pátek, května 10, 2013

Pan sociální karta Nečas

"Vedení ministerstva práce a sociálních věcí ... v podobě minimálně tehdejšího prvního náměstka (Vladimíra Šišky) rozhodlo svévolně, rozhodlo nezodpovědně, rozhodlo proti vůli vlády," prohlásil Nečas. Konkrétní provedení, které provedlo tehdejší vedení ministerstva, vyrobilo neživotaschopný zmetek, který není opravitelný, a tudíž podle mého nejhlubšího přesvědčení nemůže pokračovat," dodal premiér.  http://www.lidovky.cz/obsah-smlouvy-o-skartach-byl-dojednan-proti-vuli-vlady-rekl-necas-py9-/zpravy-domov.aspx?c=A130509_173943_ln_domov_hm 

 b) Prosazené kroky 
 Elektronická sociální karta • V návaznosti na sjednocení výplaty nepojistných dávek v jedno výplatní místo je zřizována karta sociálních systémů, tzv. sKarta. Hlavním cílem zavedení karty sociálních systémů je větší účelovost a adresnost sociálních dávek a také modernizace celého systému. Zavedením sKarty stát na transferech dávek k příjemcům ušetří přes 200 milionů korun.
http://www.vlada.cz/assets/media-centrum/aktualne/Dva-roky-vlady-13-7-12_final.pdf

Ale Péťa o ničem nevěděl a nic netušil, oni ten úsporný úspěch, kterým se chlubil u dvouletého sumírování, vlastně celý pokazili. A vlastně to nebylo nic dobrého a šetřícího naše peníze, bylo to přeci proti vůli vlády, viz vládní dokument. Každý tam vidí to zhnusení a odpor vůči celému projektu.

Štítky:



pošli na vybrali.sme.sk

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka