neděle, března 27, 2011

Co mají ženy proti znásilnění ?

Kaddáfího vojáci patnáckrát znásilnili nebohou Iman Obajdíovou, ještě na ni při tom močili a káleli. Tato paní bydlí v Benghází které je vzdušnou čarou vzdálené od Tripolisu 650 kilometrů. Proto byla i zadržena Kaddáfího silami, které se poté na ní brutálně vyžili. Ale Imana je šikovná holka a podařilo se jí z rukou těch násilníků uprchnout a rovnou svištěla do hotelu, kde jsou ubytovaní zahraniční novináři. Tam u stolečku při kafíčku si povídala, než ji zase bezpečnostní složky odvedly. Video, kde si člověk může prohlédnout hrdinnou povstalkyni se nachází zde.

Zvláštní je, že naše čacké novináře nenapadlo si položit jednu prostou otázku. Vypadá pomočená a pokálená patnáckrát znásilněná žena na útěku jako paní Obadíová ? Podívejte se znova na to video, make up, holič, nehtíky, bižuterie, kabelečka (zločinní násilníci nic neukradnou), nepotrhané šaty a doplňky jak do divadla stovky kilometrů od domova, to znásilnění muselo být opravdu docela příjemným a kulturním zážitkem.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 3:

V 3/27/2011 1:53 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Skutecne je na miste pochybovat o kazde jedne zprave z Libye. Mne se to hned zdalo divne, aniz bych znal podrobnosti o pripadu. A podrobnosti ktere zminujete neumoznuji jinou interpretaci.

Ono cele zpravodajstvi HN je jak prepsane z tiskove kancelare americkeho ministerstva valky, tak se napriklad muzeme docist, jak hrdinni zaskodnici z britske armady porusujici rezoluci rady nebezpecnosti zastavili utok na civilisty tesne pred vypustenim raket, jak se americkeho sestreleneho pilota snazili zachranit libyjsti civiliste s pokrikem "vitejte v Libyi, vitejne v Libyi", nebo jak svobodumilujici rebelove bez uniforem, cili podle prava teroristi, osvobodili dalsi mesta.

Mimochodem, rebelove zvyknou nadavat Kadafimu do sionistu, zidomilcu apod., Sarkozy tedy podporuje zajimavou stranu.

Ale povsimneme si i techniku prinaseni zprav v HN: vyjadreni se dava do uvozovek, jen kdyz se jej snazi zpochybnit, napriklad 'Jeho reportáže prý byly "výmysly".' Nejenom ze pouziji kouzelne slovko pry, jeste zpochybnovany vyrok ouvozovkuji.

Jiste se najdou lide, kterym bude pripadat divne, ze tu zenu libyjske "bezpecnostni slozky" odvedly, vzdyt prece by mela mit moznost zrazovat vlastni zemi v ramci svobody slova! Vlastni zemi ktera je ve valce! Americka svoboda slova na vzdy. Ale o 250 tisicovem prupovdu v Londyne se moc nedozvime.

jg

 
V 3/27/2011 2:54 odp. , Blogger ods řekl...

Z jedné online diskuse:

BBC TV: Vládní tanky ostřelují místo (area) NEDALEKO nemocnice v Misurátě
Government tanks shell area near the hospital in Misrata

BBC radio Česko: Vládní tanky ostřelovaly areál NEDALEKO nemocnice v Misurátě

ČT24 moderátor:Jednotky věrné libyjskému vůdci PRÝ napadly nemocnici v Misurátě

ČT 24 web: Nemocnice v Misurátě JE pod palbou Kaddáfího tanků.

ČT24 newsstream: Kaddáfího tanky a děla OSTŘELOVALY nemocnici v Misurátě

--------------------

Jinak celou dobu přemýšlím, proč se pálí do okolí té nemocnice. Jediný logický důvod, proč by tam již několik dní pálily síly Kaddáfího je ten, že na ně někdo z okolí té nemocnice asi střílí.

 
V 3/27/2011 6:49 odp. , Anonymous Anonymní řekl...

Od doby kdy jsme se dozvěděli jak to bylo s těmi novorozenci v Kuvajtu .... ?

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka