pátek, dubna 23, 2010

Issová a Mádl - blbost nebo placená akce ?




Dvojice herců, jejichž filmy vznikají mimo jiné za státní peníze, se samozřejmě dušuje, že je to jejich vlastní iniciativa. Čili na úvodní otázku odpovědí je asi první varianta. Ono i kdyby to byl nápad nějaké politické partaje, tak jeho tvůrce stejně dokázal přetrumfnout v blbosti slavný stupidní klip ODS, který porovnával demokratickou proceduru k nacistické či sovětské okupaci. Žádné skutečné argumenty v celém videu nejsou, je tam jen pár frází, bez jediného přesného vysvětlení jakým způsobem by se mělo něco vyřešit. Obsah je ale jasný, levici jako celek se musí nenávidět (naše Ústava zdraví), pravice je cool a hlavně pozor na ty starší lidi, část z nich si dovolí mít jiný názor než dvojice velezkušených a veleinteligetních herců. Pokud se něčí dědeček či babička či tetička nepodvolí nátlaku mladých, tak ti je mají až do pohřbu přestat navštěvovat. Jen by mne zajímalo, jak by mi tyto dvě hvězdičky vysvětlily, co má hlasování na základě vydírání společného s demokracií a svobodnými volbami ?

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 13:

V 4/23/2010 7:22 dop. , Anonymous Anonymní řekl...

To video už tam není :-(

 
V 4/23/2010 8:39 dop. , Blogger Tribun řekl...

To je nějaká forma masochismus, tahle sbírka agitpropových trapností? Já nevím, sám jsem odvahu podívat se nenašel.

Klíčem k pochopení je to, že pro některé (sami se považují za lepší a říkají si slušní či normální) lidi demokracie znamená vláda jediné správné strany (přesněji řečeno ideologie). Možná by se dalo hovořit přímo o tyranii, protože výrazným aspektem tohoto pojetí je aktivní nesmiřitelnost k čemukoliv odlišnému, najmě pak "levicovému".

Problém je v tom, že v Čechách jsou herci tradičně, již od národního obrození, považováni za morální autority. Přitom nic není vzdálenější pravdě, protože herectví je ze své podstaty o přetvářce a stylizaci.

 
V 4/23/2010 8:42 dop. , Blogger che řekl...

Tak jsem se připravil o poslech Juni Fisher - Jackson Sundown na Heartland Public Radio bych se poučil jak vypadá stupidita - dal bych ji do sbírky dalších Koukolíkovských stupidit a ono to na mne vyplázlo že "Uživatel toto video odstranil" - škoda, i blbost bývá poučná, alespoň pro někoho.
No nakonec jsem to vygogloval tady:
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/spot-mladych-celebrit-premluv-babu-at-nevoli-levici.html

No jsou to obecný bláboly - ale všimněte si neverbální složky celého projevu - intonace hlasu, všimněte si toho akcentu - toho výsměchu v jejich projevu, oni se VÁM smějí jak vás zblbli a úplná tečka je závěr - nabídla análního porna. Nádherná sonda do podvědomí kterou by Freud interpretoval jako anální - přeloženo do češtiny - vedeme vás do pr... ale tajíme to před vámi.

 
V 4/23/2010 8:44 dop. , Blogger che řekl...

Ještě k těm chybějícím argumentům - plně je nahrazuje působení na city, na emoce - hlavně ty žláznaté.

 
V 4/23/2010 12:02 odp. , Blogger ods řekl...

Už jsem to tam tu idiocii dal znova. Jinak se ukazuje, že naši pravičáci ani na originalitu nemají. Je to jen kopie http://www.youtube.com/watch?v=AgHHX9R4Qtk

 
V 4/23/2010 1:17 odp. , Blogger che řekl...

Tribune - za podívání to stojí, právě pro tu emotivní složku působící na podvědomí - právě proto je tato agitka tak nebezpečná. A že jde o stupiditu? Před časem se jako antigerontismus použila dechovka, pospuberťáci byli naváděni k tomu, aby se starých ptali jestli poslouchají dechovku, aby si mohli vytvořit spojení - posluchač dechovky - dementní geront - potažmo komunista.
Tragické na celém je to, že nakonec spadnou do vlastní pasti - pro ně.
Doporučuji Čulíkův komentář na dnešních Blistech.

 
V 4/23/2010 1:18 odp. , Blogger che řekl...

Video je tady:
http://www.youtube.com/watch?v=MLfFhdcXJhA

 
V 4/23/2010 1:34 odp. , Blogger che řekl...

Za vidění stojí i jenom vizuální složka - pusťte si to bez zvuku, to je teprve síla.

 
V 4/23/2010 4:34 odp. , Blogger Nerevar řekl...

To mají být jako dvě minuty nenávisti?

Vyhlašuji bojkot všech představení, kde se tihle dva objeví. Až do odvolání. Kdo se přidá?

 
V 4/24/2010 12:42 odp. , Anonymous Legolas řekl...

Pokud je to ten klip,na který odkazuje Che a který jsem se odhodlal zhlédnout,protože jinak se na podobné slátaniny a lži z dílny pravice zásadně nedívám,pak mi nezbývá než konstatovat,že je to nejen ubohá primitivní slátanina plná bezobsažných frází,ale je to vlastně i pornografický klip.Je vidět,že pravice v čele s ODS se neštítí vlastně ničeho.Nedávno jsem na netu zahlédl odkaz na známého pravičáka Miroslava Macka,pravou ruku Václava Klause v devadesátých letech,majících na svědomí neskutečné rozkradení státního majetku v rámci tak zv. velké privatizace,jak doporučuje zase jedno svoje "moudro". Je totiž toho názoru,aby právo volit měli v tomto státě pouze lidé,kteří platí přímé daně!!! Nevěřil jsem vlastním očím.Macek by chtěl z ústavního práva volit vyloučit velkou skupinu důchodců a dalších lidí na př. těch,kteří momentálně nemají práci!Myšlení těchto pravičáků je neskutečně perverzní a v ničem si již nezadá s myšlením nacistů v třicátých letech minulého století v Německu,kteří zavedli Norimberské zákony,které vyloučily z veřejného života velkou skupinu židovských občanů.Jak to nakonec dopadlo,víme z dějin všichni.

 
V 4/24/2010 3:45 odp. , Anonymous Brumla řekl...

By mě zajímalo jestli tito dva "herci" zaplatili licenční poplatky za veřejné použití fotografie Homera Simpsna panu Groeningovi....

 
V 4/26/2010 11:30 dop. , Blogger che řekl...

Je nádherné, jak se někteří - když už nejde ten celý průval obhajovat, se snaží alespoň mlžit - a to dokonce i u Tribuna - sic, na OM i v tomto případě používají starou taktiku mlhoředitelskou spojenou s úkrokem bokem. Prostě podstatu věci utopit v balastu.

 
V 4/26/2010 10:02 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

K takové přehlídce debilů a jejich stupidních názorů se mohli propůjčit jenom Mádl a tahle Issová - jejich inteligence totiš jasně korensponduje s obsahem tohoto videa....řekněme si otevřeně co hrajou??? No v těch filmech sami sebe...takže co dodat

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka