čtvrtek, dubna 14, 2011

Vnitro v rukou ODS

Z úst pana Bárty padla velmi zvláštmí informace:

Máme usnesení, že ministerstvo vnitra je zásadní pro boj s korupcí a podle nás nemůže být v rukou ODS.

Toto je naprosto nepochopitelné. Přeci ODS je stále ten vytoužený čestný parťák a kamarád, se kterým Věci veřejné bojují proti kmotrům, velrybám, dinosaurům a horčce omladnic. Takovýto kamarád, od kterého důsledně vyžadujeme, aby nám předal nějaké korýtko, přeci musí sám být schopen libovolné korýtko ovládat. A pokud ne, tak musíme jasně voličům říci, proč zrovna tento nejčestnější spolubojovník se zkorumpovaným Řeckem co útočí na naše děti, nemůže ovládat vnitro. A toto vysvětlení by mělo zaznít nyní, ať komedie posledních dnů má další vrcholek.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 3:

V 4/14/2011 9:00 dop. , Blogger Tribun řekl...

Spojenci z bojů o koryta se znesvářili kvůli boji o koryta.

 
V 4/15/2011 4:19 odp. , Anonymous Legolas řekl...

Jedním z hlavních důvodů současné politické krize je snaha Johna odhalit obrovská rozkrádání státních peněz ještě z doby Topolánkovy vlády. Kmotři z ODS z toho mají plné kalhoty. Nečas sice tvrdí,že jim nejde o vnitro,ale toto jeho tvrzení je naprosto průhledná lež. Pravicoví bossové,kteří si nakradli miliony, mají panickou hrůzu z toho,že by se objevila nová vláda,která by zavedla majetková přiznání,zrušila anonymní akcie na doručitele nebo uzákonila transparentní zadávání státních zakázek!

 
V 4/21/2011 9:07 dop. , Blogger Tribun řekl...

Proč by se báli policie, když si můžou levně koupit soudce, leckdy jen výměnou za mlčení o jejich komunistické minulosti? Tjó, co by si demokraté počali, kdyby ty komunisty neměli.

 

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka