pondělí, května 17, 2010

Krátká anketa s prvovoličkou

1. Chceš zavedení státních maturit ?

Ne

2. Chceš zavedení školného ?

Ne

3. Chceš další postupné navyšování spoluúčasti ve zdravotnictví ?

Ne

Otázka za deset bodů, který knížepán je této sečtělé prvovoličce nejsympatičtější ?

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 6:

V 5/17/2010 6:36 odp. , Blogger Tribun řekl...

Trautenberk?

 
V 5/17/2010 7:35 odp. , Blogger Tribun řekl...

Ona je vůbec ta studentská logika taková osobitá: na jedné straně fandí profesionálním deficitáři Kalouskovi, protože je proti dluhům, a na druhou jsou pro školné, na které si budou muset půjčit a tak se zadlužit. A budou splácet a ochotně platit úroky bance, nebo obdobné firmě, ale běda, jak před nimi řeknete progresivní daň, nebo parafiskál, to se hned křižují.

 
V 5/17/2010 11:09 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

knížepán s kněžnou co bydlí v Jíčíně u lesa Řáholce

 
V 5/18/2010 1:40 odp. , Anonymous Legolas řekl...

Jsem docela zvědavý,kdy mladí lidé pochopí,že je pravicové strany v čele s ODS svým pravicovým populismem obelhávají.Asi to bude ještě nějakou dobu trvat,dokud většina z těchto mladých pravicových komsomolců tvrdě nenarazí na sobecký kapitalismus,který prosazuje ODS.Vzpomínám si,že za mých mladých let si většina mladých lidí naprosto jasně uvědomovala,že je komunisté obelhávají a mladí lidé se nikdy nenechali ovládat.

 
V 5/18/2010 2:05 odp. , Blogger ods řekl...

Pro mně je to hlavně svědectví o kvalitě výběru v oněch studentských volbách. Nápad se zeptat jedné fanynky knížete jsem dostal před dvěma týdny a když jsem se koukl, že TOPáci tak vítězní na školách jsou jediní co prosazují státní maturity, tak jsem se smál. Zvlášť když láska studentů ke státním maturitám je obecně známá.

Ale kníže je přece takovej nóbl, má fajfku a je šlechtic, tak co se starat o to, jestli jeho program je v souladu s našimi názory.

 
V 5/18/2010 8:25 odp. , Blogger Tribun řekl...

Nejdůležitější zde je, že nejde o stranu a její program či personální obsazení, ale o značku. Některé značky jsou legitimací mezi "insidery" a jiné jsou poukázkou k exkomunikaci. Je to totéž, jako se značkovými hadry. Co na tom, že jsou nepohodlné, nepraktické a nelíbí se - rozhodující je ta správná značka.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka