06/2009 4:01 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

http://www.abclinuxu.cz/slovnik/wtf

 
V 3/07/2009 4:19 dop. , Blogger ods řekl...

Šlo jen o takovou malinkou recesi, kdy recept byl nenarušeným trhem (právě i proto byly vybrány jen dvě suroviny). Ale když vidím, že i pro potrefenou husu je to jen drogová halucinace, tak nevím co bych více dodal. Ale jako každé zjednodušení to má samozřejmě spoustu nedostatků.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka