pondělí, dubna 19, 2010

Modrý fejsbuk monitor

Osmnáctého dubna, přibližně kolem osmé hodiny večerní, jedna z fejsbůkových spontánních skupinek vymyslela další akci. Do Ostravy mají sociálním demokratům přijet zahrát Scorpions, proto jim zdejší antiparoubek fans začnou posílat do mailů a fejbukových skupin klasickou mantru, jak to šéf sociálních demokratů je ošklivý a že mu smrdí nohy a vůbec, že ČSSD je naprosto strašná partaj. Vše je nutno předpřipravit, na inteligenci se spolehnout nelze, proto mají fejsbukáři rovnou nachystaný textík, kterým nadšenci budou spamovat.

Zábavná věc a určitě hodně přesvědčující, každý je přeci rád, když dostává hodně nevyžádané pošty, jen se vloudila do šíření této akce jedna malá chybička. A tou chybičkou je pan Zbyněk Klič, Langerův výkonný redaktor CEVRO Revue, který přibližně dvě hodiny po zveřejnění této iniciativy ji začal masově šířit, ba dokonce jako první připravil i německou verzi onoho dopisu a ještě byl tak laskavý, že pro Škorpíky na svém profilu nachystal i fotogalerii zločineckého rozehnání czechteku. Samozřejmě to vše muselo být naprosto spontánní.






Štítky: ,



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 3:

V 4/19/2010 4:18 odp. , Blogger Tribun řekl...

Kolik z těch samostatně myslících individualistů myslíte, že si bude zjišťovat souvislost a dávat dvě + dvě dohromady. Tady mají instantní "občanskou uvědomělost" a "boj za svobodu" naservírovanou na zlatém podnose, tak šup tam s tím, ať ostatní vidí, že mi to správně a třídně uvědoměle myslí.

Jsem zvědavý, jestli chlapci nenarazí, protože pravicově orientovaná kulturní fronta je česká rarita, na západě tíhnou umělci spíše k levici, někdy jsou až překvapivě radikální. To platí hlavně o hudebnících, byť konkrétní příklady uvést nemohu, neb tuto scénu nesleduji, takže mi jména kapel, o kterých čtu, nic neříkají.

 
V 4/19/2010 10:19 odp. , Blogger che řekl...

Tribune - až na ty Kellerovy viditelné elity, ty nejsou levicové ani náhodou.

 
V 4/20/2010 2:57 dop. , Blogger Nerevar řekl...

Dle mého názoru mají soc-dem značné rezervy. Jinými slovy: měli by přitvrdit. Dělat si srandu z lidské omezenosti snad ani nelze tak, aby urážela druhé.

Mimochodem, kam se dají posílat náměty na levicové předvolební spoty? Dost Čechů by určitě rádo přispělo, dokonce i ti vzdělaní ...

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka