pondělí, listopadu 16, 2009

Křičela na Klause fuj

Monika Pajerová se přiznala, že na slavnostním koncertu v Pražské křižovatce křičela na Václava Klause fuj. Její zdůvodnění bylo jasné a jistě mu mnozí rovnou zatleskají. "Já jsem volala fuj. Někteří se ke mně přidali," uvedla. Klaus na koncertě prý neměl být, protože "otevřel dveře lidem, kteří rozkradli zemi".

Ano, má pravdu Václav Klaus otevřel dveře lidem, kteří rozkradli zemi. Ale díky komu je otevřel ? Mimo jiné i díky Janu Rumlovi, kterému se také návštěva prezidenta nelíbila a protože si ho neváží, tak ho uráží zvaní někoho koho si se 17. listopadem nespojuje. Nevím, na koncertu byla spousta lidí, kteří s plyšákem nejsou nijak spojeni, například maskot bývalé Unie Svobody a Václava Havla paní Albrightová. Také to pana Rumla uráží ? Ale vraceje se k těm osobám, které otevíraly k loupežím dveře. Takovým člověkem je přece i organizátor koncertu, který seděl na Hradě, radostně restituoval a poté prodával svůj majetek například panu Junkovi z Chemapolu. Pro ty, kdo si nepamatují Chemapol, to byla taková milá společnost typická pro 90. léta plná radostné a téměř všemi vychvalované privatizace - gigant co skončil v roce 1998 pro miliardové dluhy. No dobře, chápu, že fuj na pana Havla se křičet nebude, ale neměla by si paní Pajerová odplivnout sama před sebou ?

V roce 1990 nastoupila na ministerstvo zahraničí (studium zakončila ale o rok později, že by korýtko za zásluhy a ne za schopnosti a ověřené znalosti), do roku 1994 byla kulturním atašé v Paříži a v letech 1994 až 1998 byla administrátorkou kutlurního výboru Rady Evropy. Nějak tak mi vychází, že milá pobouřená Monika Pajerová, v době největších tunelů byla jasně spojena s vládní klikou a nikde jsem nenašel jediný záznam, jak by to tehdy bojovala proti svým šéfům, aby už přestali podporovat rozkrádání. Seděla u korýtka a radostně mlaskala. Osvícení pravděpodobně přišlo podobně jako u pana Rumla ve chvíli, kdy všichni ti Lájošové a Pepové začali tak smrdět, že se zrodili noví bojovníci za čistotu. Bojovníci postižení osmiletou slepotou. Děkuji, i vy odejděte, vám totiž nikdo normální svatý zápal a pobouření moc věřit nebude.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 2:

V 11/17/2009 1:43 odp. , Anonymous Legolas řekl...

Osvícení pravděpodobně přišlo podobně jako u pana Rumla ve chvíli, kdy všichni ti Lájošové a Pepové začali tak smrdět, že se zrodili noví bojovníci za čistotu.

Opravdu trefně napsáno! Podobní lidé zřejmě začínají cítit,že všichni ti Klausové,Topolánkové a kamarádi nejvyšší morální autority,která vymyslela pojem humanitární bombardování,Havla,začínají pro většinu lidí tohoto národa pořádně smrdět.A protože těmto lidem se vždy jednalo o to jediné a to o koryta,začínají přemýšlet,jak by se zase vyvezli na vlně masové nespokojenosti lidí,kdyby event. přišla,což není zase tak vyloučeno.Tito lidé si však asi neuvědomují,že obyčejní poctiví lidé si je pamatují,jak ještě nedávno mlaskali u stejných koryt,jako dnešní političtí koryfejové,kteří se zuby nechty drží u moci a proti kterým nyní vykřikují.

 
V 11/20/2009 9:49 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

Někdy si říkám, že se těm náckům snad ani nemůžeme divit, že s námi pro Novou Evropu nepočítali. Marně lovím v paměti, který jiný národ generuje tak prohnilé elity.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka