úterý, listopadu 02, 2010

Hladovící politici

Práce zastupitele mě samozřejmě neuživí.

Zdeněk Tůma, TOP 09, iHned 29.10. 2010

Tohle opravdu nevyžaduje jakýkoliv komentář.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 9:

V 11/02/2010 3:44 odp. , Blogger Tribun řekl...

A co jej tedy uživí? Úplatky? Provize? Všimné?

Jak se asi po takovýchto slovech musí cítit lidé, kteří skutečně tvrdě pracují a ani zdaleka si nevydělají to, co všemožní zastupitelé.

 
V 11/02/2010 9:18 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

denda.
Opět jsem se zasmál. DJunior nemá šanci

 
V 11/11/2010 12:20 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Daleko čestnější a potřebnější pro společnost je poslání najemného vraha než práce demokratického politika - jinak má chlapec pravdu, úplatky a parazitní existence na druhých je gró kapitalismu, a ten jsme si dobrovolně zvolili, tak pořád neremcejme..)

 
V 11/11/2010 9:43 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Co čekat od TOP 09...Drábkových psychotických výmyslů a kapitalismu v podání Kalouska který sestřeluje hlavní kap. pilíř spotřeby - myslím že je možné je řadit k inteligentům typu Jakeše a spol....

 
V 11/17/2010 2:02 odp. , Anonymous Legolas řekl...

Lze se tomuto výroku ještě divit,když byl mnoho let zvyklý za nicnedělání na královský plat guvernéra národní banky?Tůma si plánoval post pražského primátora,ze kterého by ovlivňoval toky peněz,samozřejmě za patřičný obolus pro sebe.Jiní kmotři z ODS a ČSSD ho však od tohoto penězovodu odstřihli.Zkrátka poznal,jak to chodí v zasmrádlém a zkorumpovaném českém politickém rybníčku.

 
V 11/18/2010 3:32 odp. , Anonymous Jan řekl...

Je tak trochu (hodně) škoda, že tento diskusní klub pomalu zaniká. Diskusní klub říkám úmyslně, neboť na diskusi je závislý a nejsou-li diskutující, je klub prázdný. Jak jsem si také všiml, mnozí přešli o "blog" dál. Možná opravdu moc svobody škodí a tak se několika provokatérům, nikým neregulovaným, podařilo vypudit lidi s třeba rozdílným, ale vlastním názorem. I když co je to vlastně vlastní názor? Jakýsi soubor myšlenek a závěrů sestavený z informací většinou už nějak přecezených, protože není možné být u zdrojů přímých, jak kdysi trefně ve zlosti vyjádřil jeden můj přítel, dej mu Pán Bůh věčnou slávu: "ty nejsi tak chytrej, ty to máš z knížek". Ale o tomhle jsem mluvit nechtěl. Občas sem nahlédnu, zda něco nového. A vidím výrok pana Tůmy z počátku listopadu. Měl jistě na mysli něco jiného u vědomí svých příjmů v čele ČNB, ale určitě netušil, že ani to oficiální funkční kapesné nebude. No, líto mi ho není. A nemám ani obavy, že by skončil na ulici. Ten výrok byla vlastně taková věštba.

 
V 11/23/2010 5:04 odp. , Blogger ods řekl...

Legolasi nešlo o cenzuru, jen jsem neměl čas publikovat komentáře. Bohužel je zde zaplé z důvodu jednoho spammera moderování, takže pokud se delší dobu nezaloguji, tak komentáře čekají ve frontě na zveřejnění.

 
V 11/26/2010 3:55 odp. , Anonymous Legolas řekl...

to ODS:
Omlouvám se za své vyjádření o cenzuře a jsem rád,že tento blok bude nadále poskytovat prostor svobodným názorům.

 
V 11/26/2010 10:41 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Chááááá svobodným? Umíte pobavit.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka