úterý, května 04, 2010

Pravicoví kreténi



Pravicoví odpůrci sociální demokracie, kteří jí chodí rozbíjet mítinky a nebo toto jednání schvalují, bývají velmi rozhořčeni, když se jejich přístup srovnává s akcemi nacistů v meziválečném Německu. Bohužel tito idioti si neuvědomují, že svým vlastním chováním téměř denně tuto teorii potvrzují. Svědectvím je i dnešní fotografie ze Slaného výše. Jak je možné, že si tito kreténi (podle informace Novinek jde o inteligentní trochu jinak voliče TOP09) ani neuvědomují, jaké mohou být důsledky jejich výkřiků a hesel ?

foto iDnes

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 3:

V 5/04/2010 6:21 odp. , Blogger Tribun řekl...

Média, veřejnoprávní ruku v ruce se soukromými, mohou slavit - systematická diskreditace ČSSD a démonizace Jiřího Paroubka nese své ovoce. A kantoři se mohou přidat, protože své svěřence a svoji práci evidentně nezvládají. Někoho zjevně mrzí, že se tady v '89 nelynčovalo a netekla krev a chce si to vynahradit. Takhle to dopadá, když se v lůze vzbudí dojem, že je elitou.

 
V 5/05/2010 11:45 dop. , Anonymous Legolas řekl...

Již několikrát na tomto blogu jsem psal o skutečnosti,jak se činnost LangerJugend podobá činnosti nacistických bojůvek v Německu ve třicátých letech minulého století.Poslední události s přímým vybídnutím k odstřelení předsedy nejsilnější politické strany to jen potvrzují.Opravdu by mě zajímalo a musím to znovu napsat,kdy se už konečně ozve proti tomuto svinstvu hlas "nejvyšší morální autority" v tomto státě,hlas Václava Havla? Mlčel při fašizujících výrocích Mirka Topolánka,mlčel při prokazatelném propojení bossů ODS s podsvětím a mlčí i teď. Živě si dovedu představit,jak by se vehementně ozýval a bránil ty svoje svobody (ale jen pro bohaté!),kdyby se jednalo o fašizující bojůvky ČSSD !

 
V 5/05/2010 9:02 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

"A kantoři se mohou přidat, protože své svěřence a svoji práci evidentně nezvládají."

Já sám pracuji ve školství a musím pánové říci že, věc je mnohem horší než si dokáte představit, "uspěšní" učitelé jsou dnes uplní politruci ja se jako fyzik nemusím takto sklánět ale od humanitních učitelu se vyžaduje ideologické školení dnem i nocí. samozřejmstí je vysvětlování škodlivosti levicového vládnutí a oslava Thatcherové a Reagana....dějepis je doslova odporný předmět!!!!
a Žižka je Komunista, a Josef II je alespoň zakuklený socan...rušit klaštery...fuj
Soudruh ředitel zná své dobré...ano on ví ..komu sloužit

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka